Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonieczka87

proszę przekaż 1 podatku mojej córeczce Madzi

Polecane posty

Moja córka cierpi na chorobę Canavan. Ma już rok i 3 miesiące a nie potrafi nawet utrzymać własnej główki. Pisałam już kiedyś o niej na tym forum. Zbieramy pieniądze na jej rehabilitację dodam że bardzo kosztowną. zapraszam na stronę Madzi: http://madzia.v-1.pl/

do aleksandry ciekawe czy ty jesteś taka piękna i czy masz takie śliczne dzieci a eutanazji sama się poddaj

A mi sie córcia Twoja podoba i co poniektóre niech sobie okulary zaloża

a ja uważam ze jest piękna i nawet jak już ją powykrzywia to będzie piękna bo to moje dziecko. a ty tym bardziej skoro miałaś chore dziecko mogłabyś nie jeździć po moim i co lepiej ci teraz? ulżyło?

aleksandra_krk: strasznie współczuję Twojemu dziecku, takiej zgorzkniałej matki... gonieczka87: zdrowia życzę, kciuki za małą trzymam. pozdrawiam serdecznie :)

Gość gossssko
mała jest piekna wcale nie widac ze chora...szkoda ze to nie prawda co? trzymam kciuki.mam nadzieje ze zbierzecie kase;))))

witam! Moja córcia tez urodziła sie we wrzesniu 2007. Wyobrażam sobie jak ciężko jest mieć chore dzieciątko, ile bezsennych nocy spędzisz mysląc o jego przyszłości. Moja siostra ma córeczkę z porażeniem mózgowym i stąd wiem jak to jest. Ciesze się, że mam możliwośc Wam pomóc i chetnie przekażę Wam ten 1%. Mam nadzieję, że znajdzie się więcej osób zyczliwych. Madzia jest cudna, gdyby nie informacja o chorobie to po zdjęciach nie można się zorientować. Jest tak samo radosna i roześmiana jak nasza Natalka. Życzę Wam wytrwałości, zdrówka i wszystkiego co najlepsze ❤️. P.S. Pozdrowienia dla Madzi od rówieśniczki Natalki 🌻🌻🌻

sliczne oczka ma Twoja corcia :) ja chetnie bym pomogla tylko nie mam zielonego pojecia jak przekazac taki 1%, moglby mi ktos napisac jak i kiedy przekazuje sie taki 1%?

a komentarze ktore nic nie wnosza kieruje do usuniecia

Gość skads to znam
ladna ta twoja coreczka

zgadzam się z poprzedniczkami Madzia jest śliczna jak laleczka:) mam nadzieję że zbierzecie pieniądze na rehabilitację i debilami się nie przejmuj, są, byli i będą...niestety....

Gość skads to znam
z zeznaniu pit masz taka rubryke gdzie wpisujesz na co chcesz przeznaczyc 1% podatku

Wy jesteście porąbane przeciez widać ze żywe dziecko, jak nie macie nic mądrego do napisania to dajcie dziewczynie spokój. Boże lalka z alegro- to jakiś kretynizm - jak można tak napisac.

Niektóre z was są tak pier dolnięte, że aż mi ziemniaki czwórkami z piwnicy wychodzą. Jak w ogóle można pisać takie rzeczy?? Mam nadzieję, że nie macie własnych dzieci, a jeśli tak to serdecznie współczuję im matek...

Gość kkaassiia
Ludzie opanujcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chetnie przekaze 1% podatku, poprosze moich znajomych zeby przekazali pozdrawiam serdecznie

śliczną masz córeczkę i chętnie przekażę wam mój 1% ale napisz jeszcze coś o tej chorobie: czy stan Madzi będzie się polepszał, jak wiele można osiągnąć rehabilitacją?

