Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahsa

kiedy powinnam dostac okres???

Polecane posty

Gość ahsa

przerwalam branie tabletek po 8 z drugiego opakowania. KIedy powinnam miec okres???

Gość ahsa
upupup

Gość ahsa
czyli moze sie zdazyc ze w tym miesiau w ogole nie dostane albo moge dostac za kilka dni??

Zrobiłaś rewolucję, możesz dostać za kilka dni, możesz nie dostać w ogóle przez nawet 3 miesiące.wybierz się do gina, bo trzeba uregulować na nowo cykl.

Gość ahsa
dziekuje :) a jak ginekolog pomoze mi uregulowac cykl?

Podejrzewam, że tabletkami, np. proverą.ja takie dostawałam.są na wywołanie miesiączki, ale dopiero po zbadaniu lekarz będzie wiedział co dać, zależy jak organizm zareagował na odstawienie tabsów i w jakiej fazie cyklu obecnie się znajdujesz.Może też kazać poczekać, bo przerwałas na początku opakowania i jeśli nie bedzie okresu to dopiero wtedy będzie wywoływany sztucznie.musi Cię zbadać.nie odstawia się w środku opakowania tabsów, bo nigdy nie wiadomo jak organizm zareaguje.moim zdaniem dostaniesz teraz krwawienie z odstawienia, ale póżniej z okresem właściwym mogą być problemy.

Gość ahsa
niestety musialam odstawic po poczulam mocne bole w klatce piersiowej na poczatku nie wiedzialam z czego to, pozniej przeczytalam na ulotce ze to byc moze od tabletek...:( musze isc z tym do lekarza. Gdy je odstawilam na drugi dzien bole sie zmniejszyly wiec sadze ze to przez tabsy. To byla koniecznosc

Może się tak zdarzyć.tym bardziej powinnaś udać się do gina i zrobic badania, bo może miałaś źle dobrane tabsy, albo w ogóle może nie możesz ich brać.Morfologia +OB, badanie ogólne moczu, czas krwawienia i krzepnięcia oraz próby wątrobowe to podstawa zanim zacznie się brać hormony.Niestety lekarze rzadko robią badania przed dlatego należy o nie prosić samemu.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość ahsa
wiesz teraz to juz chyba balabym sie zazywac tabletki :/ moze byly faktycznie zle dobrane ale rezygnuje juz z nich :) ja mialam tylko zrobiona morfologie+OB i mocz przed zaywaniem tabsow i wyniki wyszly ok . Moje serce sie juz uspokaja czuje sie coraz lepiej, w przyszlym tyg pojde do ginekologa Dziekuje za rady

Gość ahsa
na razie okres dostalam tak jak powinnam ( zawsze dostawalam 4 dnia w przerwie) i teraz tez dostalam 4 dnia od ostatniej tabletki. Chyba to dobrze , co??