Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoTakWlasnie888

Moj chlopak nie chce ze mna sypiac...- co mam myslec?

Polecane posty

Gość NoTakWlasnie888

Gość NoTakWlasnie888
Co chwile mi sie kasuje temat...Tragedia

Gość NoTakWlasnie888
Co moze byc powodem dla ktorego normalny zdrowy facet, spi u dziewczyny i NIC?! Przytula, obejmuje, ale jakos nic w te strone

Gość NoTakWlasnie888
Czuje sie jak idiotka, w pieknej, seksownej bieliznie.... Nie wiem kompletnie co mam myslec... Faceci, powiedzcie- zdarzylo Wam sie cos takiego?

Gość mnie tez sie to przytrafiło
moj ma problemy... twierdzi ze to przez zmeczenie, stres...raz na miesiac nam wychodzi

Gość mikuska ki
a ile jestescie juz ze soba?

podnosze

jestesmy razem od 8miu miesiecy

a juz ten swój pierwszy raz macie za soba? Bo jesli nie to on moze mysli ze ty jeszcze nie chce TEGO z nim robic, albo boi sie ze pomyslisz sobie ze jakis szybki jest :P

Gość NoTakWlasnie888
My jestesmy ze soba jakos ponad miesiac, ale juz jakies 5, 6 razy spal u mnie... Przytula sie do mnie, smyra po posladkach, ale wszystko to jakies takie nieseksualne za bardzo... Wiem ,ze ma wzwod bo czuje, dlatego zastanawiam sie dlaczego nic sie nie dzieje...A jesli juz to bardziej z mojej inicjatywy, i to tez do pewnego momentu.

Gość NoTakWlasnie888
Jestesmy duzi, dobijamy 30-stki:):):) Dlatego to dla mnie takie dziwne

no to widze ze nie masz problemu...facet po prostu czeka i sie toba cieszy...

Gość NoTakWlasnie888
Dla mnie jest to baaardzo dziwne... Nie chodzi o to, ze zalezy mi tylko na seksie, ale nie ukrywajmy- jest to bardzo wazne, tymbardziej nie potrafie znalezc powodu dla ktorego, normalny, zdrowy facet, nie chce tego robic, tym bardziej, ze ja jestem na tak i daje mu to do zrozumienia:)

Gość pinocchio
a ile macie lat? moze on jest dziwicem i nie umie sie przelamac? Czasami mezczyzni sa bardzo niesmiali i zakompleksioni w tym dziale... wiem cos, bo mam prawie 40 lat ;)

Gość NoTakWlasnie888
Przed 30- oboje... No wlasnie jedynym racjonalnym powodem moga byc jakies jego zahamowania, moze kompleksy? Boje sie go zapytac wprost, zeby jeszcze nie pogorszyc sytuacji

Gość kwiatuszek11
Moim zdaniem to nie jest normalne... jego organizm reaguje ale on nie chce... zapytaj jego o to wprost i jesli nic sie nie zmieni to uciekaj od niego... bo inaczej bedziesz nieszczesliwa...

Gość NoTakWlasnie888
Dziekuje kwiatuszku:) Boje sie, boje sie, ze jeszcze bardziej sie w sobie zamknie, no i jak zadac to pytanie? Zeby nie zabrzmialo glupio? Nigdy nie myslalam, ze bede miec takie problemy, zazwyczaj to przeciez my nie chcemy, chcemy czekac czy cos tam... A tu....

Może zacznij się do niego śmiało dobierać .Gra od a do z.Albo zacznie Tobą wymiatać na prawo i lewo albo.....ucieknie! Kiedy bdzie uciekał zadaj jemu pytanie dlaczego ucieka od sexu.Wtedy będziesz wiedziała co i jak.

Gość NoTakWlasnie888
Moze jest to jakis sposob, isc na calosc i zobaczyc co sie stanie? Juz probowalam nie robic nic- bo zawsze to ja bardziej inicjuje jakies pocalunki dotyki, itd. I co sie stalo? POszlismy spac... Odwrocilismy sie na lyzeczki i tyle...

Ja w każdym razie tak bym zrobiła. śmiała bielizna,uwodzicielskie ruchy,sexowne perfumy itd. Dobrałabym bym się do chłopa jak wsza do psa :D :P A gdyby uciekał to szczera,poważna i na pewno długa by była rozmowa. Rozmowa też by byla pewnie gdybym to ja zawsze musiała działać.

Gość NoTakWlasnie888
Ale byla bielizna.... I dobieralam sie tez, tylko ciezko tak jesli ta druga osoba nie odwzajemnia sie tym samym.... Jak juz pisalam wczesnie, czulam sie jak idiotka... I tez mi sie wszystkiego odechcialo widzac, ze on najchetniej to by sie caly czas przytulal... Ehhhh ...... Nie rozumiem

Gość pinocchio
to jest baaardzo dziwne i masz racje sie przejmowac! Seks jest jednak wazny w zwiazku, i jesli go brak lub jest zly, to zwiazki sie rozpadaja. Dobry pomysl dobrac sie do niego - moze zaproponuj jakas gre erotyczna, albo po prostu urzadzcie sobie dobra zabawe, kolacja jedna dwie butelki wina i .... ;) a po alcoholu to i wiecej ci powie ;)

Gość pinocchio
a moze on jakis bardzo wierzacy jest i nie chce przed slubem??? Mnie zdarzyl sie raz taki, mielismy wtedy po 25 lat, on byl jeszcze dziwiecem. Nie wiem jak dlugo potem jeszcze czekal bo ja po takich dwoch \"spotkaniach\" ucieklam....

Gość NoTakWlasnie888
Niestety kochana, nie jest swiecie wierzacym:), ani prawniczkiem.... Koncza mi sie pomysly, mysle sobie moze jakas choroba? Ale chyba niestety cos nie tak z jego psyche.... Zablokowal sie czy cos...

Nie ma czegoś takiego jak "dziwiecem" :D Wiesz co może lepiej rzeczywiście darować sobie piruety w bieliźnie.Bo po co masz się czuć potem głupio? :) Może najlepiej zacząć rozmowę ,,prosto z mostu" Powiedź że wcześniej nie chciałaś tego tematu poruszać gdyż czekałaś aż on zajmie głos w tym temacie.Ale teraz chciałabyś wiedzieć co jest grane. Powiedź że ważne są dla Ciebie uczucia ale również i sex.

A potem od słowa do słowa i będziesz wiedziała co i jak jest. Tym bardziej że nie jesteście już dziećmi.

Gość NoTakWlasnie888
Dzieki:) Chyba to bedzie najlepsze.... Tym bardziej, ze wybieramy sie na weekend za miasto i szczerze mowiac odechciewa mi sie wszystkiego, a juz najbardziejz nim wyjazdow... Miejmy nadzieje, ze beda ku temu sprzyjajace warunki i po prostu zapytam wprost

Gość kwiatuszek11
milosc jest wazna ale dla 30 latki seks tez jest wazny, dlatego jesli to tylko ty inicjujesz zblizenie (nawet gdy przyjdzie taki moment, ze bedziecie sie kochac) to bedziesz sie czuc nieciekawie jesli to ty bedziesz dazyla do seksu a on czekal na ciebie... Seks to dzialanie obojga partnerow (zazwyczaj) a przynajmniej jakas rownowaga raz ty raz on a nie ciagle tylko ty. Pamietaj jesli to tylko ty inicjujesz seks to bedziesz sie czuc (po pewnym czasie) ze "blagasz, prosisz" o odrobine milosci... uciekaj od niego... to nie jest gosc dla ciebie

Gość kwiatuszek11
oczywisci sprobuj szczerej rozmowy jesli nic sie nie zmieni to uciekaj