czarownica_agata 0 Napisano Luty 13, 2009 ja dzis: sniadanie: rogal i jedna bułeczka z masłem i dżemem, kawa z mlekiem, około południa: szklanka mleka obiadokolacja: 1/2 opakowania warzywa na patelnie... w miedzyczasie pilam wode mineralna nieazowana, teraz troche pocwicze, jakies brzuszki, czy cos :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarownica_agata 0 Napisano Luty 17, 2009 widze ze temat umarl smiercia naturalna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaCzarna86 0 Napisano Luty 23, 2009 ech.... moze jednak ktos tu jeszcze zajrzy czasem... ja 65 kg :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaCzarna86 0 Napisano Marzec 6, 2009 ech no i padlo smiercia naturalna niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SYLWUSIA_24 0 Napisano Marzec 23, 2009 Trzymajcie sie i bez topiku ;-) Ale przeciesz i we dwie osoby moga pisac na topiku, jesli tylko chca!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orchj Napisano Czerwiec 22, 2011 muszę tutaj pisać to mnie bardziej motywuję ! :) od jutro ćwiczę ćwiczę i jeszcze raz ćwiczę i zero obżarstwa ! może mi wyjdzie w sumie już zaczełam wakację:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach