Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość VIOLA0404
HMM... WYSZCZUPLENIE BUZI NO NIE WIEM CZY MOZNA ;p MI SIE BARDZO PODOBAJA OKRAGLE BUZKI ODDALABYM WSZYSTKO ZA TAKA NO SWOJA TO MAM STRASZNIE POCIAGLA ...:/ NAPEWNO DOBRA METODA NA OPTYCZNE WYSZCZUPLENIE BUZKI SA DLUGIE WYPROSTOWANE WLOSY :)

Gość hit my heart
Witam Szczupluteńkie:)! a wiec odważe sie napisac pare slów ponieważ zabieram sie porządnie za akcje "Tycie" . Mam 170 cm i 47kg 21lat oraz bardzo drobna budowe kości i szybką przemiane materii temu wyglądam jak wyglądam. Na dzień dzisiejszy zaopatrzyłam się w jedna butelke Megace. Zamierzam bazować na Megace w umiarkowanych ilosciach (zaczne ostrożnie z mala dawką), do tego chce pić dużo koktajlu bananowego + zmiksowane siemie lniane. Jeszcze zakupiłam kreatyne w kapsułkach firmy Olimp i zamierzam brac mniejsza dawke niz na opakowaniu i ćwiczyc w miare możliwosci, basen + przysiady:) co myslicie o moim planie?? zaznacze ze wcześniej stosowałam citropepsin ale nie dawał u mnie zbytnio efektu Pozdrowionka

Gość ja tez tak chce
Trzymam kciuki:) mam nadzieje,że Ci się uda. Napisz jak bedziesz widziała już jakies efekty,ale widze ze masz zamiar sporo brac bo do megace jeszcze kreatyna i wgl ;p powinno pomóc. Pisz sprawozdania;)) pozdrawiam serdecznie;p

Gość suziQ
hit my hart a gdzie kupiłaś megace i za ile bo chyba drogie i ciezko kupic??

Gość hit my heart
napisze napisze jak mi idzie:) a Megace kupiłam na necie, znalazłam ogłoszenie na Gratce i odkupiłam za 120zł, troche ryzukując bo wpłacilam pieniądze na konto nie mając pewności ze ta osoba jest uczciwa ale okazało sie wszystko ok z paragonikiem z apteki i ważnością do 12.2011. Takze ani nie polecam tej drogi zakupu ani nie odradzam bo to zależy na kogo sie trafi

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
ewelina chuda gratuluje!:D ciesze sie ze Ci sie udaje u mnie gorzej bo koktajl a.p nie dziala:( juz nie moge go pic zaraz mam odruch wymiotny:( nie wiem co robic poddaje sie 😭

Gość Margarynka20
Dziewczyny a ja przytylam niecale 4 kg:P w sumie to nie duzo przy moim wzroscie ale i tak jestem zadowolona ( 177 / 51 ) Wspominalam o kreatynie ale juz skoncze o tym pisac bo widze ze jedna osoba swoje przekonanie na ten temat ma:P ja pije syrop Bioaron C, moze tego sprobujcie? zazywa sie go 30 min przed posilkiem 3 razy dziennie, wstedy czuje sie taki glod ze moglo by sie ciagle jesc:):P Pozdrawiam Was serdecznie:***

Gość hgahja
spróbujcie białka firmy extensor :)

Gość *** MA ***
Czesc chudzinki! ja dalej se waze 42.5kg znowu lykam kreon od dzis i mam nadzieje ze cos przytyje bo cieplo sie robi i nie mam zamiaru tego lata znowu przechodzic w spodniach!! A poza tym to odradzam wszystkim robienia przysiadow!!!!!! bo moze po tym i zgrubna nogi, ale ja przez przysiady mam teraz problemy (ginekologiczne) TAkze zaniechajcie przysiadow!!

