Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
no fakt 36% smietane trudno dostac u mnie tylko w jednym sklepie jest ale 30% w kazdym moge dostac bez problemu

Gość *** MA ***
za kreon dalam ok 30zl za 50 tabl jest bez recepty. a przysiady i siemie lniane tez pomagaja. Co do smietany 36% to nawet nie wiedzialam zetaka jest a w sklepie pracuje:) ale 30% 250ml kosztuje ok 5zl> troche duzy wydatek.pozdro for all :)

Gość gjffgj6
Slyszałam, że niektórzy biorą metanabol. Z tego co wiem, to steryd...

Gość ewelina chuda
Ja coraz bardziej tyje już jest 48kg:D Tylko narazie tylko brzuch mi rośnie...Gdzie Ty kupujesz taka drogą śmietane ja płace za 250ml 2zl:D

hejka wszystkim ja tez na plusie, siemie i inne zdrowe tłuszcze działają ;-) a gdzie ty kupujesz taką tanią smietane u mnie tez jest droga jak cholera :( powodzenia.... :*

Gość suziQ
No metanabol to raczej jest steryd ale jakbym miała od niego przytyc to bym się poświęciła.

Gość ewelina chuda
Nie wiem mieszkam w małej miejscowości a Wy może w większych i dlatego taka różnica w cenie:)

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
ewelina chuda tez pijesz koktajl? a z ta smietana to ja palce za ta 36% ok 6zl ale jest jej 400ml albo 500ml dokladnie nie pamietam hehe a 200ml kosztuje u mnie 1.60 30%

Gość ewelina chuda
Nie nie pije koktajlu , nie smakował mi... Ale pije 2-3 dziennie między posiłkami jogurty do picia i mi pobudzaja strasznie apetyt. Jem takie ilości których wcześniej w życiu bym nie wcisneła. Nie całe dwa tygodnie i jest 3 kg na plusie:))))))Nie wierze.....:D

tak dla niektorych wiadomoisci nie jestem zadnym przedstawicielem herbalife tylko pracuje w banku .... znam kilka osob ktorym pomogly suplementy herbalife na przytycie jak i na schudniecie ... ale nie schudły czy przytyły same... sam suplement nic ci nie da jak nie wiesz jak brac ile brac itd bo to nie jest złoty srodek cud tylko suplement ktory UZUPEŁNIA diete... przy kuracji z herbalife chodzi o zmiane nawykow zywieniowych tak aby zostaly ona jak i figura na stale na zawsze ....

polecam wyjazd do Anglii, w Polsce ni w choler.e nie moglam przytyc,a tam w 4 miesiace 6kg, tylko niesttety walek na brzuchu mi sie zrobil tez:O

Gość Margarynka20
angel_eyes dokladnie, duzo tez zalezy od zmiany klimatu, ja np na wakacjach bylam na mazurach i tam nabralam apetytu... :P

Gość krzemyk
ja też chce przytyc mam 23 lata waże (zależy od dnia :) ) 49, 50 kg :) i mam 173cm. Pożeram wszytsko :) niegdy nie liczyłam kalori i nigdy sobie niczego nie odmawiałam, pozatym wiecznie jestem głodna :)najlepsze są porady moich koleżanek z cyklu jak mam przytyć typu: jedz biały chleb, pij slodzoną herbatę, jedz fast foody, jedz kolacje po 18... :) nie rozumieją tylko, że ja własnie tak robie...i zawsze robiłam i to nic nie daje...mysle że to sprawa genetyczna +stres, chciałabym ,,zdrowo,, przytyć :) ale przestaje wierzyć, że to możliwe :/

Gość ewelina chuda
Mi też się kiedyś wydawało, że dużo jem , ale .... w porównaniu do tego co pochłaniam teraz to jadałam mało. Ja tyje bez żadnych tabletek zdrowo, choć jeszcze miesiąc temu wydawało mi się to nie realne:)))Jaki mam brzuszek...:D Normalnie nie mogę się nacieszyć już jest 48 kg:)))))

Gość AGUUUUUUCH
Poczytałam część Waszych wypowiedzi. Od jutra zaczynam brać Peritol. Zobaczymy czy pomoże. Boję się skutków ubocznych, ale jestem zdesperowana... ://///

Gość AGUUUUUUCH
Chciałabym się dowiedzieć czy ćwiczenia będą jakąś przeszkodą w uzyskaniu efektów ?

Gość 6uy5e7j
Aguuuh a lekarz ci przepisał ? :) Mysle ze cwiczenia to ci nawet pomogą :) wiec nie ma co sie martwic.

Gość AGUUUUUUCH
Tak bo poprosiłam o to a wręcz zmusiłam wcześniej miałam robione badania krwi poziom cukru i żelazo. Na żelazo muszę uważać bo grozi mi odkładnie w tkankach. Martwi się tylko skutkami ubocznymi Peritolu.. Np że zasnę na lekcji :PP

ja jak brałam peritol to w dzień nie chciało mi się spać. ale jak zawsze chodziłam spać ok 23 to wtedy o 20 już mi się oczy kleiły i nie mogłam wytrzymać, a rano jak trzeba było wstać to zwlekałam się z łóżka pół godziny. ;/

Gość Margarynka20
A ja chyba mam cos z tarczyca, lekarz mi tak powiedzial i byc moze z tego powodu mam problemy z przytyciem, czekam terazna wynik:P Cwicznie dziewczyny, to naprawde pomaga, w szczegolnosci przysiady, nabralam okolo 2 cm w lydce, udzie i nad kolanem:P

Gość AGUUUUUUCH
Zamawiałyście może leki przez internet ?

A czy ktoś z was stosował GAINER? Co możecie o nim powiedzieć?

Gość *** MA ***
Aloha !!! dziewczyny czemu nikt sie nie odzywa?

Gość suziQ
No właśnie co z wami dziewczynki? Przytyła któraś? Bo ja chyba pare gramów, hehe

Gość AGUUUUUUCH
Ja już po tygodniu widzę efekty po Peritolu mam większy brzuszek :) ale jeszcze się nie ważę chcę zrobić sobie większą niespodziankę :P

Gość suziQ
Co do gainerów to ja już biorę od tygodnia, 2 razy dziennie bo więcej nie dam rady. Tak mi się wydaje że trochę działa, nie dużo ale jakies pareset gram jest. No ale to dopiero tydzien wiec...

Gość jhhjhgjhjjgh
To wcale nie takie łatwe...

Gość suziQ
Dziewczyny musze wam napisac że ten gainer naprawdę działa. Zanim zaczełam to brac to moja waga ciągle wskazywała 43,9 kg, a waże się zawszę z samego rana, zanim co kolwiek zjem i bez ubran. Dzisiaj jak się obudziłam i ustałam na wagę to byłam w szoku 45,1 kg. Oby tak dalej:):):) Jak dla mnie to sukces. Może ta metoda którejś z was także pomoże.

Gość suziQ
Gdzie się podziały wszystkie chudzinki?

Gość hit my heart
mam pytanko do Was ktore przytyły, czy przytyłyście mocno na twarzy??? czy ktoś ma jakis sposób na wyszczuplenie buzi po przytyciu?? dzieki