Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość *** MA ***
Zakupilam wczoraj baterie do wagi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............... 43 kg !!!! HUUUUUURRRRRRAAAAAA !!!!!!! Co u Was??? JAkos tak smetnie sie stalo na tym forum :0

Gość ajka.
Kochane poradzicie mi jak brać peritol,zeby przyniósł efekty? bede bardzo wdzieczna!:) pozdawiam trzymajcie sie;*

Gość ajka.
dziękuje Ci bardzo:) a jeszcze zapytam Cię a.p nie wiem czy juz pisałaś to ale jakie rezultaty osiągnęłaś po peritolu? pozdr.:)

Po peritolu byly rezultaty, ale tylko w poczatkowej fazie zazywania........ \"Wieksze \" rezultaty przyszly pozniej, po wysokokalorycznej \"diecie\".

Gość Margarynka20
A ja dziewczyny "truje sie" odzywkami heh ;P kreatyna pomaga ale jeszcze do tego "pije" Gain Bolic 6000 olimp, tzn to nie jeste jakis steryd :P szczerze mowiac to przybralam po tym troche cialka, moja uda sa "szersze" z czego jestem szczesliwa, ale jedyna wada to rozstepy:( no coz, cos za cos :P

Margarynka ile wazysz i ile masz mierzysz sobie cm?:)

Gość Margarynka20
a.p. wazylam ost 51kg nie wiem jak teraz :P w udzie mialam 44 cm teraz mam 47cm

Gość ajka.
o! no to odżywki działają:P a słyszałyście może coś o Magnum 8000? ;>

Gość Margarynka20
ajka. Nio dzialaja, no mi pomagaja... ale to tylko razem z cwiczeniami, juz nawet sobie od czasu do czasu chodze do znajomych na silownie hehe...:) o tym magnum nie slyszalam ale zaraz wyczytam na ncie :P

Gość ajka.
no to sie ciesze :P pewnie trzeba ćwiczyć to na pewno musi coś pomóc,moim celem też jest zdobycie kilku kilogramów,będe sobie rożne ćwiczonka robiła przysiady itp. do tego chyba jeszcze wezme peritol,może coś mi pomoże.a o tym magnum też coś czytalam kosztuje ponad 100 za 4 kg ale ktoś sie na forum wypowiadał,że udało mu sie przytyć hmm;) a tak wgl to sie ciesze,ze jest to forum!:D

Gość *** MA ***
a ja nie będę brała żadnych odżywek bo mam swoje odmienne zdanie na ten temat. broń boże nikogo nie potępiam. ja od przyszłego tyg wracam do braniea kreonu.

ja tez chce przytyc i nie dla tego ze mam jakas niedowage ...z moimi wymiarami wszystko ok ale wogole nie mam piersi slyszalam ze jak przytyje to beda wiksze niewiem moze urosna mma 16 lat ..zbliza sie lato a tu nawet miseczki A nie ma :( co ja mma zrobic pomożcie

W moim przypadku ta teoria sie nie sprawdza, kiedy tylko udalo mi se przytyc moje piersi nie zwiekszaly objetosci.... Ach ten typ tak ma...

Gość *** MA ***
Do shatz : slyszalam ze jest jakis krem firmy Dax Cosmetics co powieksza tkanke miesniowa piersi. Ale czy dziala i ile kosztuje to nie mam pojecia. Ale Ty asz dopiero 16lat i piersi moga Ci jeszcze sporo urosnac. Ja chociaz na piersi nie musze narzekac :) hehehe

kupiłam sobie dziś rurki obcisłe.. są śliczne no ale wyglądam w nich strasznie chudo :/ a kto ma je nosic jak nie my, chudzinki? ;> ciągle narzekałam w sklepie a przyjaciółka ciągle że jej się strasznie podobają takie chude nogi w rurkach :) a babka w sklepie że mnóstwo dziewczyn mi napewno zazdrości i powinnam podkreślać swoją figurę.. a może nie jest ze mną aż tak źle? ... dobrze się w nich czuję no ale te patyki ech :/ a Wy jakie spodnie nosicie? :)

Gość *** MA ***
Chudzinka a ile TY wazysz? Ja chodze tylko w rurkach i to tak strasznie obsislych na udach i kolanach... i nie wyobrazam sobie zebym ubrala szerokiespodnie :)

*** MA *** ważyłam się ostatnio i było na wadze 49kg. Mierze 170cm. chodzę w nich i czuję się dobrze.. o wiele lepiej niż w prostych, lekko luźnawych. wiesz mam 17lat i chyba coraz mniej zaczynam się przejmować swoją chudością a wręcz zaczynam dostrzegać w niej plusy... oczywiście nie mówię, że nie chce przytyć bo gdybym nabrała trochę ciałka to bym napewno zwiększyła swoją pewność siebie... wkraczam w dorosłe życie i zaczynam dostrzegać, że inne wartości jak szczera przyjaźń i dostrzeganie w ludziach dobra są o wiele ważniejsze niż wygląd i przejmowanie się co myśli osoba która patrzy właśnie na moje nogi skoro nawet mnie nie zna. może sobie myśleć że mam anoreksje, że nic nie jem ale tak naprawdę to jest nie ważne..ważne jest to jak jest naprawdę i to co mamy w głowie! dostałam komplement że mam nogi jak modelka i nie wiem jak go odebrać. chodziło o to że takie wychudzone jak modelki czy o to że zgrabne.:) potem usłyszałam że mam fajną figurę ale trochę by mi się przydało nabrać ciała bo on nie lubi chudych dziewczyn no ale nie słyszałam w tym ani cienia złośliwości :) JA I TAK BĘDĘ ZAWSZE ZWOLENNICZKĄ CHUDOŚCI! (nie przesadnej) ps.(a Monia znowu filozofuje:P)

