Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bradżelina

Pytanie o siusiaka, do mam małych chłopców.

Polecane posty

Gość bradżelina

Synek ma 7 miesiecy, przed chwila go przewijałam i zauważyłam, że jego siusiak jest zaczerwieniony na czubku i wystaja z niego takie białe niteczki. Czy to normalne?

Gość jakie białe niteczki
????

Gość bradżelina
cos jakby sluz, ale wyglada to takjakby z siusiaka wystawały mu biale nitki

Gość fghfghfghfghfghfg
może go, podnieciłaś

Gość bradżelina
bardzo smieszne :-(( dodam,ze przez 2 tygodnie bral antybiotyk, bo mial zapalenie oskrzeli, moze to jakies zaplenie od antybiotyku

Pod napletkiem u chłopców zbiera się mastka. To taki męski śluz. Przemyj mu siusiaka i zobaczysz czy znowu się pojawi.

Gość bradżelina
dzieki, emibaby, pierwszą mam córkę, wiec sie ucze od nowa, i nigdy wczesniej tego nie zauwazyłam, juz mu przemyłam, zobaczymy czy zejdzie mu zaczerwienienie

Ja akurat mam chłopaka i też czasem mu się zbierał taki śluz na siusiaku. Przemywałam mu to po prostu wodą. Powiem ci, że ja osobiście bardzo delikatnie odciągałam napletek na tyle na ile sam schodził i pod spodem też myłam, bo wiadomo, to jest miejsce gdzie gromadzą się bakterie.Robiłam to w czasie kąpieli. Opinie co do ściągania napletka są jednak bardzo podzielone. Obserwuj to zaczerwienienie- jeśli nie zejdzie albo się pogorszy to może lepiej się wybrać do lekarza.