Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość CDN...
kiedyś tu ( na starym topicu) pisałam ale się obraziłam bo zrobiło się kółko wzajemnej adoracji. no dobra ale to było kiedyś. Co ja odkryłam a lekarz potwierdził ( może wam sie przyda) ja np. nie toleruję ( trawię)MLEKA i nie trzeba robiś żadnych specjalistycznych badań żeby to stwierdzić wystarczy porządna obserwacja. Nie niby takie banalne a ciężko na to wpaść ( mówię o sobie) Zawsze narzekałam na szybką przemianę materii- coś zjem i myk do kibelka!!!A teraz już wiem że owszem ale tylko po mleku i jego przetworach ( a nabiał to była moja pasja- serki nie serki kefirki itp.) Od trzech miesięcy używam tylko odrobiny mleka do kawy, a smietanę spożywam tylko w zupie. Przytyłam już ponad 2 kilo, załatwiam sie raz dziennie a nie z 10. Nie macie pojęcia jak się cieszę z tych 2 kg.! ( chociaż wizualnie może tego nie widać!JESZCZE NIE:-)) tak o tym pisze może którejś z was sie to przyda pozdrawiam

Gość Jak przytyć KONTYNUACJA
Mleko + gluten - to są 2 elementy które powodują biegunki. Nie mówię żeby (dla laików odłożenie tego byłoby końcem świata) od razu przestać jeść, ale np. chleb, paluszki, kluski, fasolę można sobie darować. Spróbujcie a na pewno nie pożałujecie. Powiecie że bułka hamburgera z Mcdonalda też ma gluten... NIE, tam jest tyle konserwantów i środków długowieczności, że składników typowo zbożowych nie ma :P Powiedzcie tak apropo czy wasza przemiana materii polega na tym że posiłek i toaleta od razu?

Gość CDN....
moja przemiana materii tak właśnie wyglądała jedzenie 10-15 min kibelek. możecie się śmieć ale człowiek zdesperowany wszystkiego się chwyta i nietolerancję glutenu też u siebie podejrzewałam sprawdzałam to około 3 miesięcy, bez żadnych konkretnych badań bo doprosić sie nie można, szłam do lekarza i mówiłam co i jak a on mi na to że jestem chuda bo taka moja uroda!! nie ważne że wygladam jakbym miala anoreksję- taka uroda! wracając do tematu po prostu obserwowałam swój organizm, z tym że nie dałam rady całkiem wyeliminować glutenu ( współczuję ludziom którzy naprawdę jeść nic z tym nie mogą!!!)ale darowałam sobie zwykłe pieczywo, piekłam sama z przepisów dla bezglutenowców, większość produktów mącznych weliminowałam, ciastka , wafelki specjalnie oznaczone, chrupki tylko kukurydziane itd. ale niec się z moją przemiana materii wtedy nie zmieniło ( moze trzaba bylo dłuzej dietę stosować) a potem wpadłam na to mleko i rzeczywiście trafiłam bo widzę zasadniczą różnicę jak coś mlecznego zjem a jak nie.

Gość *** MA ***
ja przez ostatnie 2dni malo co jadlam i myslalam, ze schudne:( i rano staje na wadze i.... 42.1kg !hura! i tez mi tylko w brzuszek idzie. Straszna zima u mnie:( i nie chce mi sie jesc :( tez tak macie??

palcie zioło...... bedziecie miały taki apetyt ze bedziecie jesc wszytsko co wa sie pod ręke nawinie... dosłownie ja tak mam jem hamburgera, zapijam czekoladą na gorąco i zagryzam ogórkiem kiszonym... a bandzioch rośnie:)

A ja zrobiłam sobie ostatnio tą kozieradke... myślałam, że padnę :O Ohydztwo :D

Gość joasia1111111111
ja 175 waga 60 wiec mam idealna, ale i tak chcialabymn przytyc,nogi mam jak patyki :(

ja przez to że zaczęłam wpychać w siebie ile wlezie urósł mi brzuch i to nie jest fajne, bo to była jedyna rzecz która mi się we mnie podobała ;/ i na dodatek zauważyłam i nie tylko ja, że robi mi sie drugi podbródek jeszcze nie jest tak strasznie widoczny ale jednak widać... teraz to już naprawdę nie wiem czy faktycznie chcę przytyć...