Gość *** MA ***
Do Chudzinka A ja mam 24 lata i waze 43kg i 166cm. Masz racje ludzie nie powinni patrzec jak wygladamy ale to jakie jestesmy. A ja mam meza i jemu nie przeszkadza ze mam nogi jak patyczki :D dlatego powiem Ci ze faceci nie zawsze patrza na to jak wygladamy ale na to co mamy w srodku :) No a ja tez chce przytyc, chyba znowu kreon zaczne brac ;) A tak poza tym to jutro mam wreszczie wolne i bede sie obzerac caly dzien :D

Gość malllgosia
ale mnie tu dawno nie było:D:D Pzdr

Gość Viola0404
czesc malgosia no wlasnie cos sie ostnio nei udzielalas :p a ja Cie chcialam znalesc na nk ale jakos mi to nie wyszlo bo zapomnialam nazwiska ;)) co tam u Ciebie ? przytyłas cos?:D:****

*** MA *** i jakie efekty po Kreonie?? a ja przypadkiem znalazłam kiedyś Małgosię na nk i Kami też ale ona to już wgl tu na forum nie bywa :)

Gość *** MA ***
Po kreonie 3kg. zaczynam brac od jutra again :P

Gość viola0404
no tak ja tez ale wtedy jeszcze nie mialam konta na nk i nie zaprosilam do znajomych :/

Gość bcg
czemu nie zaczniecie brać odżywek białkowych z apteki, np.hitec protein, whey mass, koszt.od 60zł., są dla sportowców ale także dla rekonwalescentów czyli są zdrowe, ale jak ktos woli brać tabletki i za pare lat nie mieć wątroby ..... albo odżywki typu megace, itp..to są sterydy które po pewnym czasie zrobią z mózgu pustke... rozmawiałyście kiedyś z mięśniakami? rozmowa jak z dzieckiem...sterydy robią swoje :]

Gość *** MA ***
Pewnie bierzmy wszyscy odzywki !!!!! Jak sam nazwa wskazuje sa one dla SPORTOWCOW !!!! Dlaczego ???? Poniewaz oni duzo cwicza ( nie chodzi tu o 100 przysiadow) i maja pozytek z nich. Wszyscy inni nie powinni ich brac, poniewaz grozi to powaznym komplikacja. Jakim? Poczytajcie na necie lub spytajcie lekarza. CO do popsutej watroby, to niszczy sie ona przez wszystkie leki. Takze przez zwykly IBUPROM (ktory takze moze spowodowac bezplodnosc u kobiet-odkrycie wloskich lekarzy), ktory niektore panienki z powodu okresu lykaja po 6 tabl dziennie. MORAŁ : jedno i drugie Cie zabije :) Twoj wybor!!!!

Gość bcg
racja, ale już lepsza taka odżywka niż tabletki jakie wypisujecie, do tego nie mowie że wszystkie odzywki są OK. jeśli z 30rodzajów na 3 pisze że polecane dla rekonwalescentów(czyli dla osób które są po chorobie, itp.na przytycie") nie ma w tym nic złego. A jeśli któraś decyduje się na sterydy typu mass, kreatyna...to już jej sprawa, za jakiś czas będzie osobą "nerwosol" itp.itd. Więc podałam tylko lepsze wyjście z niektórymi odzywkami ale wasza sprawa co wybierzecie. A o Ibupromie to chyba każdy wie, że to sa jedne z najbardziej szkodliwych tabletek, a wszystko zawdzięczają m.in. swojej słodkiej otoczce, która wpływa negatywnie na krew, szpik kostny,, może doprowadzić do anemii jak ktoś sporo tego bierze. wybór należy i tak do was ;) chciałam tylko pomóc, do niczego nie zmuszam ani nie reklamuje. ..bo najlepszym produktem jaki można zareklamować to i tak jest...jeść jeść jeść nawet jakby się płakało przy jedzeniu! pozdrawiam

a u mnie znow katastrofa!! juz tu bardzo dawno nie bylam bo nie mialam potrzeby ale sledzilam caly czas forum.... znow mi sie cosik dzieje i nie wiadomo co ;/tak dobrze juz bylo a tu bach i waga w dol leci i praktycznie zerowy apetyt ;/

Gość ***MA***
a ja juz 43.5 hip hip hurej :))) a nikt nie pisze i tak łyso :( a ja codziennie czytam :)))

Dostałam w końcu upragniony Peritol, kilku lekarzy nie chciało mi przepisać :P Obecnie ważę baaardzo mało, głównie z przyczyn zdrowotnych, ale mam apetyt, jem normalnie, więc powinno być dobrze. Mój cel 48 kg :) Ale do tego mi jeszcze daleko...