Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lugana

Poszukiwany DJ na wesele polsko-niemieckie

Polecane posty

Gość Lugana

Drogie Dziewczyny! Jestem w kropce, bo od długiego czasu nie mogę znaleźć profesjonalnego prezentera muzycznego ma moje polsko-niemieckie wesele, które odbędzie się 1.08.09r. w Warszawie. Szukam kogoś, kto w kulturalny, a zarazem profesjonalny sposób porwie ludzi do tańca, skupiając się główniena fajnej i dobrej muzyce. Nie chcemy żadnych gier, zabaw itp. jedynie czuwania nad całością i przebiegiem imprezy, kilku zapowiedzi po polsku i angielsku i/lub niemiecku, realizowania życzeń naszych gości itp. Czy znacie kogoś godnego polecenia? Będę wdzięczna za każdą wskazówkę. Bardzo dziękuję! I serdecznie wszystkie pozdrawiam!

Gość MARCUS
Wg mnie jednym z najlepszych w Polsce jest Tomek Bielusiak z Tychów na Ślasku...Najbardziej elastyczny, kreatywny i przebojowy...Najwyzsza pólka w Polsce...Polecam Marcus http://videobeta.com/

Gość gość
Wiem, że już temat zamknięty, ale może komuś przyda się to na przyszłość. Byłam w tej samej sytuacji (teraz już mój) mąż jest Niemcem i szukaliśmy DJ'a, który mówi po niemiecku. Trafiliśmy, w sumie przypadkiem, z polecenia chyba na idealnego DJ'a. Pan jest po germanistyce i na dodatek bardzo dobrze spisuje się jako DJ. Bardzo ugodowy i miły człowiek. Mogę bardzo polecić: http://djrobert.agencjamuzyczna.eu/

Gość gość
Popatrz w agencji Playdjs, oni moim zdaniem rewelacyjnie radzą sobie na weselach, byłam już na kilku gdzie ktos od nich grał i zawsze wychodziłam ostatnia z wesela, muzykę dobierają genialnie :)