Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkaaaa

Sukienka na studniowke..

Polecane posty

Gość natalkaaaa

Hej;) Mam dość nietypowy problem.. za miesiąc wybieram sie z chłopakiem na studniówkę , chciałabym wyglądać super.. jednak jest jeden problem.. mam problem z nogami, są dość grube.. a chciałabym ubrać krótką sukienkę.. Myśle o : Czarnej sukience , do tego ciemne fioletowe rajstopki lub pończochy ;) zastanawia mnie jedno czy fioletowe rajstopy wyszczuplą moje nogi??:( do tego myslalam o czarnych butkach i fioletowej torebeczce ;) co wy na to?:) Drugie zastawienie to czarna sukienka.. i myslalam o czarnych pończochach do tego jakies dodatki.. Jak myslicie co byloby najlepsze? Najbardziej kusi mnie to pierwsze ;) tylko czy fioletowe rajstopy wyszczuplą moje nogi?:(

Gość kasia2020
Po pierwsze jeśli masz grube nogi to zero mini sukienek. Nie ma nic gorszego... Opisz swoją figurę :) Biust, nogi, wcięcie, uda, brzuch i poszukamy sukienki dla Ciebie? Hmm?

Gość kasia2020
Wrrr.... Jak nie lubię jak ktoś zakłada temat, prosi o radę , a później sobie idzie :( Kochana odezwij się, chcę pomóc :)

może musiała gdzieś szybko wyjść :) albo starsza siostra ja wywaliła sprzed kompa ;)

Gość MAdcon
kasia mogłas sie odezwać szybciej po godzinie czekania tez bym sobie poszła :P nie miej teraz pretensji

Gość kasia2020
Abuu :( Widzę 4 posty, myślę... "zaraz wchodzę na allegro" i szukam sukienki dla Nalatki a tu co ??? ....

Gość natalkaaaa
Hej;) Przepraszam nie było mnie ;) A więc tak .. Mam 165 wzrostu duże piersi.. trochę wystający brzuszek.. co do moich nóg .. hmm gdy założe czarne kryjące rajstopki to moje nogi wyglądają naprawdę nieźle.. ;) jednym z moich problemów są też wystające boczki.. z czego nie mogę dobrac sobie sukienki.. :( Myślę właśnie nad jakąś czarną sukienką.. czarnymi butkami.. i ciemnymi fioletowymi rajstopkami lub pończochami.. tylko czy to wyszczupli moje nóżki? mówię szczerze , gdy założę czarne to moje nogi optycznie wyglądają szczuplej i to bardzo ;) Myslalam tez zeby zalozyc czarne pończochy tylko czy na studniówkę bedzie to dobrze wyglądało?cała na czarno? .. Dziękuję za pomoc ;*

Gość natalkaaaa
Najmocniej Cię przepraszam ;)

Gość natalkaaaa
może wróci ;)) Czekamy Kasiu ;D

Wystrzegaj sie krotkich sukienek jeśli masz grubsze nogi. jest tyle pięknych dłuższych kreacji, w których będziesz wyglądać o niebo lepiej :) gdybyś określiła swój typ figury, podałabym propozycje :)

Odpowiedz mi na parę pytań, a dowiesz się, jaki masz typ figury, i w czym najlepiej wyglądasz Ramiona : -szerokie -średnie -wąskie Piersi : -duże -średnie -yy..zaraz..gdzie mój mikroskop? Tułów jest : -długi -średni -krótki Talia : -bardzo widoczna -lekko zarysowana -niewidoczna Brzuch : -płaski -zaokrąglony -duuuuży Biodra : -wąskie -proporcjonalne -szerokie Pupa : -mała, zgrabna -płaska -idealna tak, istnieją takie -oj...duża Uda : -bardzo szczupłe -zwyczajne -grubsze -uda? to raczej pnie drzew Przedramiona i łydki : -jak u gazeli -szersze na górze, wąskie na dole -łokieć/kolano przechodzi w nadgarstek/kostkę..niezauważalnie.. Nogi : -długie -zwyczajne -krótkie

a ja mam bialą suknie piękna i wspanialą i wszystkie pipy bedą mi zazroscic bo bede oryginalna :)

Gość natalkaaaa
Ramiona: Wąskie Piersi: duże Tułów: Średni Talia: lekko zarysowana Brzuch: zaokrąglony biodra: trochę większe niż proporcjonalne.. ale nie wielkie.. Uda: Zwyczajne Przedramiona itd. Nie wiem jak nazwać.. Nogi: Zwyczajne. dziękuje.

Gość natalkaaaa
A jakaś krótka? Też zaznaczona pod biustem?:)

Gość natalkaaaa
Dziękuję!:) Już teraz wiem czego szukać ;) Pozdrawiam ;)

Gość kasia2020
Natalko!! Nie masz za co przepraszać :) Widzę że już jestem nie potrzebna :) Miłej zabawy

Gość autorko tego topicu
jeśli masz grubsze uda to unikaj rajstop przyciągających uwagę... W tym fioletowych. Ja bym postawiła na czarne, kryjące. Sama takie zakładam :P Tyle, że ja mam srebrną sukienkę

Gość natalkaaaa
Tak masz rację ;) Tylko chodzi mi o ciemny fiolet;) Co o tym powiesz?:)))