Gość Cosmopola Napisano Luty 4, 2009 Mieszkamy koło Katowic na Śląsku. Mój mąż pracował na lini produkcyjnej. Chyba pójdziemy do sądu z tą sprawą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Luty 4, 2009 nie bardzo znam sie na prawie pracy,ale jesli macie jakies watpliwosci warto to wyjasnic.Kazde zwolnienie z pracy to truna sprawa,zwłaszcza nieoczekiwane,ale trzeba sobie radzic ja zazwyczej (a miejsc pracy miałam juz sporo mam mam ciety jezyk i walcze o swoje) łapiec cokolwiek a potem szukam na spokojnie i odpukac zawsze trafiam lepiej,wiec nie załamuj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 4, 2009 Dzięki dziewczyny! mam teraz sporo na głowie jutro jestem umówiona z prawnikiem więc nie gniewajcie się jak jakiś czas będę nieobecna. Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 4, 2009 oj....coś topik umiera:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 6, 2009 dziewczynki dlaczego mnie opuściłyście:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość symzuja Napisano Luty 7, 2009 Bo już nie chudną? Ja za to w ciągu 2 tygodni schudłam 2kg:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 7, 2009 ja zaczynam od nowa.Dzisiaj zjadłam trzy pierogi i dwa maleńkie naleśniki z dżemem i już nic diś nie jem,Mam nadzieję że to nie za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AGACINA Napisano Luty 7, 2009 ja mam dozrzucenia10kg...z70 do 60, mam27 lat i 165cm wzrostu:). Moj sprawdzony sposob to dieta 1000 kcal plus 5xw tygodiu 30min. na steperze, w ten sposob zrzuciłam juz 16kg. pozdrawiam i powodzenia zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 8, 2009 nareszcie waga drgnęła i jest 73 kg.Teraz mam motywację.Jak już będzie 6 z przodu to już będzie z górki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 8, 2009 a może faktycznie zacznę liczyć kalorie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 8, 2009 CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!! TĘSKNIŁYŚCIE ZA MNĄ?;D JAK WAM IDZIE? JA SIĘ PODŁAMAŁAM BO ROBIĘ TE BRZUSZKI I ROBIĘ 300 DZIENNIE I NIC NIE WIDAĆ WRĘCZ ODWROTNIE MIMO IZ WAGA STOI W MIEJSCU JA CZUJE SIE CORAZ GRUBSZA....:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 8, 2009 Cześć dziewczyny! MOCNA-całe wieki Cię nie było!!!! Jak moę Ci coś doradzić to same Cwiczenia mimo iz intensywne nic nie dadzą a możesz się czuć grubsza ponieważ rozbudowujesz tkankę mięśniową a kaloryczność diety nie pozwala na redukcję tkanki tłuszczowej. Po drugie jeśli mimo wszystko ciężko Ci idzie to sprawdź chormony tarczycy TSH i FSH oraz Andostrendion jeśli nie są w normie to będą udaremniać wszystkie twoje wysiłki (Androstendion robi się w 2 dniu cyklu) z wynikami idż do endokrynologa. Po trzecie pij coś na likwidację obrzęków dwa przepisy na cherbatki poodawałam wcześniej. Może wystarczy uwolnić zatrzymaną wodę w tkankach? Po czwarte nie jedz po 18 żeby zachamować wydzielanie insuliny na noc ponieważ ona uniemożliwia przestawienie sie organizmu na spalanie tkanki tłuszczowej w ciągu nocy a powoduje jej magazynowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 8, 2009 Dziewczyny wsiadamy dziś na rowery, stepery itd.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 8, 2009 CO DO JEDZENIA PO 18 TO JUŻ SAMA NIE WIEM BO SŁYSZAŁAM OD LEKARKI ZE MOŻNA JEŚĆ PO NIEJ BYLE BY BYŁO OK 3 GODZ OD POŁOŻENIA SIĘ SPAĆ. A CO DO KALORYCZNOŚCI TO JEM O MEGA MNIEJ KALORII NIŻ NORMALNIE. NO I TE BADANIA MAM OK NIEDAWNO ROBIŁAM... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 8, 2009 widzę,że zostałam totalnie zignorowana:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 8, 2009 NIE ŻADNA Z NAS NIE JEST I NIE BĘDZIE IGNOROWANA STANOWIMY JEDNA WIELKA GRUPĘ I TAK BĘDZIE I RAZEM SOBIE DAMY RADE..