Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała pi pi pi

jak sprawdzić czy ktoś ma mnie na liście gg ???

Polecane posty

Gość mała pi pi pi

mam tylko numer gg tej osoby,plisss pomóżcie

Gość ejsido
zainstaluj sobie taki komunikator, co sie nazywa miranda im

Gość mała pi pi pi
a skąd można go ściągnąć i o co w nim chodzi ??

Gość ejsido
poszukaj przez google. a chodzi w nim o to, ze masz w nim taka opcje, ktora pokazuje kto ma cie na swojej liscie kontaktow, przy czym ty tej osoby nie musisz miec wsrod swoich kontaktow. bardzo przydatna rzecz. miranda IM, poszukaj sobie :)

Gość mała pi pi pi
bardzo cie prosze pomóż mi, weszłam na pobieralnie ale nie potrafie tego sciągnąć , daj mi linka to tego programu,

Gość mała pi pi pi
i powiedz mi teraz co mam zrobić żeby sprawdzić numer tej ... hm, pomoż mi..

Gość poperdolilo cię
ejjj mozna latwiej sprawfdzic!!! wyslij jej jakiś plik i jak nie będzie mogla odebrac to znaczy ze cie nie ma na liscie a jak normalnie odbierze to jestes

Gość ejsido
na tej stronie, ktora ci podalam jest rowniez forum. wystarczy, ze poszukasz troche, z tego co widzialam, to pisali juz tam na ten temat. zainstaluj program i dalej juz latwo sie dowiesz jak przeprowadzic konfiguracje, zeby zobaczyc to, co cie interesuje :) powodzenia

Gość mała pi pi pi
nie potrafie tego zrobić :( :(

Gość takamaławariatka
no ciekawe, ja też już ściągnełam i muszę przyzac że mnie to bardzo intresuje tez chciała bym wiedziec jak to zrobic...tylko gdzie tej opcji szukac? Pomóżcie kto wie plissssssss!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ejsido
cytat z ichniego FAQ " Czy można widzieć czy dana osoba z mojej listy kontaktów (bądź spoza mojej listy) ma mnie na swojej liście kontaktów? Tak. Jeśli chcesz sprawdzić czy osoba którą masz na swojej liście ma Ciebie wpisanego do swoich kontaktów to w tym celu można wykorzystac informacje o użytkowniku. Prawy Przycisk Myszy na użytkowniku -> Informacje o użytkowniku -> Gadu-Gadu. Tutaj po prawej widnieje Port i teraz odpowiednie numerki portu mogą oznaczać: 1550 - dany użytkownik ma Cię na swojej liście i do tego posiada IP zewnętrznę (tzn nie jest za natem) 1 - użytkownik również ma Cię na swojej liście jednak może być za natem 2 - użytkownik nie ma Cię na swojej liście kontaktów Jeśli jednak chcemy się dowiedzieć czy ktos spoza naszej listy ma nas na swojej liście to w tym celu wykorzystujemy opcje które oferuje wtyczka GG - M -> Opcje -> Sieć -> Gadu-Gadu - Pokazuj kontakty spoza mojej listy mające mnie na swojej liście. Jednak w tym przypadku należy pamiętać że do poprawnego działania tej funkcji konieczne jest aby osoba która ma nas na swojej liście miała zaznaczoną opcje Tylko dla znajomych oraz zmienila status na dostepny lub zaraz wracam."

Gość mała pi pi pi
ale jak ściągnąc tego program z pobieralnii ? co nacisnąć ? ja próbuje i nic :(

Gość ejsido
no kurcze, przeciez podalam ci bezposredni link z ktorego mozesz sciagnac ten program! jest tam calkiem spory napis "DOWNLOAD", klikasz na niego i sciagasz.

Gość mała pi pi pi
pisze witamy w dziale downland i tyle jak to pobrać ??

Gość ejsido
po lewej stronie masz liste instalatorow na ktorej sa takie pozycje, jak "wersja full", "standardowy" itd... klikasz np na "standardowy", pozniej na download i zapisujesz na dysku

Gość mała pi pi pi
no ruszyło :) matko,ale ja jestem ciemna, i co dalej ? chodzi mi o sprawdzenie czy odoba ma mój nr gg w kontaktach

podepnę się pod temat. ejsido .weszłam w te programy tak jak pisałaś standardowy.tylko tam jest kilka programów,który mam ściągnąć??

Gość hihi143
co dalej trzeba zrobic/

Gość mała pi pi pi
ja nic z tego nie rozumiem :(

Gość takamaławariatka
ok pobrane, kontakty zaimportowane ale jak teraz je odnaleźc? Gdzie kliknąc zeby zobaczyc kto Cię ma liście?

Gość retyre
ale jak ja nie mam onta na jabberze jakims to co teraz?

Gość ejsido
takamala... musisz pogrzebac w opcjach, tam gdzies znajdziesz taka ktora ci pozwoli na podejrzenie tych kontaktow, ktore cie maja na liscie, a ktorych ty nie masz. najlepiej wykasowac swoja liste znajomych i wlaczyc ta opcje. nie pamietam gdzie ona dokladnie jest, ale jak pogrzebiesz to znajdziesz. no i nie trzeba miec zadnego konta na jabberze, wystarczy miec na gg

Gość zainstalowałam mirandę
ale nie mogę zrobić sie dostępna, ciągle jestem niepołączona. jak rozwiązać ten problem?

Gość jhgfffdfdf
a co znaczy jeśli numer portu znajomego, którego chcę sprawdzić czy ma mnie na liście to 33600?

Gość lol lol lol lol lol lol lol
nie moge pobrac listy znajomych z serwera:/

Gość ciekawaaaaa
ejsido sprawdzałam ten port w Mirandzie co oznacza jesli jest tam napisane port : nieokreślony???? wiie ktoś o co z tym chodzi???

Gość dddddgggggg
i gdzie to sie wchodzi zeby sprawdzic liste tych ktorzy maja Cie na liscie u siebie??

Gość arg
ja mam taki sam problem, ustawiłem tą opcje żeby mi pokazywało kto mnie ma zapisanego, ale na liście kontaktów mam tylko te osoby które ja mam zapisane na swojej liście