Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfsgfd

Jaki kurs zrobić zeby natrzepać kasiory?

Polecane posty

Gość gdfsgfd

jak w temacie

Gość mafia mafia mafia
polecam kurs \"Jak zostać członkiem mafii\"

Gość ankaskakankadupanka
a co do tej rachunkowosci to wystarczy tylko zrobic kurs zeby pozniej znalesc prace w tym kier. i dobrze zarabiac? nie trzeba miec studiow skonczonych?

Gość ziiimmma
hehh :D to lepiej zrob podyplomówke z rachunkwości, bo z kursem bedziesz smieszna, jak nie masz wyksztalcenia w tym kierunku. a zeby kase z tego trzepac, to trzeba byc w tym specjalista (wyksztalcenie, umiejetnosci, doswiadczenie, poważanie), a nie kurs skonczyc, inaczej zostaniesz co najwyzej pomocnikiem ksiegowej/go/

Gość Patrycja Wawa19
Masażu, kasa gwarantowana

ankaskakankadupanka kurs z rachunkowości będzie brany raczej jako dodatkowe wykształcenie bo tak naprawdę będzie miało to niewielkie znacznie czy dostaniesz pracę czy nie

A jak jest studium rachunkowosci 2 letnie??? jakbym takie skonczyla,to by mi to pomoglo w znalezieniu pracy??

Gość ziiimmma
wiesz co, osoba ze studium 2letnim z rach. przy morzu osob konczacyh na wyzszych uczelniach pounliczych kierunek rachunkwosc i jeszcze robiacych z tego podyplomowke, staje sie pchełką. jeśli kursy, to lepiej z takich praktycznych umiejętnośći, w czym rzadko edukują wyższe uczelnie (choć zdarza się), czyli np. wspomniany masaż.

Gość kursy
64 kursy e-learning,przez internet. Cena jednego kursu 50 zł. ninini23@wp.pl

Gość conis
Wydaje mi się, ze to wszytko zależy od tego jakie są nasze zainteresowania. Jeśli ktoś nie ma pojęcie o ekonomii czy rachunkowości to nie ma co na siłę na taki kurs się wybierać. Na przykład osoby, które interesują się wizażem mogą sobie zrobić taki kurs- http://www.permanentny.com/szkolenia/ Myślę, że nadal w Polsce brakuje dobrze wykształconych lingeristek z certyfikatem. Rzeczy związane z urodą przeważnie są opłacalne. :)

Gość gość
Zajrzyj sobie na stronę Cosinusa. Tutaj na pewno nei bedzie brakowac pomyslów na kursy zawodowe. Wiec polecam.

Gość dariowsska
Oj tak dobry pomysł jesli chodzi o szkołe policealną. Tutaj na pewno z Cosinusem bedzie bardzo dobry wybór.

Gość kokonat
Programowanie w Javie. Jak ktoś jest w tym dobry to bez problemu 12 tys zł na miesiąc + wyjazdy do centrali w Londynie. Tak jest u mnie a wiem, że można lepiej trafić.

Gość gość
a programowanie w pythonie, bo się właśnie uczę :)

Gość kokonat
Python? Jeśli dajesz radę to mam kontakt do Fińskiej firmy programistycznej - ale trzeba do nich wyjechać. Z tym, że płacą bardzo dobrze, na złotówki ponad 20 tys.

Gość Ryszard Lwie Serce
Kursy? Bhp tego teraz pełno jest, a szukają ludzi z doświadczeniem a nie takich z łapanki jak autor ;) Podobnie rachunkowośc, jak pity bedą kiedys tam automatycznie rozliczane to połowa biur zniknie z rynku ;) Programiści, budowlancy, mechanik i tak dalej wymieniać, - wszystko szkoły techniczne nie koniecznie studia. Odradzam wszelkie humanistyczne g***a- żal mi tych ludzi co je pokonczyli- nie umieją totalnie nic NIC!! ;)

Gość gość
Skończyłem socjologię - teraz obrabiam dane statystyczne na SPSSie :) Spokojna praca za 4,5 tys.

Gość gość
I tak kazdy zdecyduje po swojemu. Wazne zeby pracować z pasja i zaangazowaniem to wszystko inne pojdzie łatwiej.

Gość gość
Dzisiaj to jest tak ze coraz wiecej osób decyduje sie jednak na takie rozwiązanie jakim jest kurs językowy. A co do kursów to jedne z lepszych sa w Cosinusie. I dobre cenowo, a to bardzo wazne.

Gość gość
No własnie, kursy w szkołach , chociażby też tych policealnych mysle ze mogą byc tutaj naprawde swietnym rozwiązaniem.

Gość tromir
Albo kursy zdalne, są też dobre bo jak się ma mniej czasu to fajnie idzie zgrać. Działa to sprawnie i szybko, bo taka nauka jest przyjemniejsza. Sam uczyłem się w takiej formie photoshopa na https://chcesieuczyc.pl/. Nie mogę narzekać. Było okej, a dla grafików jest sporo zleceń. Także fucha niezła.

Gość gość
Na pewno u nich ciekawych kursów nie brakuje, kazdy moze znalezc coś fajnego i na pewno bardzo interesującego w kazdej postaci.

Gość gość
kurs maklerski, wymagane minimum średnie wykształcenie:P

Gość gość
Mozesz isc po technikum i po liceum... Tutaj nie ma znaczenia. Z mojego doświadczenia polecam Cosinus.

Gość gość
Ja akurat tak naprawde nie myslałabym o tym ze nie uda mi sie skończyć takiej szkoły. Teraz sa Licea dla dorosłych, jak chociazby Cosinus w których potem już po urodzeniu dziecka mozna sobie spokojnie skończyc. Wiec w tym temacie az takiej tragedii nie ma.

Gość gość
Powiem Wam za 2 lata jak to jest z ta stylizacja ;) A to dlatego ze zaczełam teraz 2 letnia nauke w studium Dziewulskich,własnie na kierunku stylizacji.I mam nadzieje ze troszke wiecej bede mogła powiedziec o jej stylu ubierania sie.

Gość trze paczka
Kurs trzepaczki jak będziesz dobra w trzepaniu to kasiora zacznie napływać szerokim strumieniem. Sama wiem bo też trzepie i obciągam taki świat. Pamiętaj sprawna rączka i głębokie gardło to w trzepaniu podstawa.

Gość gość
Kursy chyba zartujecie. ludzie po studiach nie moga znalezc pracy, mgr ekonomii czy rachunkowosci, masazysci po technikach czy fizjoterapeuci tez maja przechlapane. Wszystkie te z d**y szkoly policealne sa zeby dac zarobic wlascicielom. Jesli ktos ma hobbby i jest w czyms dobry otrworzy cos swojego i bedzie zarabial ale robienie sobie kursow czy szkol z mysla o zarobku jak nie ma sie pojecia o zawodzie to glupota.