Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ginorossi

chcę poznać Wasze zdanie nt. wartosci, na studia mi to potrzebne

Polecane posty

wartości tradycyjne przekazywane przez rodzinę a wartości wyznawane przez młodzież no. wszystko co macie do powiedzienia na temat ;)

Kopaniszyn jest eneagramowa 9w8 ja 9w1 ale spokój jako wartość nr 1 chyba to mamy wspólne. : ) Ten materiał jest dla tych którzy też sobie ją cenią... 

A jeśli u kogoś jest coś innego to podejście do tematu może być podobne... na zasadzie priorytetów.

12 minut temu, marawstala napisał:

Kopaniszyn jest eneagramowa 9w8 ja 9w1 ale spokój jako wartość nr 1 chyba to mamy wspólne. : ) Ten materiał jest dla tych którzy też sobie ją cenią... 

nie myslalas zarabiac na swojej wiedzy o energii ?

moglabys jak jackowski zaginionych szukac kierujac sie energia 😄

4 minuty temu, świrmo napisał:

nie myslalas zarabiac na swojej wiedzy o energii ?

moglabys jak jackowski zaginionych szukac kierujac sie energia 😄

To nie o energiach a o życiowych wartościach... pewnie i Ty kierujesz się w życiu jakimiś wartościami : ) 

2 minuty temu, marawstala napisał:

To nie o energiach a o życiowych wartościach... pewnie i Ty kierujesz się w życiu jakimiś wartościami : ) 

to "Kopaniszyn jest eneagramowa 9w8 ja 9w1 ale spokój jako wartość nr 1 chyba to mamy wspólne" zabrzmialo jak wstep do jakichs magicznych zaklec i energii 😄 szyfrem napisane nic nie rozumiem zalozylem ze kieruje sie za tym jakas magiczna energia o ktorej ja nie mam pojecia a filmikow nie ogladam nie bede3 nabijal deklom kase za wyswietlenia niech sie za robote wezma a nie prac naiwnym mozgi opowiesciami.

Edytowano przez świrmo

1 minutę temu, świrmo napisał:

to "Kopaniszyn jest eneagramowa 9w8 ja 9w1 ale spokój jako wartość nr 1 chyba to mamy wspólne" zabrzmialo jak wstep do jakichs magicznych zaklec i energii 😄

Nie wstęp to moja prywatna, a reszta jest o wartościach. : ) a raczej o spokoju jako wartości jednej z wielu.

Edytowano przez marawstala

PS niepotrzebnie z góry zakładasz, że filmik był dedykowany Tobie, nie musisz się czuć zobowiązany, przymuszony do oglądania... to stary temat. Może ktoś kiedyś trafi odświeży jak ja w tej chwili i tez coś doda. 

Filmik dla tych którzy mają ochotę oglądać, karabinu nikomu nie przykładam do skroni... nie zmuszam do oglądania... : )

9 minut temu, marawstala napisał:

Nie wstęp to moja prywatna, a reszta jest o wartościach. : ) a raczej o spokoju jako wartości jednej z wielu.

sadzilem ze o tym samym co wstep zreszta zwykle wklejasz filmy o jakichs czarach, energiach i podobnych bzdurach a sa ludzie ktorzy to lykaja wiec mozna byc zarabiac na frajerach jak jackowski

3 minuty temu, marawstala napisał:

PS niepotrzebnie z góry zakładasz, że filmik był dedykowany Tobie, nie musisz się czuć zobowiązany, przymuszony do oglądania... to stary temat. Może ktoś kiedyś trafi odświeży jak ja w tej chwili i tez coś doda. 

Filmik dla tych którzy mają ochotę oglądać, karabinu nikomu nie przykładam do skroni... nie zmuszam do oglądania... : )

no dlatego sprawiadz wrazenie spamera ktory te filmiki reklamuje znalazlem ci sposob jak na tych bredniach lepiej zarabiac 😄

albo wrozby sprzedawaj jak niejaka anastazja

bo czemu innemu jak nie zarabianiu na klikach sluzy wklejenie filmu autorowi tematy sprzed ponad 15 lat ?

