Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ucieszony

W ten piątek stracę prawictwo.

Polecane posty

Gość PAN_Co_MA_PLAN
Już to widzę , Ty- po bzykamy się ? Ona- jasne przyjeżdżaj. (U niej) będziecie siedzieć obok siebie ,ona pokaże cycka , stanie ci pała. jakoś przejdziecie do rzeczy zamoczysz ledwo kija i po sprawie . okaże się że ona tak naprawdę jest dziewicą , w dodatku mężczyzna po operacji . Ono zajedzie w ciążę a ty będziesz ojcem gejowskiego płodu buahahaha!

Gość zaraz umreee
jak prawictwo może ciążyć?? jestem chyba jakas niedzisiejsza, bo kompletnie nie czaję tej kwestii

Gość Ucieszony
Bo miałem już kontaky z kobietami... Pierwszy raz w wieku 16 lat... Miałem okazje, ale nigdy nie wykorzystywałem. Żałuję tego i teraz chcę już to zrobić. A nie potrafię sobie znaleźć teraz kogoś ot tak. Muszę po prostu zyskac ulgę psychiczną. Może to dla was śmieszne, trudno.

Mojego faceta też weź na tą "randkę" w piątek i niech was za jednym zamachem rozprawiczy;]

stary dobrze robisz...pozbedziesz sie balastu jakim jest dziewictwoo.nie sadze zebys miał potym jakies wyrzuty sumienia..co najwyzej bedziesz chciał wiecej:P

Gość Ucieszony
Dla jednych balast, dla drugich nie. Ale ja już tego chcę. Mam też wątpliwości, sporo nawet, ale nie można się bać.

Gość Kamileczka20
Przyszłam tutaj z takim zapytaniem czy posiada ktoś konto na niemieckiej stronie http://www.schuelervz.net/ niemiecka nasza klasa albo facebook cos w tym stylu) Można tutaj się zarejestrować tylko jeśli ktoś kto ma tam konto wysle ci zaproszenie na maila byłabym bardzo wdzięczna jeśli ktoś by mi wysłał zaproszenie na maila szrotka@o2.pl POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJE!!!!

chce sobie pobzykac to niech bzyka mnie nic do tego..... osobiscie pewnie wolałabym nie wiedziec o takich ekscesach mojegp faceta...ale nie bede tutaj morałów prawiła:P

Gość Ucieszony
Nie rozumiem tego... A gdybym poznał taką w klubie i się z nią przespał? Czy miejsce poznania ma znaczenie?

Fakt, że śpisz z kimś bez związku ma dla mnie znaczenie, ale oczywiście nie dla każdego. Ja bym nie chciała się z kimś takim wiązać, bo inwestycja ryzykowna i zazwyczaj nieopłacalna... jak się od początku seksu z miłością nie łączy, to ma się to w genach i tyle...

Gość Ucieszony
Prawiczek, nie słuchaj. One bywają gorsze. Ja nikomu krzywdy nie robię, więc podziękuję moralistom :)

\"wyszłam z kąpieli, przerazasz mnie teraz czyli mam czekac nie wiadomo ile? \" źle zrozumiałes, poprostu musisz mowic ze te wszystkie bzykałes z miłosci :)

Gość Ucieszony
Jak uprawiać seks bez miłości to źle, jak męzczyzna jest prawiczkiem w wieku 25 lat - źle. Głupie jesteście i tyle :] Ja nie jestem kochliwy, więc mógłbym czekać długo.

Ja też nie jestem kochliwa i siedzę na dupie i czekam. Co ma robić, póki burdeli dla kobiet nie wymyślono? :P Nie będę szła z jakąś nieznajomą łajzą do łóżka, bo potem sobie w twarz w lustrze nie spojrzę.

Gość Ucieszony
Ta, słuchaj ich i trać młodość...

Gość Ucieszony
No fakt, macie lipę z chłopami, bo sam nieraz załamuje ręce jak widzę różnych podrywaczy... Dlatego właśnie nie chcę być na żywo takim desperatem. Chcę mieć komfort i na spokojnie kogoś poznać.

\"Chyba bym się porzygała, nie wiem jak faceci mogą chodzić do dziwek :/\" normalnie, na nogach :D