Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa002

Czy można zajść w ciążę tylko przez dotyk?

Polecane posty

Gość aaaaa002

Dziewczyny! Mam mały dylemat. Czy można zajść w ciążę 5 dni przed okresem i w czasie 2 pierwszych dni okresu (mam regularny) tylko poprzez dotykanie? Mówię tutaj tylko o dotykaniu... Coś w stylu pieszczot. Szczytowanie było owszem, ale nie było bezpośredniego kontaktu. Po wszystkim zawsze myliśmy ręce. Czy mogło się wydarzyć coś niespodziewanego? Piszcie.! Czekam

Gość krzyweZwierciadło
jasne!

Gość teraz to sa takie metody
ze mozna zajsc od samego patrzenia, bez dotykania nawet :D

Gość wystarczy że
na Ciebie popatrzył :O:P

Gość za duzo analu
nawet jak o nim pomysłaś mogłas zajść

no jeśli się tylko dotykaliście to prawdopodobnie jesteś w ciąży ale poczekaj do dnia okresu lepiej i zrób test

Gość a może mi ktoś wreszcie
masakra a możesz zajsc jak cie facet w autobusie za ręke złapie LUDZIE JESTEM ZA TYM ŻEBY WPROWADZIĆ OGRANICZENIA WIEKOWE W UPRAWIANIU SEXU

Gość aaaaa002
Ale na rękach nie było jego "nasienia" więc jak to jest możliwe, że jestem w ciąży?

Gość aaaaa002
Nie. To było jakieś 10 dni temu. Wczoraj strasznie bolał mnie żołądek i wymiotowałam. Chciałam tylko spytać co o tym myślicie.

aaa jeśli naprawdę chcesz wiedzieć co ja o tym myślę to ci powiem- najpierw poczytaj sobie skąd się biorą dzieci a potem zabierz się za sex albo inne pieszczoty. A ból żołądka i wymioty to pewnie efekt zatrucia albo stresu na skutek wymyślania takich rewelacji.

Gość aaaaa002
Dzięki za pomoc! Myślałam, że potraktujecie to poważnie. Nie każdy może być tak doświadczony jak Wy! Żarty, żartami...

na 100% ciąża :D:D nie wiesz, że nawet całując się zachodzi się w ciążę? :D:D gratuluje :D a teraz rozglądaj się za wyprawką - szkolną najlepiej do podstawówki :P

Gość aaaaa002

Gość aaaaa002
Wiecie co? Jak coś sobie zrobię to wtedy będę pewna, że nie jestem i nigdy nie będę! Jeszcze raz wielkie dzięki! Dla Was to zabawne dla niektórych nie!

aaa no tak, nie każdy może być aż tak doświadczony, żeby wiedzieć, że do poczęcia dziecka są potrzebne plemniki w pochwie. O jakim doświadczeniu mówimy? Wystrzegaj się bocianów na wiosnę:P

hej mam maly albo i duzy problem zalezy jak na to patrzec. A wiec tak, mniej wiecej 2 tygodnie temu z chlopakiem troche sie zagalopowalismy i on wlozyl mi raczke .. kazdy wie gdzie. Okresy mam nieregularne mniej wiecej co 20- 26 dni. Teraz powinnam dostac ( 23 dzien ) ale jego ciagle nie ma. Cholernie sie stresuje prosze o jakies logiczne odpowiedzi..

Gość derftgyhuj7ikol
Mój dotknął mi palcem majtek i zaszłam w ciąże. Takze uwazaj !!!

Gość Kamila XXX
Tak, to sie nazywa niepokalane poczecie moje dziecko

Gość jeszcze troche
i wszystkie będziemy w domu pod zamknięciem siedziały bo będziemy się bały wyjść na miasto żeby jakiś przypadkowy pan nas nie zapładnił na przejściu dla pieszych przez dotknięcie

Jest jeszcze biologia w szkołach, czy znieśli, bo nie orientuję się za bardzo? Ale chyba mieli wprowadzić wychowanie seksualne, czy też mi się zdaje?

ja pierdo.le a czy ja mowie ze mysle ze jestem w ciazy? po prostu zastanawiam sie czemu nie mam okresu. Moze to ma jakies powiazanie. I tak mozna liczyc wlasnie na sensowne odpowiedzi.

Gość ala kotka ma
To taki dobry zarcik z tym putaniem ? Dobre usmialam sie B-) sle jesli pytasz powaznie to zamiast brac sie za sex doucz sie co i jak bo tl zalosne, ile masz lat ? 12 ?