No pięknie pięknie widzę że macie tu kółko wzajemnej adoracji Może rzeczywiście niektóre były poniżej normy ale cały ten topik to reklama i jako taki powinien zostać usunięty Ach i jeszcze jedno dziecko jest piękne a wy wszystkie wspaniałe altruistyczne i na pewno szczere o duszach samarytanek

Gość kamilla2222
Ja tez chetnie przekaze 1 procen podatku Madzi!Sliczne jest Twoja coreczka:)

Modra Łza - a czego reklama? co matka chorego dziecka może tu reklamować? chorobę canavan? nie rozumiem! rodzice łapią się każdej deski ratunku aby uzbierać tyle kasy aby pomóc dziecku a ty bezczelnie kpisz! obyś nigdy nie miała tak chorego dziecka! i tu nie jest kółeczko wzajemnej adoracji bo mała jest naprawdę ładna! a że ma dużą główkę to już inna sprawa...

karola27 dlaczego kółko wzajemnej adoracji?? bo pokasowano wszystkie posty nie ziejące zachwytem Zgadzam się że te wulgarne należy kasować ale te neutralne?? ten portal staje się jak forum GW, poprawne politycznie I nie kpię z dziecka bo niczemu ono winne kpię z obłudników (i to nie za mocno)

o kurcze... moj post tez skasowany, ciekawe dlaczego???? nie rozumiem moderacji...

Gość ania19844
Ja też przekaże 1% podatku dla Madzi. Madzia napewno jest cudowna,jest piękna,pozdrwiam i trzymajcie się.

Dziękuję wszystkim za chęć pomocy i pozytywne komentarze, a informacje potrzebne do przekazania 1 % podatku są na stronie Madzi w zakładce \"fundacja\" Karola-----> Zwykle lekarze dają dzieciom z Canavanem 3 lata życia. Ja wychodząc z małą z Centrum Zdrowia dziecka po diagnozie usłyszałam tylko \"przykro nam, niestety lekarstwa nie ma, może ją pani rehabilitować ale lepiej jej nie przemęczać\" czyli powinniśmy jechać do domu i czekać aż dziecko umrze. Nie wiedziałam co robić i wtedy weszłam na stronę Adrianka też chorego na Canavan i napisałam maila do Agnieszki jego mamy. Ona mi odpisała że też powiedzieli jej w Centrum to samo co mi, żeby dać spokój itp. dziecko miało się cofać w rozwoju i dalej... wiadomo. A ona nie posłuchała lekarzy i od początku go intensywnie rehabilitowała woziła na turnusy do sanatoriów. w tej chwili Adrianek trzyma dobrze główkę, potrafi chodzić w pionizatorze, chwyta w rączki, potrafi gestami przekazać co chce w danej chwili. Ja poznałam go osobiście na turnusie i to był szok. bo przecież według lekarzy powinien już nie żyć a tymczasem choroba się zatrzymała i mały robi po malutku postępy. Więc jeśli on mógł to i moja Madzia może. Na razie była na jednym turnusie rehabilitacyjnym ale na nim z pomocą neurologopedy nauczyła się jeść łyżeczką, a to duże ułatwienie dla mnie. Rehabilitacja jest jej bardzo potrzebna, nie mogę doprowadzić do tego żeby mała nie była w stanie poruszyć nawet rączką. dodam jeszcze że najstarsza dziewczynka w Polsce z Canavanem ma już 14 lat więc powinna już umrzeć 5 razy

Gość JULECZKA2006
TWOJA CORECZKA JEST PRZE SLICZNA..NIE SLUCHAJ TYCH BEZSENSU KOMENTARZY

do lzy przestan pisac tu kobieto, bo jeszcze raz poprosze o usuniecie twoich postow co wnosisz ciekawego do tej dyskusji? NIC chyba nie umiesz czytac ze zrozumieniem, to nie jest topic z tematem co sadzicie o mojej corce, ladna czy brzydka? umiesz czytac? jak chcesz oceniac urode to zapraszam na inne forum pani najpiekniesza :-o i jeszcze to oburzenie o usuniecie postow z wyrazazaniem sie o urodzie dziecka, naprawde nie rozumiesz czemu je wykasowno? czy tylko taka udajesz? :-o ginieczka trzymaj sie, zaraz zajrze i poczytam o tym przekazywaniu, bo juz w zeszlym roku chcialam przekazac ten 1% na jakis cel ale sie spoznilam :-/