Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chicco

PYTANIE TYLKO I WYŁĄCZNIE DO KOBIET.

Polecane posty

Gość Chicco

Otóż mam 18 lat i w tym samym wieku dziewczynę i czuję, że wielkimi krokami zbliża się mój pierwszy raz. Bardzo ją kocham i chcę zrobić wszystko, aby ją zaspokoić w życiu seksualnym (ona też jest dziewicą), stąd też pytanie do Was - kobiet. Czy mam się czego wstydzić z członkiem o długości 18cm w porywach do 19cm (zależy od podniecenia) oraz obwodem 14cm? Po prostu bardzo się stresuję i Wasze uwagi/rady byłyby mi bardzo pomocne. Pozdrawiam serdecznie

Gość jjjajjj
Nie masz sie zupelnie czego wstydzic, jestem pewna,ze ja zaspokoisz. Kochaj ja bardzo mocno,powodzenia.

Gość Chicco
Bo jeżeli to za mało to stryj Zenek mówił że w sam raz do jego anuska więc sam nie zostanę jakby nie wyszło z moją dziewczyną.

na pewno bardzo się kochacie i to jest najważniejsze. nie stresuje się wymiarami bo jak się kocha to wszystko;P a każdego zaspokaja co innego, ważne żeby się dobrać i kochać i już:)

Gość Chicco
Żal mi ludzi którzy siedzą na tym forum i tylko czekają żeby się pod kogoś podszyć. Tylko pozazdrościć ciekawego życia. Żenada. A dziewczynom dziękuje za opinię i czekam na więcej. Pozdrawiam. :)

Gość najedzony ony
za duzo bedzie ja bolało ja bym obciał :) 🖐️

Gość Chicco
rucham psa jak sra:classic_cool:

Gość nie boj sie
powinno byc dobrze :)