Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test negatywny a mimoto ciąża

Test negatywny a ciąża

Polecane posty

Gość test negatywny a mimoto ciąża

Witam, Mam 22 lata i od jakiegoś czasu, dręczy mnie jedna myśl. Kilka dni spóźnia mi się okres, ale tu akurat bywaróżnie -średnio mam cykle 28dniowe, ale zdarzały się i 40:-O Zrobiłam test, który nie potwierdził ciąży, ale , czy test mogą się mylić? Czy któraś z Was, miała już taki przypadek, a może zna koleżanki/sostry/kuzynki, które były w ciąży, mimo że testy były negatywne.

Gość test negatywny a mimo to ciąża
no właśnie i tym mnie troszkę zmartwiłaś :( Mialam nadzieję, że może w końcu się udało 😭

Gość u mnie pierwszy test
też był negatywny(tez kilka dni spóźniał mi sie okres) , ale po tygodniu kolejny test pokazał już dwie kreski,więc możesz być w ciązy

jejciu, tak bardzo czekam na dzień, kiedy wchodzę do łazienki i z daleka widzę 2 wyraźne kreski, żeby nie było absolutnie żadnych wątpliwości! :-O Za każdym razem jest porażka i kiedy wychodzę z ubikacji, to mam chęć coś kopnąć, albo potłuc, żeby odreagować negatywne emocje😭

9miesięcy

to rozumiem desperacje:) Moge tylko doradzic z doswiadczenia wiecej luzu. Pozdrawiam:)

heh, łatwo się mówi ;) chciałabym nie myśleć, ale zwyczajnie się nie da. Zaprzątam sobie głowę innymi sprawami, staram się czymś zajmować w wolnym czasie, żeby odciążyć mózgownicę od pragnienia potomstwa, ale 'dziad swoje, baba swoje' ;) Mam za mocno rozwiniętą podzielność uwagi i mogę jedno robić, i o drugim równie intensywnie (jak nie bardziej!) sobie myśleć ;) kurka wodna!

ja robiłam 3 testy po terimnie spodziewanje misiczce i byly negatywne dopiro po 7 dniach od terminu okresu wyszedł test pozytywny i to z blada krecha

Gość krawcowa Anna
Cześć. Ja swój pierwszy test zrobiłam dzień po terminie spodziewanej miesiączki i od razu wyszły dwie kreski ,także nie wiem czy wogóle mozliwe jest cos takiego że test moze pokazywac inaczej niz faktycznie jest. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

slyszalam, ze pozytywny test moze wcale nie oznaczac ciazy (np. gdy sa problemy hormonalne, kobieta sie leczy), ale negatywny to raczej nie ma ciazy!

Gość plusiminustojedyneeee
jak sie bierze leki antydepresyjne tez wyjdzie pozytywny bo sie zwieksza jakas tam prolaktyna czy cos.

Gość znacie jakiś dobrych
mi test nie wykazał ciązy od razu. To zależy od poziomu hormonu HCG we krwi. Jeśli jest niski to w moczu tym bardziej i test ci nie wykaże ciąży dlatego ja bym radziła ci iść do laboratorium na badanie krwi beta-HCG. To najsukteczniejszy sposób na wykrycie ciąży. Powodzenia życzę :)

Gość kilka slow prawdy
test negatywny moze sie mylic gdy ciaza jest wczesna natomiast pozytywny pokazuje ciaze na 98% chyba ze kobieta leczyla sie hormonalnie i leki zaklocily wynik.mi pierwszy test wyszedl tez negatywny potem po tygodniu pozytywny z bardzo blada kreska druga potem juz wyrazne 2 a teraz miesiac do porodu:) tak wiec odczekaj i zrob kolejny albo idz na bete

Gość ja mam ja mam
koleżankę, Która robiła przy mnie test i wyszedł pozytywny potem powtórzyła i znów wyszedł pozytywny a okazało się, że nie była w ciąży, to prawda jakieś leki mogą być przyczyną złego odczynu...lepszy ginekolog