1 minutę temu, świrmo napisał:

sadzilem ze o tym samym co wstep zreszta zwykle wklejasz filmy o jakichs czarach, energiach i podobnych bzdurach a sa ludzie ktorzy to lykaja wiec mozna byc zarabiac na frajerach jak jackowski

Wklejam różne filmiki często wyżej wymienioną Izabelę Kopaniszyn... czasem coś o foto i o malarstwie, muzykę : ) mniejsza z tym... ostatni raz powtarzam, że jak ktoś nie ma ochoty oglądać to może czuć się zwolniony. 

Może sobie odetchnąć... : ) nawet nie musisz się tłumaczyć.

3 minuty temu, świrmo napisał:

no dlatego sprawiadz wrazenie spamera ktory te filmiki reklamuje znalazlem ci sposob jak na tych bredniach lepiej zarabiac 😄

albo wrozby sprzedawaj jak niejaka anastazja

bo czemu innemu jak nie zarabianiu na klikach sluzy wklejenie filmu autorowi tematy sprzed ponad 15 lat ?

Dzięki, wolę sobie tak spamować jak nie ma tu innej roboty. : ) 

staralem  pomoc pomyslem zebys nie marnowala swojej energii bezproduktywnie.

Przed chwilą, świrmo napisał:

staralem  pomoc pomyslem zebys nie marnowala swojej energii bezproduktywnie.

Bez obaw... A żeby też nikogo nie drażniło postanowiłam wrzucać te filmiki w stare tematy. : ) 

zadałem soibie trud zeby sprawdzic te twoja guru 😄

Ukończyła studia na Krakowskiej Akademii im. Frycza Modrzewskiego w Krakowie. 

i dalej nie czytam nic dziwnego ze po takim gruntownym wyksztalceniu w szkole slynacej z produkwoania i sprzedawania dyplomow nie znalazla pracy i zarabia na frajerach opowiadajac im psychologiczne bzdury.  nawet doktorat zrobila nie wiem czy tam czy w tej szkole w ktorej sie chwali ze medytowala wyglada jak sekta ale nie chce mi sie czytac dalej.

jako kierownik działu terapii uzależnień Miejskiego Centrum Terapii Uzależnień w Krakowie - jedyna uczyciwa praca pewnie z cpunami albo alkusami wiec nic dziwnego ze woli zyc z opowiadania bzdur.

o ciekawe rzecyz prawi ta wariatka 😄

Cytat

Na billboardzie znajduje się też stwierdzenie, że „badania dowodzą, że 80% kobiet, które miały raka jajnika, macicy lub mózgu dokonało aborcji”. Plakat wykonany został dla Instytutu Nelumbo.

Kopaniszyn i Leśniowski w oświadczeniu na stronie fundacji twierdzą, że choroba nowotworowa jest jednym z objawów syndromu postaborcyjnego. W tym miejscu po raz kolejny należy przypomnieć, że zarówno American Psychological Association, jak i American Psychiatric Association oraz Royal College of Obstetricians and Gynaecologists nie potwierdzają istnienia tzw. „syndromu postaborcyjnego”. W świetle pseudonaukowych teorii Hamera, remedium na „syndrom postaborcyjny”, a zatem także lekarstwem na nowotwór, zdaniem Instytutu Nelumbo ma być „symboliczne spotkanie dziecka na nowo, połączenie się z nim”. Uwagę zwraca również terminologia stosowana w oświadczeniu Instytutu: funkcjonujący w medycynie termin „aborcja” zastępują „zabiciem własnego dziecka”, powołują się na badania, które nie posiadają jasno określonej metodologii, powielają przekonania o istnieniu „syndromu postaborcyjnego”, teksty, które przywołują, nie posiadają żadnego ugruntowania naukowego ani nawet bibliografii oraz zachęcają do „prowadzenia własnych obserwacji i statystyk” odrzucając dorobek współczesnej nauki. 

