Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000000

HARMONET----czujecie sie dobrze?

Polecane posty

Gość 000000

Tyle sie pisze o złym samopoczuciu po tabletkach anty,a czy są osoby,które czuja sie dobrze i są zadowolone?

Gość 000000
Bo mam wypisany harmonet i boje sie łyknąć bo tyle się pisze o skutkach ubocznych......a gdzie są te dziewczyny,które łykaja i czują się dobrze?

Harmonet stosowałam przed ciążą - kilka lat, po odstawieniu bez problemu zaszłam w ciążę i teraz stosuję ponownie. Jestem bardzo zadowolona.

Gość 000000
aniaania---------i nie tyjesz?

nie chociaż może jak zaczynałam pierwszy raz brać tabl to przytyłam 2 kg...ale nie wiem czy było to spowodowane tabletkami czy tym, ze po prostu więcej jadłam....

oczywiście każda kobieta jest indywidualnym przypadkiem i Jej ogranizm może reagować inaczej

Gość 000000
Dzisiaj mam 2 dzień okresu i zaczynam ,najwyżej jak cos nie halo-odstawię po miesiącu .Boje sie po prostu przytycia,a też jestem migrenowcem i męczę się bardzo.....

Gość 000000
najgorsze jest to,że naczytałam sie o różnych wypadkach spowodowanych pigułkami,takimi jak zawał,udar mózgu i to mnie strasznie zablokowało przed braniem.

Wiesz co, oni musza o tym pisać na ulotce, ale jednocześnie gdyby te udary i zawały były takie częste, a pigułki, aż tak niebezpieczne, to nikt by ich nie przepisywał. Ja wiem, że to jest poważna ingerencja w organizm, ale mam wiecej punktów po stronie \"za\". Jeśłi zauważę coś niepokojącego, to odstawię pigułki. Zresztą i tak mam zamiar za jakiś czas zrobić przerwę.

Gość 000000
No właśnie te punkty "za" jakoś nas przekonywują bo ja w mojej sytuacji nie widzę kolejnego dziecka,a częsta abstynencja? czy ona wpływa zawsze dobrze na związek?

Może z innej beczki, ale znam faceta, który miał dziewczynę, która bardzo utyła po pigułkach. I on proponował jej odstawienie tabletek, nawet kosztem łóżka właśnie (nooo nie mówię o takim całkowitym braku seksu, ale seksie, który prowadzi do ciąży. Był skłonny poprzestać na pieszczotach.) Więc widzisz, że różnie to bywa. Dziecko to poważna decyzja i są tacy, którzy zdają sobie z tego sprawę.

Gość 000000
Na pewno ważna jest miłość i jak ktoś kocha zrobi no nie wiem czy wszystko ale na pewno dużo.

Gość 000000
O rety znowu zaczęłam się bać tego przytycia,chyba zwariuję..............

Uczulam Cię tylko na jedno, jeśli zaczynasz brać od 2 dnia okresu to musisz jeszcze przez tydzień się dodatkowo zabezpieczać.Gdybyś wzięła 1 dnia nie musiałabyś.

Gość 000000
Dzięki wiem o tym ale chyba juz nawet drugiego dnia nie przyjme bo dzisiaj łyknęłam i mam dziwne uczucie w głowie,ni to ból ni to nie ból ,chyba ciśnienie mi skoczyło....nie wiem.....

Gość 000000
Czy miałyście cos takiego i czy przyjmowałybyście dalej czy przerwaly???pomóżcie nie zostawiajcie w potrzebie kolezanki !!!!!!!!!1

Gość 000000
Jeszcze jedno czy spadło wam libido po harmonecie?