Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa79

jakie mleko?

Polecane posty

Gość ciekawa79

jakie mleko dajecie swoim rocznym maluchom? jakie polecacie i dlaczego? z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość krewetkazpuszki
Moje dziecko pojutrze kończy rok i podaję jej BEBIKO 2 ale zmienię niedługo na BEBIKO JUNIOR. mleko wybrałam bez szczególnych powodów- od poczatku bebiko. jest zdrowa więc nie potrzebuje mlek typu HA.

Gość emiiiiiiiiiiii
moj pije nan activ 2 i zastanawiam sie czy potem podac nan activ 3 czy moze nestle junior

Gość emiiiiiiiiiiiiii
up up

Ja przeszłam na Nestle Junior bo jak skończyłam go karmić piersią to dawałam mu NAN3.

Gość zabuszka83
ja daje nestle junior

Gość piastowianka
Ja dawalam nestle ale moj nie chcial go pic ,teraz chetnie pije bebiko bananowe.

Gość ciekawa79
a co myslicie o mlekach z probiotykami itp?

Gość ciekawa79
up up

Gość babay
krowie

Gość ciekawa79
no krowie to napewno nie

Gość ciekawa79
taki zwykle ze sklepu w kartoniku?

no takie łaciate robie na nim kakao albo dodaje duzoo kaszki i taką gestą papke jej daje w butelce. ona pije mleko 2 razy dziennie i 2 razy dziennie kakao. miala kiedys taki okres ze pila mi tylko mleko-15 butelek dziennie i lekarka nie pozwolila jej dawac modyfikowanego w takiej ilosci wiec wtedy przeszlam juz calkiem na krowie miala coś 12-13 miesiecy

Gość ciekawa79
a wiesz moja kolezanka mieszka we francji i tam lekarze jej powiedzieli ze takie zwykle mleko mozna juz podawac od 10 miesiaca no i ona dawala synkowi i nic mu nie jest. to chyba w polsce tylko kaza te modyfikowane. w ogole tam wszystko do jedzenia ez podaja niz u nas w polsce

moja siostra tez podaje małej krowie mleko od 10 miesiąca. Wydaje się, że to lepsza niż sama chemia w modyfikowanym.

w kazdym kraju inne zwyczaje. w kanadzie woża dzieciaki w spacerowych wozkach juz od urodzenia albo w fotelikach samochodowych typu gracco u nas by to nie przeszlo bo sie kregoslup wygina... wprowadzanie jedzenia tak samo. w kazdym kraju co innego sie podaje. U nas zreszta tez inne firmy proponują co innego po 4 miesiacu. mysle ze duzo zalezy od dziecka. córka wszystko je. czasem robi miksy kielbasy z jogurtem i jest ok brzuch jej nie boli nie wymiotuje. syn ma zoladeczek delikatniuchny. dalam mu bebika wymiotowal mi pol dnia po nim musialam spowrotem wrócic na nutramigen wiec mu musze wszystko powolutku wprowadzac i po jednej rzeczy.

Gość ciekawa79
dokladnie kazde dziecko jest inne. matka sama wie co jej dziecko moze a czego nie

Gość ciekawa79
podnosze