Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaamila

chyba jestem za łatwa...

Polecane posty

Gość kaaamila

moze to głupie. Ale chociaz zawsze sobie obiecuje ze koniec, to przychodzą kolejne balety, czy domówka i znowu. Potrfie zbawiac się z chłopakami, których dopiero co poznaje a nawet chłopakami moich koleżanek. Wiem ze to świnstwo, ale to jakoś samo wychodzi... Nie jestem brzydka więc z chętnych nie brakuje. A potem kac moralny. Zadnego z nich nie kochałam, po prostu dałam się ponieść chwili. Nie mam za dobrej opini... nie umiem sobie ztym poradzic

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jesli masz silną wolę i naprawde chciałabys zrezygnowac z tego co robis to dałabys rade, dla chcącego nic trudnego.

Gość hyyhhuhuh
na swiecie potrzebna jest rownowaga, niektore sa latwe niektore nie. jak ci tak dobrze to podtrzymuj ten proces :)

Gość cxv
wlasnie! Takie szmaty jak ty sa potrzebne. Inna sprawa, ze taka jak ty na staly zwiazek sie nie nadaje.

Gość bitch/
no tak, jestes łatwa. Pisałas, ze nie masz przez to dobrej opini, i nie wstyd ci? pewnie zaden z tych chłopakow cie nie szanuje i postrzegaja ciebie tylko jako obiekt sexualny, a zaden nie chciałby takiej puszczalskiej za zone.

Gość ile masz lat ooo

Gość kaaamila
zdaje sobie sprawe ze facet patrząć na mnie myśli sobie "dobra dupa" i tyle. Nie potrafie bawić się w zdobycz więc robie co chce i sie zegnam. Im tez to napewno odpowiada, bez zobowiązań. Ale tak mnie męczą potem wyrzuty sumienia. Ale po co mam marnowac czas na bieganie za sobą jak i w żadnym się nie zakochałam.

Znajdz sobie prawdziwego mezczyzne ktory Cie bedzie kochal i szanowal, oczywiscie tez musisz odwzajemnic jego uczucie. Lozkowi faceci - nie zawsze fajnie wplywa na reputacje ;p

Gość kaaamila
mam 19 lat i zabawiałam się juz z gdzies 40 facetami wiem ze wy po tym co pisze tez macie mnie za zwykłą szamte. Próbuje z tym walczyc, obiecuje sobie ze juz koniec, ale i tak zawsze to samo.

Gość kaaamila
nigdy nie znalazłam faceta który by mi się naprawde podobał i z którym chciałabym byc na stałe.

Gość a badałas sie
?

Gość obserwator z pokoju14
chyba chorob masz 25% szans. wiec wychodzi z 10 roznych ;D

Gość ujkiklllll
wiesz co, nie pochwalam zachowania autorki ale uwazam ze 1000 razy gorsi sa faceci jak pan o nicku "jebac suki" kto jak to, ale ty nie masz prawa oceniac takich kobiet w ten sposob, bo jezeli -jak pisales- wykorzystujesz takie kobiety - a potem je tak nazywasz tzn ze jestes ostatnim smieciem

Gość kaaamila
jestem jaka jestem...

Gość defloration
smieciem , ciagnij sie kurwo. zachodze chce pojebac a one daja. wielce zakochane frajerki do tego stopnia ze namowie na wszystko. tylko co one kochaj mnie czy moja kase heheh. gardze takimi scierwami co jak im sie powie " daj na 2 baty to bede z toba ". suka nie da pies nie wezmie. suki same daja.

Gość a tys za to
też K U R W A tylko M E S K A-wiesz? :P takim gnojom to ja bym chooja odgryzła :classic_cool:

Gość kaaamila
defloration- nie rób z siebie takiego macho:p

Gość piero25
kamila domyslam sie ze to wszystko jest trudne dla ciebie ale ty musisz nadtym i nad soba zapanowac a jesli tego niezrobisz to do konca rzycia kazdy bedzie cie wytykac palcem ze jestes taka (postaraj sie)

Gość kaaamila
nieraz na domówkach jestem tak zalana, że leżąc pod stołem zabawiam się z psem naszych znajomych :(

Gość hhhhg
kaaamila, a może to sprawa akloholu. Jezeli mialas pierwszy raz pod wplywem alkoholu i potem do zblizen dochodzilo jak bylas podpita, to moze juz troche odruchowo po alkoholu masz ochote na seks. Jeśli naprawde nie chcesz sie tak zachowywać to odstaw alkohol na kilka miesiecy i zobaczysz roznice

Gość burak pastewny
kamila....po latach powiesz do swojego dziecka:ciesz sie synku ze nie szczekasz.....taka byla impreza!!!!!!!!!

Gość mam ten sam problem
tylko, ze ja umawiam sie na randki i najpozniej na trzeciej laduje z tymi facetami w lozku, ciagnie sie to od dwoch lat, zaden nie chcial ze mna pociagnac zwiazku wiec nasze krotkie znajomosci zrywalam

Gość kaaamila moze po prostu
szukasz jak ja milosci a najprosciej o ta cielesna, ja tam nie mam wyrzutow sumienia, ale po takich przygodach wydaje mi sie zawsze, ze zaczynam do tego kolesia cos czuc, chociaz malo go znam..

burak pastewny>> dobre :D Jeśli to lubisz to daaaaaawaj wszystkim.... tylko....pamiętaj, że jesteś traktowana jak dmuchana lala tudzież worek na spermę (co nie jest trudne z opinią szmaty) . Daruj sobie facetów twoich koleżanek bo załapiesz kiedyś od nich taki wpierdol, że nie wstaniesz- na co pracujesz już od dłuższego czasu bardzo intensywnie. Na marginesie ci faceci (zajęci) też są niezłymi kurwami męskimi hehehe swój do swego ciągnie.

Gość ziomalhaha
Oj Kamilllllla teraz to przesadzasz...na pewno sobie to wsazytko wymysliłaś i śmiejesz się z ludzi którzy daja Ci rady jak masz postępować....weź sie dziewczyno zastanów co piszesz chocby nawet z tym psem...lekka przesada :/

ja natomiast widze jedną prawdziwą rzecz czesto takie puszczalskie dostają najfajniejszych facetów ;) kamila Ty tez super męza dostaniesz :) spokojnego zrównoważonego nieświadomego.