Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oves

czy przeszkadza wam to kiedy obce osoby zagladaja wam do wozka?

Polecane posty

Gość do dwoch ostatnich postow
zagladanie do wozka to nic zlego uwazam i przesada jest twierdzic ze to naruszanie nietykalnosci. to tak samo mozna powiedziec ze popatrzenie na jakas osobe na ulicy szczegolnie chora lub niedolezna to tez naruszanie nietykalnosci. otwarta torebka a wozek to nie to samo. dziwni sa ci niektorzy polacy. mieszkam za granica i tu nawet milo jest jak ktos obcy zagladnie do wozka i nawet pogada co nie co.

Ja na wózek mam jeszcze czas, bo dopiero kończę 4 miesiąc ciąży. Ale do furii mnie doprowadza, jak np. ktoś mnie dotyka po brzuchu, żeby sprawdzić, czy rośnie, i takie tam bzdety, albo jak co chwila mnie pytają, czy brzuszek rośnie. No rośnie i jeszcze urośnie, i czym się tu tak podniecać...? Nigdy nie byłam przesadnie wylewna, a teraz to już w ogóle, nie zawsze dobrze się czuję, a tu mnie ktoś osacza swoimi pseudoczułościami. Ucinam twardo i wychodzę na chamkę. A dziecko urodzę latem, do każdego wózka praktycznie teraz jest dołączana w zestawie moskitiera i zamierzam ją zakładać. Niech se patrzą, ale z daleka, a o dotykaniu nie ma mowy.