Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

te verde

kopnijcie mnie...

Polecane posty

Potrzebuje motywacji. Jak i mnostwa innych rzeczy. Potrzebuje pieniedzy, a co za tym idzie, potrzebuje pracy. Juz pomijam fakt, ze musze sie utrzymac, ale ... chce jechac w lutym na koncert, a jak nie bede miala za co, chyba sie zaplacze. I do tego mocno zalegam z magisterka. Nie wiem, jak sie mam zabrac za to wszystko, nie chce mi sie :-o Za to, jak widzicie, siedze na kafe. POMOCY!!

Gość frą
ja też potrzebuje. czas przecieka mi między palcami. sesja na karku, ja........... aż żal.

a najlepsze jest to, ze zaraz siadziemy, i zaczniemy sie nad soba uzalac... :D ah, nie dodalam, ze przybylo mi przez swieta ze 3 kilo, a dostalam mnostwo slodyczy, i nie potrafie ich nie ruszac - bo jak mozna miec w domu ferrero rocher i ich nie jesc? 😭

Gość jedziem
ja tak samo ... POMOCY!!!!! tyle nauki, sesja na karku .. a ja zaległości w brud... i co najgorszego mam wielkiego leniaaa i siedze na kafe zamiast wziaść sie za nauke :((

no tak, wolajacych o pomoc cala masa, a samej pomocy z nikad... Czemu mnie to nie dziwi?

Gość gt3y4ty54
... chce jechac w lutym na koncert, a jak nie bede miala za co, chyba sie zaplacze panna fochna...

Gość studentmamtmy
bo Ci nikt nie pomoże. Ale może kilka rad zapisz sobie na kartce kiedy się uczysz i powieś to na biurku i staraj się tego przestrzegać. No i najlepiej wyłącz internet oczywiście jeśli go nie potrzebujesz do nauki z drugiej strony wiem po sobie że jak ucze się na kompie to przy okazji wiecej czasu spędzam na pierdołach w stylu 1hnauki 3h grania. xD

"... chce jechac w lutym na koncert, a jak nie bede miala za co, chyba sie zaplacze panna fochna..." Hehe. No ja nie wymagam, by ktos mi stawial bilety. Chce sama zarobic, musze i tak, i niby motywacje mam ogromna, ale jakos nie moge sie zebrac....

> ło rany, najmondrzejszy, swietna stopka wiem, wiem, a wklepywałem ją w czasie, który miałem poświęcić na pracę nad projektem... zawsze znajdzie się pięć tysięcy lepszych rzeczy do zrobienia niż praca :/

a moze to tak jest, ze nie warto nic robic :P Za Twoim przyklasdem, najmondrzejszy - zamiast zrobic to, co powinienes, zrobiles dzielo :D

> zamiast zrobic to, co powinienes, zrobiles dzielo \"dzieło\" ? Jakby mi ktoś płacił za przepisywanie z książki na kafe, to chętnie zostałbym twórcą takich \"dzieł\" i z tego żył, ale na to nie liczę :D Więc chyba lepiej żebym się jednak zajął swoim projektem ;)

Gość 007tytus
Raz mam kopnąć? :-)

Uueee, a ja myslalam, zes to sam wymyslil 😭 No ale, dla mnie dobre i to, ze przepisales, bo bez tego, to moze nawet bym nie wiedziala ze ktos cos tak fajnego napisal. Powiedz jeszcze skad to :) Tytus, kop do skutku. Ja nadal nic nie zrobilam!! [bo obiad sie nie liczy raczej]...

też potrzebuję kaski i zrobiłem pierwszy krok: zainwestowałem 2 zł w dużego lotka.

to ja poprosze tez w dupsko, bo sesja sie zbliża, a notatki leza i wolają, ja sie opieram, ach jak sie im opieram, fee :-O

Blondyn, daj znac jaki efekt, jak zarobisz na tym choc 20gr, lece jutro do kolektury :) Mozeby tak ktos mi chociaz hula hop kupil i podeslal do domu? ;)

Gość gffd
no to masz ode mnie verde kopniaka miedzy nogi

> Powiedz jeszcze skad to "Moskwa-Pietuszki" W. Jerofiejewa. Udało się komuś z proszących o kopa coś zrobić? Ja przez cały dzień "zdążyłem" naładować akumulator w samochodzie i odwieźć filmy do wypożyczalni :/

najmondrzejszy, ja zrobilam obiad - zupe pomidorowa razem z 2 wspollokatorkami :o zjadlam kilka czekoladek, i posprzatalam mieszkanie, ale to ostatnie przed zalozeniem topiku.. Jestem beznadziejna...

> Jestem beznadziejna... To witaj w klubie. Dalej nic nie zrobiłaś? Ja już otworzyłem projekt i narazie go sobie przeglądam. Jeszcze trochę i może nawet zacznę coś pisać. ;)

No ja dzis oprocz obiadu i jedzenia czekoladek czynnie wspieralam kolejny kafeteryjny topik o bogu, i obejrzalam jeden odcinek 'rozowych lat 70ych" ;) Obiecuje sobie, ze chociaz ksiazke wezme w lapki i poczytam, nawet dla uspokojenia sumienia, ale jakos nawet na to nie moge sie zebrac...

To ja dalej zrzedze.. Probuje sie wziac, i powysylac cv, i ... mail mi sie muli niemozliwie - do siebie moge wyslac, do nich juz nie, i to z kilku adresow. No normalnie siasc i ryczec :P Wczoraj zdolalam napisac 6 linijek!! magisterki. Obrastam mchem [i tluszczem - zjadlam ostatnie ferrero rocher :D]

Na chwile kopne ten topik do gory, zeby sie pozalic... Koncert jest dzisiaj, a ja? A ja mam egzaminy!! 😭