Gość Margarynka20
*** MA *** Jakie problemy? kurcze ja robi i mi nic nie jest... ale fakt wizyte mam za niedlugo... powiedz cos wiecej:/

Gość suziQ
A ja waże już coś około 46 a to w durzej mierze zasługa mojego gainerka:) No ale niestety już mi się kończy i nie wiem czy kupic kolejny czy narazie nie... W sumie to też trochę boję się żeby waga nie spadła jak przestane go brac.

Gość *** MA ***
Jak przestalam brac kreon to nie spadla mi waga takze mam nadzieje ze Tobie tez nie spadnie suziQ ! ale juz nie tyje od kad go nie biore :( A problemy od przysiadow to zrobila mi sie torbiel na jajniku :( a moj ginekolog powiedzial,ze to od cwiczen :( wiec nie robie juz przysiadow. najwyzej dalej bede miec chudziutkie nozki :(

Gość Margarynka20
Dziewczyny, Wy tez tak macie, ze teraz jak jest cieplo to za bardzo nie chce sie Wam jesc? :/

Gość suziQ
***MA*** a Ty brałas sam kreon czy peritol też?? I ile od tego przytyłas? Może już wcześniej napisałas ale nie chce mi się szukac:)

Gość *** MA ***
Aloha :) mi to sie raz chce jesc a raz nie :( dzis np nie mam w ogole apetytu :( Tylko kreon, bo peritol wzielam 2tabl i spalam na stojaco :D A tak poza tym to rzucam palenie!! dzis tylko 4,5 papierosa a dziennie po 30 wypalalam :)

Gość Chudziiiuuutka
Witam wszystkich:) od dluzszego czasu sledze to forum:D jak do tej pory nie udzielalam sie..tez chce przytyc... aa dzis bylam u ginekologa po tabletki antykoncepcyjne ( myslalam ze po nich sie zawsze tyje) i przepisal mi yasminelle i jak teraz czytam o tym leku na forach to az mi sie plakac chce podobno sie po nim chudnie;/ kupilam dwa opakowania i dalam za kazde po 40 zl ... :/ przepraszam ze sie tu zale ale poprostu zalamalam sie :/

Gość *** MA ***
Do Chudziiiuuutka Wcale nie musisz tracic na wadze biorac tabl anty bo ja bralam przez ponad 1.5roku rozne tabsy antykoncep i wcale nie schudlam. Wrecz przeciwnie mozesz przytyc. :))) A ja dziewczynki juz ponad 2tyg sie nie wze bo bateria mi sie wyczerpala w wadze i nie mam czasu kupic nowej :( a jak tam po swietach? przytyla ktoras??? ja nie wiem bo nie mam wagi hheheheh :P

Czesc:) dawno tutaj nie zagladalam....... U mnie waga ostatnio stoi w miejscu, ale nie jest zle udalo sie przybrac kilka kilogramow:) Choc jeszcze kilka by sie przydalo:) Wraz z kilogramami przybylo troszke cellulitu..... no , ale coz cos za cos... Teraz musze sie postarac pozbyc tej pomaranczowej skorki:(:(:(:( nie tracac przy tym mych ukochanych kilogramow............:( Lato tuz , tuz....:) DO MA Byc moze po sprawdzeniu wagi bedziesz miala pozytywna niespodzianke:) Zycze milego dnia, piekna pogoda za oknem:)

Gość *** MA ***
Albo wszystkie tak przytylyscie ze nie chcecie juz tu pisac....albo nie wiem co.??? :( JA dalej sie nie wazylama jem tak normalnie, dzis nawet troche wiecej niz zwykle:) odezwijta sie dziewczyny !!!! :)

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
witam ja jetsem zalamana:( juz sie poddaje nie moge juz pic tego koktajlu copodala a.p nie wiem czemu ale zbiera mi sie na wymioty nawet chyba schudlam ostatnio mam dola😭

Gość chudaalenie
Do MA-gdzie kupić wszystkie te specyfiki?Lle to kosztuje?Jeśli możesz jeszcze powiedzieć jak długo czekałaś na pierwsze efekty,będe bardzo wdzięczna.

