Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazyllia

Bańki- jak stawiać i kiedy

Polecane posty

Czy 2- letniemu dziecku można stawiac bańki? Kiedy się je powinno stawiać, jak dziecko zaczyna chorować czy jak jest juz chore, czy mogą byc jakies powikłania po stwaianiu bańek czy to jest bezpieczne? No i gdzie powinno się stawiać te bańki, lepiej na klatce czy plecach, jakie miejsca należy omijać?

Gość bankibanki
http://www.medplus.pl/ nie chce mi sie opisywac ale poczytaj sobie tutaj moja mama stawiala banki mnie i mojemu rodzenstwu , i zawsze pomagalo a miala jeszcze te starego typu ktore trzeba bylo podpalic :D horror :P naprawde czesto mielismy rzeziebienia czy zapalenia oskrzeli a nigdy nie bralismy dzieki bankom antybiotykow i zasze zdrowielismy migiem :)

dzięki, muszę chyba spóbować tej metody, moze cos pomoże i mała nie będzie tak chorowała

Gość bankibanki
poczytaj i poszperaj na necie bo nie wiem jak sie sprawa ma do dwulatków :) i powodzenia na pewno potem dziecko trzeba ciepło okryc i nie wolno doprowadzic do "bankowego przeziebienia" nas przekupywano wszelkimi mozliwymi sposobami zebysmy sie nie ruszali z lozka :D na pewno warto sprobowac bo antybiotyki bezmyslnie stosowane przynosza tylko wiecej szkody niz pozytku