Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olufas

Czy myślicie że ten koleś naprawdę to zrobił?

Polecane posty

Gość widziałam to kiedyś
ale tylko do momentu pęknięcia słoika. Potem topik usunęli i nie wiem co się dalej stało z gościem. Chyba poszarpał sobie jelito grube ;] ciekawe czy powyjmował wszystkie odłamki szkła. szczerze mówiąc to mam za słabe nerwy zeby obejrzeć filmik w całości....

Gość W.Seyrowsky
Ja sądzę, że ten koleś poprostu chciał się od wojska wymigać :D hehehe

Gość Moja też tak zrobiła
Wiecie co , kiedyś moja żonka która jest po alkocholu bardzo odważna, włożyła sobie cipki butelkę po wódce 0,7 Srednica podobna do tego słoika albo i większa. Zakład wygrała, ale jak sobie pomyślę ze ona też mogła tak skonczyć to aż mi sałbo się robi. Wydaje mi się ze jednak w pochwa jest znacznie szersza i luźniejsza wiec butelka pewnie nie mogła pęknąć w jej wnetrzu tak jak temu nieszczęśnikowi

Ok butelka jest zrobiona z grubszego szkła i tak łatwo nie pęknie ale ten idiota próbował sobie wcisnąć w oko Saurona literatkę więc podziw dla jego głupoty :)

Gość aluksakdiekjfm
może ktoś w całości opowiedzieć co ten koleś sobie zrobił?

najkrócej rzecz ujmując rozpruł sobie jelito grube wraz z odbytnicą a najlepiej ogladnij sobie sam leniu to zobaczysz - tylko dla ludzi o mocnych nerwach

Gość a co tu opowiadać
Masz link to oglądaj!!!

Gość a co tu opowiadać
Jak facet przeżył to na 100% musieli mu otworzyć jamę brzuszną, żeby to szkło powyciągać. HORROR

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bleee obleśne to było:O i miał malego fifola na dodatek :( nie no porazka:O:O

Gość młajtajowiec
silne ma te mięśnie zwieracza , żeby tak na luzaka słoik zgniatały jestem pełen podziwu dla tego pana. muskulaurę ma zapewne zacną, ciekawę jak ma staż na siłowni.

Gość alinka45
A czym tam te odbytu mięśnie na siłowni trenował?

oglądałem ten filmik po raz pierwszy z miesiąc temu, za pierwszym razem nie udało mi sie go obejrzeć do końca, lecz wróciłem z pracy zjadłęm obiad, poleżałem i wciąż ciekawośc mnie zżerała co jest na nim dalej, no i odważyłem sie i obejrzałem do końca, to był mój błąd... wywarł on na mnie ogromne wrażenie :) az mi sie żurnąć chciało :O zastanawiałem się poźniej jak oni mu te jelita pozszywali? to szkło wyciągneli? jak on srał przez najbliższy czas? swoją drogą geje to mają pomysły zeby se słoik w dupe wkładać :O