Edytowano przez świrmo

promujesz wariatów w dodatku szkodliwych opowiadajacych brednie ze rak jajników to efekt aborcji i recepta na niego jest duchowe spotkanie z aborotwnym dzieckiem.

ona sie nadaje na leczenie psychiatryczny a nie do leczenia innych ludzi.

5 minut temu, świrmo napisał:

zadałem soibie trud zeby sprawdzic te twoja guru 😄

Ukończyła studia na Krakowskiej Akademii im. Frycza Modrzewskiego w Krakowie. 

i dalej nie czytam nic dziwnego ze po takim gruntownym wyksztalceniu w szkole slynacej z produkwoania i sprzedawania dyplomow nie znalazla pracy i zarabia na frajerach opowiadajac im psychologiczne bzdury.  nawet doktorat zrobila nie wiem czy tam czy w tej szkole w ktorej sie chwali ze medytowala wyglada jak sekta ale nie chce mi sie czytac dalej.

jako kierownik działu terapii uzależnień Miejskiego Centrum Terapii Uzależnień w Krakowie - jedyna uczyciwa praca pewnie z cpunami albo alkusami wiec nic dziwnego ze woli zyc z opowiadania bzdur.

Zupełnie niepotrzebnie... jak już napisałam to dla osób zainteresowanych danym tematem. Jak mnie coś nie interesuje to nie marnuje na to swojego czasu. : )

Przed chwilą, marawstala napisał:

Zupełnie niepotrzebnie... jak już napisałam to dla osób zainteresowanych danym tematem. Jak mnie coś nie interesuje to nie marnuje na to swojego czasu. : )

to co robisz jest szkodliwe wiele osob jest latwowiernych a nie zada sobie trudu zeby znalezc te bzdury ktore ona wypisuje o nowotworach i beda ogladac inne bzdury ktore ta swi.ruska - bo nie mozna inaczej nazwac kogos kto uwaza ze nowotwor jajnikow nie powoduje hpv tylko aborcja nazwac - firmuje. 

A temat jest o spokoju: ) możesz coś dodać od siebie i o swoim spokoju...

na jutube, fejsbuku instagramie kazdy exprert z tylka moze sie przedstawic jako expert i cos wygadywac zwykle to sa bzdury jakbyu nie byly to zarabialby inaczej a nie na jutubie.

to co robisz jest szkodliwe wiele osob jest latwowiernych a nie zada sobie trudu zeby znalezc te bzdury ktore ona wypisuje o nowotworach i beda ogladac inne bzdury ktore ta swi.ruska - bo nie mozna inaczej nazwac kogos kto uwaza ze nowotwor jajnikow nie powoduje hpv tylko aborcja nazwac - firmuje. 

Dziękuję za odwiedzenie i pisanie na temat. : )

Dziękuję za odwiedzenie i pisanie na temat. : )

bardziej na temat pisze negujac bzdury ktore zachwalasz niz ty odpowiadajac na temat sprzed 15 lat rzekomo pomagajac autorowi - swoja droga gino to byl troll- a w rzeczywistosci nie wiem po co to robisz i promujesz te wariatkę.

na jutube, fejsbuku instagramie kazdy exprert z tylka moze sie przedstawic jako expert i cos wygadywac zwykle to sa bzdury jakbyu nie byly to zarabialby inaczej a nie na jutubie.

Wdech, wydech, wdech, wydech... proponuję : )

bardziej na temat pisze negujac bzdury ktore zachwalasz niz ty odpowiadajac na temat sprzed 15 lat rzekomo pomagajac autorowi - swoja droga gino to byl troll- a w rzeczywistosci nie wiem po co to robisz i promujesz te wariatkę.

Coś jeszcze? : )

masz co o jej pogladach sadza ci co sie znaja na tym co robia

Cytat

Plakat spotkał się z ostrą reakcją środowisk medycznych – komunikat w tej sprawie wydało Polskie Towarzystwo Ginekologii Onkologicznej, stanowczo sprzeciwiając się próbie manipulacji oraz jasno zaznaczając, że nie istnieją badania naukowe potwierdzające związek pomiędzy zachorowaniem na raka, a usunięciem w przeszłości ciąży. Postawę tę wspierają fundacje zrzeszające onkologów/onkolożki, podkreślając, że hasło jest krzywdzące, niesprawiedliwe, nie ma nic wspólnego z prawdą i uderza w chore, walczące o życie, kobiety.

Cytat

Fundacja Nelumbo to jednostka prowadzona przez coacha holistycznego życia i zdrowia Izabelę Kopaniszyn oraz byłego żołnierza Łukasza Leśniowskiego. W oświadczeniu na swojej stronie przyznają, że billboard jest w jakiejś części prowokacją, mającą na celu „uświadomienie ludziom pewnej istotnej zależności psychosomatycznej oraz przedefiniowanie wizerunku lekarza, ze wskazaniem na fakt, że istnieją lekarze holistyczni i poza-mainstreamowi”, w tym też celu zastosowano opisany wyżej zabieg, znany z reklam suplementów diet. Fundacja Nelumbo głosząc swoje rewelacje odwołuj się do teorii doktora Ryka Hamera, twórcy Nowej Germańskiej Medycyny, opierającej się głównie na założeniu, że przyczyną chorób nowotworowych są psychosomatyczne skutki przeżytej traumy. Doktor Hamer opisał swoje tezy w pracy habilitacyjnej na Uniwersytecie w Tybindze, jednak komisja nie poznała się na jego geniuszu i praca została odrzucona stosunkiem sto pięćdziesiąt głosów do zera jako pseudonauka. Odrzucony przez autorytety medyczne doktor podjął się leczenia swoją metodą w prywatnych klinikach, te jednak jedna po drugiej upadały, a terminalnie chorzy pacjenci umierali. 

czyli pisz jasno ze link ktory dajesz to jest do coach holistycznego zycia i zdrowia 😄 czyli dr izabela kopaniszyn jest samozwanczym coachem holistycznym leczacym dobra energia a uzywa tytulu doktora zeby wprowadzic wrazenie ze to jakis lekarz czy psycholog co jest bzdura.

to socjolozka cwaniara uwazajaca ze rak jest ze zlej energii spowodowanej aborcja, ciekawe czym jest spowodowany rak prostaty 😄 moze zatwardzeniem 😄

Edytowano przez świrmo

czyli pisz jasno ze link ktory dajesz to jest do coach holistycznego zycia i zdrowia 😄 czyli dr izabela kopaniszyn ze samozwanczym coachem holistycznym leczacym dobra energia a uzywa tytulu doktora zeby wprowadzic wrazenie ze to jakis lekarz czy psycholog co jest bzdura.

to socjolozka cwaniara uwazajaca ze rak jest ze zlej energii spowodowanej aborcja, ciekawe czym jest spowodowany rak prostaty 😄 moze zatwardzeniem 😄

Dobrze jeśli kiedyś wpadnę na pomysł, żeby Tobie zadedykować jakiś filmik to najpierw zrobię odpowiednie wprowadzenie...  do czegoś czego i tak nie obejrzysz bo filmiki YT tworzą idioci. : ) póki co niepotrzebnie się tym zajmujesz. : )

qwerty chyba tez traume prababki wziela z podobnych zrodel mzoe to ta nowa germanska medycyna skoro tam o wszystko obwiniaja traume

Dobrze jeśli kiedyś wpadnę na pomysł, żeby Tobie zadedykować jakiś filmik to najpierw zrobię odpowiednie wprowadzenie...  do czegoś czego i tak nie obejrzysz bo filmiki YT tworzą idioci. : ) póki co niepotrzebnie się tym zajmujesz. : )

nie tym wsrod ktorych promujesz te samozwancza doktorkę im mów prawde czyli ze teoria na ktora sie powoluje jest uznana za pseudonauke a praca o tym w srodowisku naukowym otrzymala noty 150 osob uznalo to za brednie i zero za nauke.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się