hmm przytyc nie mam z tym problemu tak naprawde gorzej jest przytyc niz schudnac ale jest na to skuteczny bezpieczny i zdrowy sposob moj chlopak mial problem z niedowaga i bezsennoscia zaczal kurache tzn dieta + suplementy diety herbalife i po 3 miesiacach przytyl 8 kg czuje sie lepiej wyglada no i co najwazniejsze lepiej sypia po bezsennosci nie ma sladu juz ... całe szczescie ... szczególy kuracji u osoby ktorej sie udalo przytyc gg 3163321 skype herbamed90 lub mail stelmek@o2.pl

U góry (nade mną) macie przykład dobrych rad przedstawicieli handlowych danych preparatów o których mówiłem już na poprzedniej stronie (tylko ten jakiś nieudolnie oczywisty)... Za KASE wydaną na herbalife można przytyć 20kg kupując adekwatne dla danego organizmu pożywienie. Pamiętajcie jedno: Gorzkie są chwile zdrowego i bezpiecznego tycia, ale słodkie owoce tej pracy, efektu i kondycji psychicznej jak i fizycznej. Taka szkoła będzie Wam służyła w całym długim życiu.

to nie jest reklama handlowa tylko faktycznie przyklad chlopaka ktory przytyl udalo mu sie wiec nie widze nic w tym złego aby opowiadac o czyjejs historii

Gość No jasne jasne
to ciekawe ze na wszystkich forach dotyczacych przytycia reklamujesz produkty herbalife i polecasz kontakt z niby "Twoim chłopakiem".

nie niby tylko jest moim chłopakiem i nie musze cie przekonywac ani udowadniac nie chcesz nie wierz a moge pisac co chce i gdzie chce historia mojego Piotrka jest wartA opowiedzenia wiec mam chec podzielic sie z wszystkimi jak on to zrobil ze przytyl.... nie tylko tego typu fora odwiedzam rozne takie ktore mnie interesują :)

No i muszę dodać że dziennie musi być min. 2000 kalorii, ale to nie = 22 banany, bo owszem kalorie będą się zgadzały, ale organizm tego nie zniesie. Wszystko z głową... I jeszcze jedno. To czy się nabrało masy nie zależy od WAGI. To zależy od tego czy np. podczas kąpania nóg czujemy miękkość, a waga może stać w miejscu!

Gość beznadziejny przypadek
witam, podpisuję się niestety jako osoba z niedowagą ;( mój przypadek jest beznadziejny.. urodziłam dziecko, karmiłam 6miesięcy piersią i w tym czasie moja waga spadła ;( mineło już pare miesiecy jak nie karmie i dalej nie potrafie przytyć... do tego dochodzi spory stres w pracy, uczelni( kończe studia). Mam 170 wzrostu i 43kg ! ;-( Powoli popadam w depresję z powodu wyglądu i komentarzy innych osób ( jakbym nie wiedziała jak wyglądam :] ) Jedynie mąż wspiera mnie tłumacząć że dla niego jestem ideałem. zaznacze że jestem zdrowa. nigdy się nie odchudzałam, nawet po ciaży bo nie miałam potrzeby, nawet się cieszyłam myślą że po ciąży zostanie mi trochę ciałka ;) a tu nic... jeszcze gorzej... sprzed ciąży moja waga wynosiła ok.55kg i z tym czułam się dobrze, ale teraz???? TRAGEDIA;( od paru dni stosuje ensure, oraz kontroluje posiłki i zmuszam się wręcz do ich zjadania, oby pomogło :] próbowałam też peritol, ale po 1wszej tabletce byłam jak nieprzytomna i miałam zawroty głowy wiec reszta poszła do kosza ( przytyć ale nie kosztem zdrowia ). pozdrawiam all

Gość chuda magda
cześć wszystkim byłam dzisiaj u lekarza zlecił mi badanie i troche się martwie bo wyniki będą dopiero w poniedziałek eh co za życie...to papa.

