Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikolajamama

butelki jakiej firmy polecacie?

Polecane posty

te tomee są takie szerokie ze nie w kazdym podgrzewaczu i ocieplaczu sie mieszcza! mój sie dlawil jak z nich pil. aventowe są najlepsze moim zdaniem- przynajmniej na poczatek bo potem to juz z kazdej jest ok.

ja mam z aventu taką małą - herbatki z niej pije a mleko z tomme tippee - wg mnie jest jej najwygodniej

Gość deli26
my mamy z Canpola, tanie i dobre.

z canpola mam jedną i mnie wkurza... nie dość, że mega twardy smoczek i mała ciągnie 120 ml przez pół godziny - ugrzana i upocona potem to jeszcze jak się miesza mleko to zaworek antykolkowy przepuszcza kropelki - do dupy moim zdaniem :)

niby taka prosta sprawa jak butelka a tu taki problem :) zwłaszcza dla baby w ciązy i jak ja mam teraz coś wybrac? :)

Gość jessy27
dobrze że przynajmniej do dupy sie nadaje bo inaczej musiałabyś wyrzucic.

Gość deli26
meaaa...moja 120 ml wcina jednym duszkiem, więc mojej pasuje smoczek.

jaka kupisz taka bedzie. najwyzej wyslesz meza do apteki po aventową ... ja tak zrobilam :D kupilam tomee ale malemu nie spasowala dlawil sie wiec meżu pojechal do apteki przywiózł ventową i bylo ok. nie chcesz piersia karmic?

tommee tippee -mleko a z aventu herbatka choc mam i playtex vent aire advanced i jest taka sobie:)

pewnie że chce piersią karmic ale butelke chce miec na wszelki wypadek i tez chce uczyc malego pic moje mleko z buteli żebym czasem mogła sie wyrwac z domu na pare godzin

no to jak nie jest to u ciebie rzecz pierwszej potrzeby to jaka kupisz to bedzie ok :)

a masz laktator? czesto w laktatorach są butelki dodawane? moze kupisz poprostu taki zestaw i po klopocie?

no o tym nie pomyslalam :) chyba sie wstrzymam z tym zakupem do porodu i okaze sie czy mam mleko bo z tego co wiem laktator to spory wydatek a po co kupowac jak moze nie bedzie potrzebny

no i madra decyzja. ja wydalam kupe kasy a potem sprzedalam za grosze bo uzylam go 2 tyg... No ale cóż, tak to jest :P:D

pewnie mnostwo takich rzeczy bede miala :) staram sie nie szalec z zakupami dla malego ale pewnie znajdzie sie cos nieuzytecznego :)

a przy okazji widze że coreczke urodzilas w kwietniu, ja tez w kwietniu bede rodzic wiec zapytam od razu mialas kolderke do wozka? bo ja sie zastanawiam czy warto kupowac, mam spiworek w zestawie z wozkiem mam rozki mam cieply kocyk, a poduszki sie nie uzywa na poczatek wiec chyba nie warto kupowac co?