Gość *** MA ***
hmmmm??? jakie wszystkie specyfika????

Gość chudaalenie
do MA-chodzi mi o kreon.Piszasz,że go łykasz.CO jeszcze łykacie?Koniecznie chcę przytyć,bo dosyć mam swoich wystających kości i ciągłego gadania"ty chudzielcu"

Gość *** MA ***
Wg eksperymentow na mojejm osobie z kreonem bylo tak : Jak łykałam 1 dziennie jak poleciła mi jakas kolezanka z forum, to wtedy nic nie tyłam :( Dopiero jak brałam 3-4 dziennie to przytyłam, ale Kreonu nie przepisał mi lekarz, tylko kupiłam go na własną rękę. Natomiast jedna z kolezanek z forum doradziła mi, żeby brać tylko 1 dziennie, bo tylko CI co się leczą na coś tam mogą łykać więcej. Więc chudaalenie wybór należy do Ciebie. No i ja jeszcze piłam jogurt z siemiem lnianym codziennie wieczorem, bo tu wyczytalam ze jest db na przytycie, a z wlasnego doswiadczenia wiem ze jest dobry jako oslona na zolądek itp. to chyba tyle :P Ja dalej nie mam czasuj kupic bateri do mojej wagi i nie mam pojecia ile waze :( heheheeh 3majta sie siostry ;) !!!!!!!!!

jezeli nie macie problemow z trzustka to kreona lyka sie raz dziennie no chyba ze chcecie nabawic sie jakies choroby trzustki. najlepiej przyjmowac ta tabletke pod koniec obiadu :) pozdrwaiam

Gość a mi się udało
A mi się udało przytyć w rok 8 kg i utrzymuję wagę, bez żadnych leków! Mój sposób: 5 posiłków dziennie o stałych porach z zegarkiem w ręku co do minuty! Posiłki w miarę kaloryczne i dozwolone, a nawet wskazane podjadanie pomiędzy posiłkami. 7.00 śniadanie 10.00 II śniadanie 15.00 obiad 18.00 podwieczorek 21.00 kolacja Na kolację jadłam zawsze podsmażony boczek, albo kiełbaski czy parówki smażone, do tego bułka i jakieś warzywka, bułka często smażona na maśle na grzanki, pycha! kromki bułki moczymy w mleku, albo jajku, solimy, posypujemy oregano i na patelnię :) Albo smażone ziemniaczki, zawsze coś smażonego. a na II sniadanie dwa banany i soczek Kubuś na podwieczorek kaszka manna z owocami, albo kaszka taka jak dla dzieci np. Bobo Vita na mleku z owocami obiad normalny z jednego dania a pierwsze śniadanie skromne, jedna kanapka i herbata na przekąski rózne orzechy np włoskie albo pistacje, mnóstwo pysznych kalorii, albo lody, kawałek pizzy slodyczy nie jadam :) mysle, że przytyłam dzięki tym smażonym kolacjom, teraz już tak nie jem, wolę sałatkę grecką, ale co przytyłam to moje, nareszcie mam biust! Mam 23 lata 160 cm i ważę teraz 52 kg

Gość *** MA ***
A ja sniadanie jem 0 5:15 drugie sniadanie 6:40 trzecie sniadanie 9:00 czwarte sniadanie 11:30 mala zakaska 0k 13:00 obiad pierwsze danie 0k. 14:30 obiad drugie danie ok :16:30 kolacje 19:00 druga kolacje ok 22:00 I przytyc nie moge ehehehehe :D :D :D 9 posilkow dziennie i to nie jakies kaszki czy salatki, a porzadne bulki i fast-foody!

Gość chudaalenie
Jem tylko tłusto,kalorycznie i niezdrowo i co?- nic! Dzięki za odpowiedż MA