Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

Widzę, że w stopce wpisałam nawet 50 kg :D Ale zmieniła się stopkowa waga (33 kg :/) Marzenia...

Gość majeczka15555
hej, mam 15 lat i 174cm wzrostu i tez jestem chuda bo wazę 52,5 kg, a bardzo chcialabym przytyc o te zalozmy 4 albo 5 kg, macie moze jakies rady? i najlepiej sprawdzone pomysly :) dzięki z gory i pozdrawiam ;*

Gość ** MA **
Hej zagląda tu jeszcze ktoś z chudzielców??? może by odnowić forum??

Gość Anetttkaaaa
bierze ktoś megace ? Chodzi mi wypowiedzi kobiet .. podobno po jednej butelce mozna przytyć 7 kg .. ja mam 163 wzr i 43 kg .. masakra ... odpisujcie proszę was

Gość *** MA ***
Nie slyszalam o czyms takim:( ja bralam kreon, poczytj na wczesniejszych stronach :)

Gość papatkaka
Czy któraś z was by mogła mi załatwić tabletki na receptę? Chodzi mi o peritol. Raz lekarka mi przepisała, tak dla sprawdzenia, ale recepta mi się zgubiła i znalazła się po prawie roku w pokoju brata. A lekarka drugi raz mi recepty nie chciała przepisać. Mam 178 cm wzrostu i waże 53 kg, nieźle co? Dzięki za wszelką pomoc ! Pozdrawiam

Gość goralodowaje
Papatka, ja mam podobnie, jestem 3 cm wyzsza i o 2 kg wiecej mam,ale bywalo ze wazylam 53. juz stracilam nadzieje ze kiedykolwiek bede grubsza, nigdy nie bede mogla zalozyc obcislych spodni :(((

Gość angie230
hej, ja też z tych chudych ;/ a czy nie ma jakiegoś sposobu przytycia bez brania jakiś tabsów? ja biorę hormony i nie chcę się jeszcze bardziej obciążać kolejnymi...

Mam do sprzedania dwie buteleczki Megace , zainteresowanych proszę o kontakt - gg 25484331

Gość AlicjaaaM
Niska waga moze wynikac z choroby. Mi nic szczegolnego nie dolegalo, tylko po niektorych posilkach pobolewal mnie brzuch, i okazalo się, że nie toleruje glutenu. Od dwoch miesiecy jestem na diecie bezglutenowej, ale na razie nie przytylam. Waga jednak już nie spada, choc przez trudny okres w pracy nie mialam czasu jesc. Podliczylam to co jem w ciagu dnia i wyszlo mi 1000 kcal czyli jakbym się intensywnie odchudzala:(

Cześć dziewczyny ,ja biorę peritol już 3 mc.Przez pierwszy miesiąc brałam 3 razy dziennie ,w trakcie posiłku.Teraz biorę 2 razy dziennie. i przytyłam 8 kg. Nadal go biorę ,ponieważ moja lekarka powiedziała żeby go brać co najmniej 6 mc.Tyle trwa taka kuracja żeby dała efekty i waga się podrzymała.Pozdrawiam was serdecznie

Gość sdfsdfvvc
Tylko nie megace!! Zdecydowanie odradzam! Poza tym jeżeli macie tendencję do bycia szczupłym to waga i tak spadnie jak tylko przestaniecie go stosować, skutków ubocznych masa w dodatku naprawdę poważnych a do tego to koszt ok 300-400 zł. Poza tym żaden normalny lekarz Wam tego nie przepisze.

Gość marcinooo
megace 240ml za 70zł wielka okazja!robin56@interia.pl

Gość !!!@Aneczka@!!!:)
Witajcie Dziewczyny!:) jestem po 20-stu tabletkach PeritoLu. Brałam dwie tabletki dziennie- rano i wieczorem. Udało mi się PRzytyć tylko 2,5kg:/ tabletki kupuję u znajomej farmaceutki bo mam tak durnego lekarza który powiedział mi, że mam się cieszyć Swoją figurą dopóki mogę:/ mam 175cm i ważę tylko 54kg. Co powiecie Na dodatkowe zakupienie białka w sklepie z odżywkami? Czy to dobry pomysł? Pozdrawiam Szczupaczki:-*

Gość welllllsh
Hej , pewnie nigdy bym nie napisała na tym forum , ale jeszcze pare miesiacy temu sama przeglądałam sposoby na prztycie , diety nie diety i oczywiście informacje o megace i megalii. Ważyłam 40 kg przy 170. Czułam sie po prostu strasznie , miałam już dość i postanowiłam przytyć za wszelką cenę i kupiłam 2 butelki syropu megalia ( 300 zł w plecy) Pierwsza butelka nie przyniosła wiele kg , może z 3 , 4 . Ale za to po drugiej przytyłam 15 kg. Piłam 15 ml co 4 , 5 dni jak juz rozciagnal mi sie zoladek. Duzo osob pisalo o tych syropach że szkodzą itp. Ja całą kuracje konsyltowałam się z lekarzem i nic mi się nie stało. Okres się zatrzymuje? A jak się waży 40 kg to masz normalny okres? Ludzie piszą o tych syropach głupoty i jeśli masz niedowage 15 kg to i tak nawet o tym nie wiedząc twój organizm jest tak wyniszczony jak przy poważnej chorobie . Bo taka niedowaga to choroba . Całe życie wmawiałam sobie że taka jestem po prostu , że jem normalnie Zdałam sobie sprawe z wielu rzeczy podczas kuracji. Że wcale nie jadłam normalnie. Że wiele razy zostawiałam pół obiadu , że nie jadłam śniadań kolacji , czesto jedna kanapke na dzien.Żeby nadgonic tyle kilogramów trzeba jeść tony , inaczej nie ma szans przytycia do normalnej wagi . Jeśli masz taką niedowage znaczy ze cos z toba nie tak , ze jestes po prostu chora! Na chorobe bierze sie leki i to jest wlasnie na to lek. Teraz waze prawie 60 kg i dopiero teraz zobaczyłam że marnowałam sobie młodosc kompleksami, brakiem sily do czekogolwiek i chodzeniem w lecie w spodniach.Trzeba działać a nie płakać i się bać . Ja nigdy w życiu nie wróciłabym do tamtej wagi , to był koszmar . Dziś jestem po prostu inna osoba. Jeśli macie jakieś pytania piszcie na maila: wellsh@interia.pl