JajaWywalone 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Nie miała nic myślę że miała, fajne było jak pisałeś opowieści o tym że kradła w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JajaWywalone napisał: Elki testy 5 minut temu, Baba napisał: Te z podstawówki faktycznie były sprawdzeniem, czy dojrzeliśmy do swojego wieku, czy już tylko rośniemy Z różnych powodów zaleca się testy i często są ukierunkowane. Dla przykładu. Osoby chcące zmienić płeć muszą przejść szereg takich testów. Tutaj masz wyjaśnione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: myślę że miała, fajne było jak pisałeś opowieści o tym że kradła w sklepie. A kto nie kradl gdy wchodzily hipermarkety to bylo modne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu W sensie ja kradlem tesz i koledzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A kto nie kradl gdy wchodzily hipermarkety to bylo modne Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: W sensie ja kradlem tesz i koledzy jaka patola. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: A kto nie kradl gdy wchodzily hipermarkety to bylo modne gnojek kradnący batona, a dorosła kobieta kradnąca torby foliowe to coś innego i ewidentnie wskazuje że miała przestawione klepki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: jaka patola. xd Napisała Elżbieta która też kradnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: jaka patola. xd Tobie zostało kradlas mleko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: Napisała Elżbieta która też kradnie Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Co Mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, fekalne pazuzu napisał: gnojek kradnący batona, a dorosła kobieta kradnąca torby foliowe to coś innego i ewidentnie wskazuje że miała przestawione klepki. Wykorzystanie luki prawnej jak ołówki w ikea darmowe tak to sru wszystkie do siaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: Mleko Skad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wykorzystanie luki prawnej jak ołówki w ikea darmowe tak to sru wszystkie do siaty jak się czujesz z tym że twój pierwszy i jedyny świadomy kontakt z kobiecymi narządami płciowymi (poza byciem urodzonym) był z własną matką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 630 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tobie zostało kradlas mleko Tylko w twoim chorym łbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, fekalne pazuzu napisał: jak się czujesz z tym że twój pierwszy i jedyny świadomy kontakt z kobiecymi narządami płciowymi (poza byciem urodzonym) był z własną matką? Powiem ci szczerze co się dzieje w umyśle po dwóch latach od śmierci matki. Jakby nigdy nie istniała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Praktycznie jusz jom zapomniałem zostało parę zdarzeń jak granie w tekkna 3 w sony cener przed zakupem PlayStation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Powiem ci szczerze co się dzieje w umyśle po dwóch latach od śmierci matki. Jakby nigdy nie istniała. Krasnal powinien zrozumieć bo sam ma podobnie za życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu I tesz bardziej pamiętam zdarzenie grania niz matke. Umysł wymazuje zbędne powiazania robi miejsce na elliota i Fibonacciego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalone napisał: Krasnal powinien zrozumieć bo sam ma podobnie za życia Wszystko jest kasowane właśnie mi przypomniał że jom tam mylem bo nawet nie pamiętam praktycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: właśnie mi przypomniał że jom tam mylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wszystko jest kasowane właśnie mi przypomniał że jom tam mylem bo nawet nie pamiętam praktycznie Krasnal to bardziej przezywa niż ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 1 godzinę temu pamiętasz jak pisałeś że miękka tam jest? to mi zrobiło PTSD i się zemszczę na tobie ty kurrwo zlerzała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalone napisał: Krasnal to bardziej przezywa niż ty Ja mam pustke jusz anastazje bardziej pamiętam niz matke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wieczornaa 6 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, JajaWywalone napisał: Skad Z hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalone 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wieczornaa napisał: Z hipermarket Patola 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu Wgl jak mam iść myc grub to mam wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 214 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Kiedyś nad tym się zastanawiałam... co jeśli nie jest się ani jednym ani drugim : ) i w takim przypadku jak to się ma do testów na inteligencję... o to już nie pytałam. : ) ChatGPT powiedział: Jeśli ktoś nie jest ani „umysłem ścisłym”, ani „humanistycznym”, to wcale nie znaczy, że „nie jest żadnym”. Ten podział jest uproszczony i nie obejmuje wielu typów myślenia. Możliwe określenia: 1. Umysł interdyscyplinarny Osoba, która łączy różne sposoby myślenia – trochę analizy, trochę intuicji, trochę kreatywności. 2. Umysł praktyczny (pragmatyczny) Ktoś nastawiony na działanie, doświadczenie, rozwiązywanie realnych problemów, a nie teorie. 3. Umysł artystyczny / kreatywny Jeśli bliżej mu do tworzenia niż do analizowania czy interpretowania tekstów. 4. Umysł techniczny Nie zawsze „ścisły” w sensie matematycznym, ale sprawny w działaniu, konstruowaniu, obsłudze narzędzi. 5. Umysł intuicyjny / społeczny Silny w relacjach, empatii, odczytywaniu emocji, komunikacji. W praktyce większość ludzi nie mieści się czysto w jednym typie. Ten podział (ścisły vs humanistyczny) jest raczej szkolny niż psychologiczny." Dobranoc Edytowano 1 godzinę temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 258 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, fekalne pazuzu napisał: pamiętasz jak pisałeś że miękka tam jest? to mi zrobiło PTSD i się zemszczę na tobie ty kurrwo zlerzała Coś ci się pomyliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fekalne pazuzu 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Coś ci się pomyliło a jaki zapach z gniazdka miała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach