Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baby Love

POMOCY! BRAK ŚLUZU! CHCE ZAJSC W CIĄŻĘ

Polecane posty

Witam. Moj problem polega na tym, iz staram sie z chlopakiem o dziecko od 4 cykli, bezskutecznie ;( Wiem, ze to nie taki dlugi czas, mimo wszystko podejrzewam, iz to \"we mnie\" jest problem. Otoz nie mam sluzu! jedynie przy podnieceniu. Nie zaleznie jaki dzien cyklu ja delikatnie plamie kremowa wydzielina, prawie sucha, jasna. Od 5 cyklu bede brac kapsulki z wiesiolkiem, dziurawiec w tabletkach i witamine E. Moje glowne pytanie: Czy jesli wiesiolek wplynie na sluz i bedzie on plodny i obfity, to czy jest pewnosc, iz pecherzyk peka? Nie mam pojecia. Moze mi to ktos naswietli??

Gość xoxoxoxo
tak z ciekawości zapytam, ile masz lat?

Gość xoxoxoxo
i jeszcze jedno, jak to nie masz sluzu? nie masz takiego przejrzystego, rozciągliwego jak kurze białko?

Możesz spróbować robić testy owulacyjne. Niektóre kobiety nie mają płodnego śluzu,tzn. mają,ale jest on w środku i nie wypływa.

Ja nie miałam śluzu i faktycznie owulacji też nie było,wiec radze siegnać po te testy :-)

Gość SuziQ
Po wiesiołku na 100% poprawi się śluz. Gwarancju pęknięcia pęcherzyka jednak nie będziesz mieć gsyz to zależy od wielu różnych czynników.

Nie mam sluzu typowo plodnego od kilku miesiecy. Mam nadzieje, ze starania beda udane po wiesiolku