Gość ifoneczka30283-4 Napisano Styczeń 6, 2009 Jak myślicie jaki można kupić prezent na walentynki chłopakowi żeby był zadowolony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Espanolka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Ja kupiłam swojemu bokserki:) Możesz kupić jakieś śmieszne gadżety, są takie stioska w centach handlowych/ Nie mówie o wibratorach czy innych badziewiach, ale o koszulkach, kubkach, ale nie z napisem "Kocham Cię", bo to uważam za kicz :) Może zapytaj? A jak już jesteś strasza bynajmniej ode mnie, to moze...siebie? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ifoneczka30283-4 Napisano Styczeń 6, 2009 moze dajcie jakies linki czy cos (np z allegro) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ifoneczka30283-4 Napisano Styczeń 6, 2009 co myslicie o tych pierwszych w kratkę : http://www.luffluff.pl/dt-o_p_23_1.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ifoneczka30283-4 Napisano Styczeń 6, 2009 albo te 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Okrąglinek Napisano Styczeń 7, 2009 "Nie mówie o wibratorach czy innych badziewiach" Serio? Ja swojemu kupiłam i przynajmniej oboje będziemy mieć przez długi czas niezłą frajde z korzystania z tego "badziewia". A bokserki...no cóż.prędzej czy póxniej i tak pójda do wyrzucenia,a radości z nich żadnej i nikt nie zwraca nawet na nie uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oLA99 Napisano Styczeń 7, 2009 Ja akurat zwracam uwage na bielizne u faceta :) i to bardzo. A kupowanie wibratora facetowi jest conajmniej dwuznaczne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Okrąglinek Napisano Styczeń 7, 2009 A co w tym dwuznacznego?Nie wiesz gdzie znajduje się punkt G u chłopa? ;) Ale nie o tym temat,nie będe śmiecić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajhedhjl Napisano Styczeń 13, 2009 ja mojemu kupilam zestaw indyvidual blue z avonu : Perfum 100ml dezodorant w sprayu + w kulce , kosmetyczka no i jakies boxerki chce mu dokupic :) jakies czerwone w serudszka hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiollla9 Napisano Styczeń 14, 2009 Mi sie bardzo podobaja bokserki na tej stronie Luff, troche drogie ale 40 zl to chyba jeszcze wyskrobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Erytrytea Napisano Styczeń 14, 2009 Bielizna dla faceta = jak najbardziej TAK wibratory i inne dmuchane lalki = no comments Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nangini 0 Napisano Styczeń 16, 2009 te życzenia to straszna tandeta :/ co on z tym zrobi? na meblościance postawi ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emil Napisano Styczeń 16, 2009 Wole juz boksery niz jakies zyczenia w ramce. Wogole nie lubie dostawac prezentow smieciowych, wolabym jeden drozszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drOna Napisano Styczeń 17, 2009 Wydaje mi się, że jest to niegłupi prezent ale zdecydowanie bardziej odpowiedni dla dziewczyny niż chłopaka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniulkaaa1 Napisano Styczeń 18, 2009 ja bym proponowalal w tym roku kupic bliskiej osobie wyjatkowe zdjecie w slicznej ramce!!! zobacz sam na aukcje allegro uzytkownika Matrix_10 ponizej link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5683452 ja juz zakupilem(jedna z moim druga z jej zdjeciem) i wywolalem w zakladzie fotograficznym w duzym formacie. teraz czekam na walentynki, ale napewno bardziej sie jej spodoba niz czekoladki czy kwiaty!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Argalitka Napisano Styczeń 18, 2009 ifoneczka30283-4 co myslicie o tych pierwszych w kratkę : http://www.luffluff.pl/dt-o_p_23_1.html -- 2 ---;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Didda 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Kup mu jakiegos malutkiego sludziutkiego misia co ma10-15 cm na allegro np. z sheepworld albo z diddla. Albo kup sex gre na allegro. Sa dwie do wyboru. Rozkosz i chyba milosne igraszki bo juz nie pamietam jak sie nazywaja. Albo jakis kubek ze sklepu kukartki jesli masz go u siebie. Sa na serio slodkie a kosztuja 20 zl :D Koszulki fajne widzialam na allegro z napisami. I