Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

skoro mówisz ze posługujesz sie ironią i piszesz o mnie ze intelektem nie grzesze to znaczy ze tak naprawde masz mnie za mądrą osobe. Istotą ironii jest bowiem przeciwienstwo. Ale czego sie po tobie spodziewać, pewnie i tak nie zrozumiesz;)

Gość czesto zdziwionaa
tak, gdyż moje dziecko cierpi na skaze białkową a muchy mają tyle bezpiecznego białka......

Gość Zuzanna153
Ja rozumiem że ciekawość że tęsknota ale żeby tak głupio myśleć dziewczyno a na głowę nie upadłaś idz do ginekologa po radę to dostaniesz skierowanie do psychiatry.A nie pomyślałaś że dziecko zdrowe to dziecko donoszone .Obawiam się że nie dorosłaś do posiadania dziecka bo sama myślisz jak dziecko.Myśl o dziecku a nie o głupotach.

Gość ciekawa79
ja tez probowalam przyspieszyc porod, chodzilam po schodach, seks codziennie, pilam herbatke z lisci malin i niestety nie przyspieszylam. pomogla dopiero oksytocyna podana w szpitalu 5 dni po terminie ;)

Gość mmamussia
ja pytam nie dlatego że potrzebuję pomocy z ortografii tylko dlatego że myślałam że pomożecie mi kilka z was to normalne kobiety które to rozumią ale reszta jest beszczelna nawet nie zastanowiłyście jak to może zranić pomimo młodego wieku cieszę się że będę mamą i kocham moje dziecko a jeżeli którejś przeszkadza to że mówię o moim dziecku "dzieciątko" to dziwne jesteście bardzo mi przykro że zamiast mi pomóc robicie ze mnie tłuka pisałam to na szybko mając nadzieję że szybko odpiszecie tym które mnie zrozumiały dziękuję :) a resztę proszę o zastanowienie się nad tym co piszecie bo nawet dziecko w wieku 8 lat bardziej liczy się z uczuciami innych:(

Gość lajcikowa mocno istotaa
na pocieszenie moge ci tylko powiedziec ze wczoraj zjechały kobiete z martwą ciążą bo zadała ich zdaniem glupie pytanie. Witamy na kaffeeee....

ej, no ne zjechaly jej przeciez ;/czytalam ten topic o martwej ciązy. pzeciez jej nie wyzywaly, nie obrazaly. tylko daly usmieszki niepotrzebnie przy odpowiedzi, wyjechaly z ciemnogrodem.

Gość lajcikowa mocno istotaaa
a nie no to faktycznie bardzo miło sie z nią obeszły. Zresztą na koniec napisała jak sie poczuła.

Gość mmamussia
Boże co za baby wydaje mi się że pomimo wieku jestem od was doroślejsza a z ortografii miewam lepsze oceny od was każdemu czasem się zdarzy nie zastanowić nad tym co pisze ale żeby tak kogoś zwyzywać zapewne wasze dzieci mają większy zasób słów niż wy naprawdę zero powagi . może niektóre z was mają rację lepiej poczekać ten tydzień dłużej nie chcę krzywdy dziecka jakieś dwa m-ce temu proponowano mi żebym dziecko oddała do adopcji pewnie każda głupia nastolatka by dziecko oddała ja nawet myśleć o tym nie chciałam bo to moja krew może nie mam zbyt wielkich dochodów ale mam ich na tyle żeby dziecko miało pewne życie mój mąż też by na tonie pozwolił . Jesteśmy szczęśliwi razem i chcemy jak najlepiej . może powiedzcie mi jak to jest przy porodzie ?? czy bardzo to boli ?? tylko proszę odpiszcie poważnie bo ja to tak traktuję :))

Gość mmamussia
współczuję jej jak tak ludzi można traktować te laski muszą być kąpletnie bez serca

czy to mmamussiu oznacza ze w wieku 15-stu lat sie zaczelas bzykac? no to szacunek wielki ci sie nalezy,oczywiscie;-)

Gość to byl maj pachniala saska...
no i widzisz jak ktos nie ma w życiu nic do robienia to bedzie ci pisownie przesledzał. Lusesita sie skonczyla na zone romantica pewnie no to przylazła tutaj, bo i co ma do roboty.

Gość mmamussia
w wieku 16 lat jeśli cię to tak interesuje ale po pierwszym razie już zaszłam wcześniej byłam załamana po jakimś czasie mi przeszło teraz się cieszę że tak wyszło bo miałam straszne życie ale o tym wspominać nie będę bo to inny temat i dużo do pisania

Gość kocham język polski
"kąpletnie" nie "rozumię" dlaczego te mamuśki takie "beszczalne", nie chcą "pomuc"

Gość klub wesołego misiaaa
ze wam sie tak chce:) mam nadzieje ze ta nastoletnia dziewczyna was zleje idiotki:)

Gość kocham język polski
pewnie nie "umię" na czarno pisać

Gość lubie czasami ale nie zawsze
ale to wasze zycie pustee jak wy same.

Gość mocni w Qpie
Z miłą chęcią wejdę na to forum i przedstawię niektórym osobą jakie są puste. najmądrzejsi są ludzie tylko w grupie, i jak zauważyła "czesto zdziwionaa" potraficie gówniary szczekać tylko w "Qpie" Każdemu się może zdarzyć, że się pomyli bo nie myli się tylko ten co nic nie robi jeśli się z tym stwierdzeniem nie zgadzacie to powiem wam jedno w "dupie byłyście i gówno widziałyście". Jak chcecie sie przekrzykiwać która to zna tak dobrze słownik to załóżcie inne forum. Ja życzę pomyślnego rozwiązania autorce trzymaj sie i zrób tak jak piszesz poczekaj:) A wy zastanówcie się Gdzie kończy się granica człowieczeństwa a zaczyna życie w stadzie :/

właśnie dlatego omijam ten dział z daleka....rządzi się dziwnymi prawami. Nieważne , że prowokacja, analfabetyzm i infantylizm wszystkie mięknął czytając słowo \"ciąża\"....:o

Gość same jestescie analfabetki
cukierasku cos ci mięknął??? jak łątwo sie z kogos smiac będąc samemu jełopem!!!!!!

Gość schyntaana
dlatego ja nie poprawiam nikogo bo wiem ze WSZYSCY robimy bysiory!!!:) a potem sie wychodzi na idiote heheheheh

Gość fifiniezapominaajjkaa
puste to ale kurwa mam zabawe z tego wyznania cukieraska:)