Czesc \"szczypiory\" ja zlapalam grype.....:( Apetytu zero..... Boje sie wejsc na wage.......ubylo cos na 100%, czuje to ..... tyle pracy, zmagan, tyle czasu........i w kilka dni te cenne kg mozna tak latwo stracic. Ach szkoda slow........

hmm przytyc nie mam z tym problemu tak naprawde gorzej jest przytyc niz schudnac ale jest na to skuteczny bezpieczny i zdrowy sposob moj chlopak mial problem z niedowaga i bezsennoscia zaczal kurache tzn dieta + suplementy diety herbalife i po 3 miesiacach przytyl 8 kg czuje sie lepiej wyglada no i co najwazniejsze lepiej sypia po bezsennosci nie ma sladu juz ... całe szczescie ... szczególy kuracji u osoby ktorej sie udalo przytyc gg 3163321 skype herbamed90 lub mail stelmek@o2.pl

Jeżeli nie zejdziesz kretynie z tym SPAMEM to stracisz możliwość korzystania z portalu kafeteria.pl na amen. Co to za porównanie? Schudnąć jest łatwiej? Dla otyłych łatwiej jest przytyć, a dla szczupłych łatwiej jest schudnąć - to proste jak drut!!! I nie reklamuj tego badziewia za kilkaset złotych bo za te pieniądze można nakupić tyle odpowiedniego żarcia, że głowa mała.

Gość chcę wiosnę
zjadłam na siłę kanapkę i jeszcze mi w gardle stoi..

nie reklamuje tego i nie zycze sobie zeby ktos mnie obrazal bez powodu ....... a produkty herbalife fakt nie sa tanie ale za to dobre i naturalne wiec cos za cos .. a owszem kupisz duzo jedzenia ale co z tego skoro w dzisiejszych czasach zywnosc jest tak napakowana chemia ze nie wszystkie składniki z pozywenia dobrze wchlaniaja sie i dlatego tez wymyslono suplementy diety ... normalne witaminy z apteki wchłaniaja sie w okolo 30 % a suplementy herbalife w 90% bo sa naturalne ...... wiec organizm otrzymuje dzienna dawke witamin i składnikow do prawidlowego funkcjonowania.......

a jezeli wypowiadanie sie na jakis temat i chec pomocy jest spamem to chyba ktos tu jest niedouczony...................... :]

Gość niezawielka
Weszłam dziś na wagę. Ponownie 45kg :/ (wzrost 163cm) Nie miałam jakichś ogromnych kompleksów na punkcie swojego wyglądu, ale ostatnio moja sylwetka nie daje mi spokoju;/ kościste ramiona, wystające żebra, płaski biust (no tylko nogi i pupa wyglądają całkiem zdrowo). Chyba niedługo wybiorę się do lekarza, zrobię badanie krwi. Aha, w mojej rodzinie dominują chudzinki, być może to jedyny powód mojej niskiej wagi, ale trzeba to sprawdzić dokładniej :) A co do ubioru to uwielbiam nosić krókie spódniczki i sukienki, ale za nic nie ubiorę bluzki z dekoltem. no i czarne spodnie też odpadają:/ Dziwna sprawą jest dla mnie to, że nadwaga, krągłości są od ponownie zachwalane w społeczeństwie, mediach etc. Jeśli ktoś narzeka \"eh jestem gruba\" zaraz znajduje oparcie lub zaprzeczenia, że wcale tak nie jest, wygląda zdrowo czy w wypadku płci zeńskiej, wyglada kobieco itd, a jeśli ktoś jest nadto szczupły jest mu to wytykane na każdym kroku. trzymajcie się moje drogie chudziny ;)

Ja tez zauwazylam , ze jest nagonka na szczuplych ludzi........;(

Weszlam na wage, na szczescie nic nie ubylo:):):):):) Czasami mysle , ze ja juz chyba wariuje:) Za duzo mysle o mojej wadze.....

halo!!!:) gdzie sie podzialy nasze szczuple babki:)

Gość Ewelina chuda
Dawno tu nie zaglądałam...ale widze ,że coraz mnie się osób udziela. U mnie waga bez zmian apetytu nie mam wogóle mało co jem. Ale wiem jaki jest tego powód dlatgeo się nie martwie, jeszcze kilka dni i wszystko wróci do normy...:)Pozdrawiam wszystkie chudzinki:D