tez w sklepie kukartka maja fajne podusie z fajnymi poszewkami :D Napewno sie ucieszy. Bo bokserki to nic specjalnego. No chyba ze sa jakies slodkie ze Tweety czy czym smiesznym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AdamusU Napisano Styczeń 18, 2009 Jak widze , dziewczyny chcecie kupic cos swojemy chlopakowi na walentynki ale rozumujecie zupelnie po babsku. Rozwalila mnie zupelnie ta laska na gorze, ktora sugeruje , ze facet bedzie sie cieszyl z jakiegos badziewnego kubka tudziez gry , bo \"bokserki to nic takiego\". Otoz oswiadczam wam, ze kazdy facet 100 razy woli dostac sensowne bokserki niz te smieci , ktore zostaly wymienione powyzej. No i blagam - tylko nie w \"serduszka\". Boze,kobiety , gdzie wy zyjecie ???? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miss oklahoma Napisano Styczeń 18, 2009 ja w tm oku nic nie kupie,bo moj luby nie zasluzyl sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miss oklahoma Napisano Styczeń 18, 2009 w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anelka66665 Napisano Styczeń 18, 2009 Z rzeczy wymienionych powyzej najbardziej podoba mi sie pomysl z tym sklepem lufflluff, tyle tylko , ze mnie niestac aby kupic mu bokserki za 30-40zl bo widze , ze tam takie ceny. Na allegro raczej bym unikala kupowania czegos na walentynki bo albo nie dostarcza na czas, poza tym sa ogromne problemy z wymiana. Chyba nic nie kupie ,moze na urodziny bo ma w kwietniu (najchetniej kupilamym te wlasnie gatki w kratke , ktore ktoras z was wymienila - sa naprawde odjazdowe :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jannina Napisano Styczeń 18, 2009 30-40zl na bokserki i nie stac ??? Macie wogole jakies dochody na tym forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość allegrowiczkaa Napisano Styczeń 18, 2009 polecam internetowy sklep WWW.TOYS4BOYS.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izabela B. Napisano Styczeń 19, 2009 Ja swojemu na każdą okazję kupowałam bokserki lub slipki i to już żadna nowość :P Na Walentynki zamówiłam dla niego na allegro,podusię serduszko z Misiem i napisem jaki sama sobie wybrałam i kupię Mu jeszcze maszynkę porządną do golenia :) albo elektryczną albo taką ze zmiennymi główkami ;) Prezent troszkę droższy ale przydatny.. bo facet zawsze się goli i golić będzie a nie będzie kupować jednorazowych maszynek ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Witam wszytskich Napisano Styczeń 19, 2009 Witam wszystkich, Zapraszam do nowej Polskiej stronki z grami i z nagrodami. Zapraszam do rejestracji, zero spamu i nie trzeba klikac w link aktywacyjna na poczcie mailowej, http://pl.astronomium.pl/p/163/ http://pl.astronomium.pl/p/163/ http://pl.astronomium.pl/p/163/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość studencinka... Napisano Styczeń 19, 2009 eh a ja bede w walentynki z chlopakiem 1.5mc i sie zastanawiam co kupic. podkreslam ze nie bedzie seksu do tej pory na pewno itd wiec narazie sa miedzy nami tylko romantyczne uniesienia ;0 ale myslalam o upieczeniu ciasta w ksztalcie serca. glupi pomysl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Izabela B. Napisano Styczeń 20, 2009 Myślę, że dziewczyna by się ucieszyła i doceniła a facet wątpię.. może to zależy jaki facet jest.. Ty powinnaś wiedzzieć to najlepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnyprezent Napisano Styczeń 20, 2009 ostatnio gdzieś czytałem, że jakaś osoba sprezentowała 2giej frutki, by ta osoba sama mogła wylicytować przedmiot jaki jej się podoba :D niewątpliwie pomysł który warto rozpatrzyć ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jjoaasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 bokserki są takim "znoszonym" pomyslem, lepiej dobrać coś co będzie pasowało tylko do niego, będzie oryginalne, ale to sama musisz wybrać, bo tylko Ty go znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczerze to Napisano Styczeń 20, 2009 majty i skarpety to naprawde beznadziejny pomysl. tak sao jak reszta smieci ktore wymienilyscie. ile macie lat. pewnie z 15 wszystkie razem wziete hehe. MASAKRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach