Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szmatowalenko

lubicie nas Ukraińców?

Polecane posty

Gość Szmatowalenko

uwielbiam ;d polowe wakacji spedzilam na Krymie i musze przyznac, ze Ukraincy to bardzo mili i rozrywkowi ludzie :)

Gość Polisz Bojfrend
Lubimy Ukrainki

Gość uwodziciel z palą
a jakie uro dziwy w agenturach towarzyskich!

eeeh, jak ja uwielbiam, kiedy ktos wyrzuca komus te wojenne brudy! bo Polacy to chodzili i glaskali wszystkich po glowkach, nie? Wojna jest wojną

Gość ........ll
w firmie mojego ojca pracowala kiedys pani z ukrainy (ok 35 lat)..tak ja wszysyc polubili ze zamieszkala z nami jak rodzice wyjechali do usa na pol roku...nie widzialam jej juz ze dwa lata i bardzo za nia tesknie. cudowna kobieta :) bardzo ciepla i troskliwa i szczera choc niesmiala chwilami

Gość mleczarka z bolacym cycem
czy te 'uro dziwy' maja cos wspolnego z moczem ??

Gość drrrrrrrrrr
U mnie w pracy niedawno było kilka Ukrainek uczyć się nowego projektu. Fajne były, ale dziwnie ubrane, tak jaskrawo. Pewnie taka u was jest moda akurat.

to czemu nikt nie wspomina sredniowiecza, kiedy to Polacy podbijali ziemie innych narodow ;>? Wtedy nikt nie ginal? Pranie brudow wojennych jest bez sensu. Zmieniaja sie ludzie, zmienia sie ich mentalnosc. Czemu narod ma cierpiec za grzechy przodkow?

2 wojna to jeszcze nie przodkowie, wiele z tych zwierzakow chodzi wsrod normalnych ludzi. Moja babcia pochodzi z okolic Lwowa i dokladnie pamieta jak taktowano tam polakow podczas wysiedlania. Gwalty i strzelanie po pijaku (dla zabawy) do ludnosci cywilnej byly na porzadku dziennym :) Wiecej nawet nie chce mi sie pisac 🖐️

Ukraińscy celnicy patrzą na ciebie albo jakby mieli cię przelecieć albo palnąć ci w łeb z pistoletu :o

Ukrainscy celnicy nie sprawdzaja tak jak polscy, czy nie wywozisz wiecej niz litr wody ;p No ale nie ma co sie spierac, kazdy ma swoje poglady ;)

trzeba pamiętaqć by wiedzieć mimo , "przyjacielskich stosunków" i poprawnosci politycznej na co ich stać.

nie chodzi o sprawdzanie raczej o podbijanie pieczątek w okienkach....takie odniosłam wrażenie hehe bałam się ich :p