Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę mieć dziewczynkę

OBOJE Z MOIM MĘŻEM CHCEMY POCZĄĆ CÓRECZKĘ

Polecane posty

Gość Chcę mieć dziewczynkę

... ale czy są na to jakieś sposoby, które to ułatwiają?:) Ponoć jakieś pozycje są itd.. ale nie wiem czy to koniecznie prawda :) Proszę o rady:*

Gość jaqaa
pozycje???no co Ty:D czasem ma znaczenie kiedy się współżyje ale dla mnie to i tak przypadek

Gość jessy27
oboje na raz?

Gość Odpowiem......
O jakiejś wybranej pozycji nie słyszałam ale podobno liczy się dzień cyklu - starania krótko przed owulacją to większe szanse na dziewczynkę pod koniec dni płodnych na chłopca ale 100 % pewności nie ma.

Gość Ullllaaaa999
Liczy sie poprostu szczescie:-)

dokładnie... jakbyście się nie starali to natury nie przechytrzycie... nam się bynajmniej nie udało :)

My mamy synka, teraz staramy sie o drugie malenstwo, maz chce core.... :-) Zrobilam dzis test owu, wyszedl pozytywny, zastanawiam sie, czy wspolzycie dzis zwiekszyloby prawdopodobienstwo poczecia dziewczynki???

Gość gabbbbkoooo
Na dziewczynke to podobno trzeba na kilka dni przed owulacja, teraz jak masz owulacje to bardziej prawdopodobne ze bedzie chlopiec.

Karolina M - szkoda, że nie robilaś tych testow od kilku dni. Tak sie je powinno prawidlowo robić. Jeden test, raz, jest dosc nie miarodajny. To jest tak, że jak robi sie testy, to żeby począć dziewczynke, trzeba wspolzyć w ten sam dzien kiedy sie pojawi pozytywny test, a na chlopca - na drugi dzien lepiej lub/i na trzeci. Wiec nie zwlekaj, tylko dzialaj :)

wiem Skorpionka, ze powinnam je robic przez kilka dni, ale dopiero dzis kupilam :-P no i wyszedl pozytyw.. ale w sumie nie mam gwarancji, ze wczoraj tez nie byl pozytywny, prawda???? chyba sie wstrzymam juz w tym cyklu i jezeli nic nie wyjdzie ze staranek (byly przedwczoraj), to od nastepnego bede stosowala te testy...

Gość gabbbbkoooo
Na dziewczynke kochaj sie na kilka dni przed owulacja, zenskie plemniki zyja chyba do 72 godzin, jesli USG nie klamie ze bedziemy mieli dziewczynke to by sie zgadzalo.

Gość ludziskaaaa
ale ludzie mają problem, aby zdrowe. A jak będzie chłopiec to co zrobicie.