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IfoundTheWorld Napisano Luty 8, 2009 Witajcie dziewczyny! Przyłączam się do odchudzania:) Potrzebuję motywacji...od 3 dni jestem na diecie bezwęglowodanowej- jem tylko warzywa, owoce, nabiał, mięso i ryby...staram sie zmieścić w 1000kcal. U mnie z ćwiczeniami niestety jest słabo, ale duuużo spaceruje, ok. 1-2godz dziennie. Mam do zrzucenia ok 8kg. Powodzenia dziewczyny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 8, 2009 Witaj nowa kooleżanko! 8 kilo to nie dużo na pewno Cisię uda. Ile ważysz i przy jakim wzroście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 8, 2009 Chance nie zostałaś zignorowana nie martw się a jak dziś u Ciebie z wagą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 8, 2009 Mocna- a u jakiego lekarza byłaś, bo mi gineklolog też powiedział że ok a jak poszłam do endokrynologa to on dopiero dopatrzył się niedużych anomalii i po lekach które mi przepisał waga drgnęła. Przedtem ważyłam 63 kg i miałam wrażenie że tyję od samego powietrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 8, 2009 BYŁAM U ENDOKRYNOLOGIA TO U DWÓCH. PIERWSZY LECZYŁ NIE NA TARCZYCE KTÓREJ NIE MIAŁAM A DRUGI PO WIELU BADANIACH STWIERDZIŁ ZE JEJ NIE MAM I BYŁ WIELCE ZDZIWIONY ZE BYŁAM LECZONA TAK DUŻYMI DAWKAMI LEKÓW.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 8, 2009 No cóż... tak to jest z naszymi lekarzami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 9, 2009 NAWET KIEDYŚ MYŚLAŁAM ŻEBY JA DO SADU POZWAĆ ALE JAK TO Z LEKARZEM I TAK MALO PRAWDOPODOBNE ŻEBYM WYGRAŁA WIEC ODPUŚCIŁAM.CHOĆ TYLKO ONA WIDZIAŁA MOJA TARCZYCE NAWET JA USG MI ROBIŁA TO TEZ NIBY BYŁA POSZŁAM DO INNEGO NA USG I STWIERDZIŁ ZE JEST OK I POTWIERDZIŁA TO WŁAŚNIE TA DROGA ENDOKRYNOLOG KTÓRA PRZEGLĄDAJĄC MOJE BADANIA I ZAPISKI TAMTEJ NIE MOGLA WYJŚĆ Z PODZIWU....POWIEDZIAŁA ZE NAWET JEŚLI BY BYŁA TO I TAK NIE POWINNAM TAKICH LEKÓW BRAĆ A JUŻ NIE MÓWIĄC O DAWCE... CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE JEM 1500 KALORII ĆWICZĘ I BIORĘ TABLETKI NA SZYBSZE SPALANIE SPRAWDZONE PRZEZ ZNAJOMA FARMACEUTKĘ WIEC SA PEWNE I CZUJE SIĘ JESZCZE GRUBSZA NIŻ WCZEŚNIEJ. WIECIE CO MNIE NAJBARDZIEJ DENERWUJE ZE JEDZĄC TAK JAK DAWNIEJ TO CO CHCIAŁAM WYGLĄDAŁAM TAK SAMO TJ WAGOWO BO NIE POWIEM OD ĆWICZEŃ TALIA MI SIĘ POPRAWIŁA I POPRAWIA ALE CO Z TEGO JAK WAGA STOI 77 KILO I NIC SIĘ RUSZA:( TO PO CO JA MAM REZYGNOWAĆ Z TEGO CO LUBIE JAK TO I TAK NIC NIE DAJE.....TO MNIE DE MOTYWUJE I TO OKRRRRRRRRRRRRRRRRRROPNIE:((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 10, 2009 WIDZĘ ZE TERAZ JA ZOSTAŁAM SAMA.... PUK PUK JEST TUTAJ JESZCZE KTOŚ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 12, 2009 Dziewczyny gdzie jesteście?! Nie było mnie pare dni a tu widzę że nic nie straciłam bo nikogo nie było.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Luty 13, 2009 ja jestem ale całkiem mi ręce opadły bo wszystkie dziewczynki mnie opusciły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 13, 2009 JAK TO WAS WSZYSCY OPUŚCILI A JA? MYŚLAŁAM ZE TU JUŻ NIKT NIE ZAGLĄDA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nestee Napisano Luty 13, 2009 Cześć wszystkim jestem tutaj nowa też potrzebuje wsparcia musze wam powiedziec ze przy wzroscie 165 dobilam do 81kg MASAKRA:(od 9 dni jestem na diecie MŻ ZERO WĘGLI TŁUSZCZY I SŁODYCZY NIE JEM PO GODZ 17!!!!! i dzzisaij waga pokazuje mi 76,5 kg narzaaie jestem zadowolona cwiczze 20 minut dziennie trzymam zaa was kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Luty 15, 2009 EJ LUDZIE CO JEST Z WAMI? CZY TU JESZCZE KTOŚ ZAGLĄDA? CZY TO WSZYSTKO JUŻ WOGOLE NIE DZIAŁA????!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cosmopola Napisano Luty 15, 2009 Hej! Ja wróciłam :) no ale jak ten topik tak będzie dalej siadał to szkoda czasu. Ja po walentynkach i nie tylko znowu ważę 58,3 masakra znowu od nowa jakby! Trudno grunt to się nie poddawać. Słuchajcie jakoś w okolicach 09. 04. jest półmaraton w Dąbrowie Górniczej ja mam ochotę się wybrać a Wy? Mocna co Ty na to? Chance? może ktoś się ze mną wybierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach