Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna przygotowująca się

Dziewczyny a jak wyglądają Wasze przygotowania do...

Polecane posty

Dziewczyny a jak wyglądają Wasze przygotowania do seksu analnego? Chcialabym zacząc takie pieszczoty i seks ale nie bardzo wiem jak się do tego przygotować. No umyć się, spoko, ale tam od środka chyba też, ale znowu jak?... Prosze o pomoc

Gość jaaaa lubie
ja robie sobie lewatywe wczesniej.:) oczywiscie podniece sie przy tym:) chlopakowi nie mowie, ze chce analnie, tylko pokazuje mu to. przewaznie w ten sposob,ze jak kochamy sie na pieska to przerywam i krece tyleczkiem i tak co jakis czas. jestem wypieta i mam rozszerzone nogi, wiec on wtedy widzi wszystko moja myszke i odbyt. jak tak uciekam to mi myszka wysycha, wiec daje mu olejek. a jak on smaruje myszke to przesuwam jego palce do odbytu i on wtegy zaczyna piescic go. jestem odprezona, bo wiem ze na nic sie nie natknie:)

A można wiedzieć jak robisz tą lewatywę? Nigdy w życiu nie robilam to nie wiem :(

Gość jaaaa lubie
kupuje sie irygator w aptece.najwygodniejszy i najbardziej higieniczny. trzeba przegotowac wode. ja lubie taka bardzo ciepla. musisz miec gdzie zamontowac ten irygator( moze na sluchawce od prysznica) i kucasz w wannie dalej sie zorienkujesz. trzeba wytrzymac z ta woda 10min. pierwszy raz to malo wody bedziesz mogla sobie wlac, wiec mozesz powtorzyc 2 razy. ja zawsze robie dwie lewatywy ok 1,5l wody

Szczerze, to przestaje mi się to wszystko podobać :o

jak masz wyrozumialego i kochajacego mezczyzne to lewatywa nie bedzie Ci potrzebna. tez uprawialam sex analny i jakos bez lewatywy sie obeszlo

Gość NIE MA SEKUS ANALNEGO

Gość taka prawda że
weźcie przestańce z tymi lewatywami, wcale nie są potrzebne... nigdy ich nie robię i nie mamy jakiś przykrych neispodzianek w trakcie analu....

Gość jaaaa lubie
nie zalamuj sie!! bedzie dobrze. lepiej dobrze zrobic lewatywe, bedziesz miala komfort. sa gotowe lewatywy w aptece ale to sa lewatywy jednorazowe. zaryzykuj. bedziesz zadowolona:)

Kurcze, ja tak wcale nie jestem przekonana czy faktycznie każda dziewczyna za każdym razem strzela sobie lewatywę... Może jednak są inne sposoby na to....

Gość Dzika Mamba
ja też nie :)

:D pocieszyleście mnie :D a powiedzice, jak sie przygotowujecie, samo mycie wystarczy? Czy coś jeszcze robicie?

Gość trzydziesto latek
Wkładamy sobie w dupę bażancie piórko i piejemy na kuchennym parapecia póty, póki nasz obiekt nie zerżnie nas w dupala tak głęboko, że piórko wyjdzie gardłóem :)

Gość zielonooka rudzielczyni
kobieto. zamiast sobie wlewać 3 litry wody do tyłka lepiej kochaj się normalnie jak pan bóg przykazał ;D dupka to nei miejsce do wkładania cezegokolwiek. :P