Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bo to

KOCHANKI II

Polecane posty

Go艣膰 bardzo r贸znie bywa
a po kto mieczem wojuje od miecza ginie. taki los spotka艂 pana!!! sentymenty tez musza kiedys si臋 sko艅czyc, by艂y 3 by艂yby nastepne.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a po
kto mieczem wojuje ten od pochwy ginie...taplajac sie w w贸dzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸znie bywa
mozna i tak:-D kazdy ma w艂asna wole, jak sie lubi w贸d臋............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maj膮 zgnojone ego
hmmm... a gdzie ja niby si臋 z tego ciesz臋? jeste艣 wulgarna tylko na forum anonimowym czy 偶yciu codziennym te偶? opisa艂am swoj膮 reakcj臋 na 3 kochank臋... czy by艂a g艂upia? mo偶liwe! czy teraz ju偶 jest Ci lepiej, poprawi艂am Ci samopoczucie? zdrada za zdrad臋... czy post膮pi艂am m膮drze? a musia艂am? niby dlaczego? czy kto艣 liczy艂 si臋 z moimi uczuciami? ju偶 wiele lat min臋艂o i nie denerwuj膮 mnie zaczepki kafeteryjnych m臋drc贸w i pyskaczy... a dziecimi tak bardzo si臋 nie przejmuj, nie s膮 a偶 takimi sierotkami :D maj膮 ojca w 2 m臋偶u. Ciesz臋 si臋, 偶e s膮 jeszcze na tym 艣wiecie tacy wspaniali ludzie jak Ty - pochylaj膮cy si臋 nad biednymi alkoholikami, dzi臋kuj臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸znie bywa
maja zgnojone ego zawsze sie znajdzie pyskacz, kt贸ry mysli ,ze wie o czym pisze, nie przejmuj si臋. Ich sie nazywa trolami topikowymi:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
Dziewczyny i Panowie nic nie dzieje si臋 bez przyczyny nie mia艂am lekko moje ma艂偶e艅stwo to tylko u艂uda dla dzieci >jeste艣my ale nie jeste艣my >z kochankiem mog臋 si臋 spotyka膰 tylko raz na 2 miesi膮ce m臋偶em 2 4 dni w n miesi膮cu > K jest ciep艂膮 osob膮 szczer膮 nigdy z nikim tak nie rozmawia艂am szczerze tak otwarcie >jak to m贸wicie jest ta chemia >chc臋 czu膰 te motylki w brzuchu mo偶e po raz ostatni w 偶yciu > zacz臋艂膮m si臋 u艣miecha膰 przez niego> nie jestem ponurakiem> nie wyl膮dowali艣my jeszcze w 艂贸偶ku po prostu czytam was sobie i chcia艂am si臋 podzieli膰 moim przemy艣leniami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸znie
oj niu艣ka niu艣ka:-D wpad艂a艣 jak sliwka w kompot!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
wpad艂am wpad艂am gorzej 偶e wygrzeba膰 si臋 nie mog臋 hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maj膮 zgnojone ego
Niu艣ka... pot臋pia膰 Ci臋 nie b臋d臋, ale powiem Ci 偶e zdrady m臋偶a bola艂y mnie okrutnie, zabi艂y we mnie wiele ludzkich uczu膰, pozbawi艂y mnie rado艣ci 偶ycia. Mo偶e zareagowa艂am jak idiotka, bo te偶 sobie kogo艣 znalaz艂am, by poczu膰 si臋 docenian膮, pi臋kn膮, by zem艣ci膰 si臋 na m臋偶u... kt贸ry nie docenia艂. A tu wysz艂o jak wysz艂o, mam 2 m臋偶a, normalne 偶ycie. Niu艣ka nie pakuj si臋 jednak w kochankowanie, je偶eli u Ciebie jest tylko wych艂odzenie uczu膰 w domu, je偶eli gdzie艣 si臋 pogubili艣cie... to poszukaj tych motylk贸w w domu... rozpal to ognisko, je偶eli nie by艂o ran, mo偶esz pr贸bowa膰... Tw贸j kochanek nie jest wolnym cz艂owiekiem, pomy艣l chwil臋 co by czu艂a jego 偶ona. Dla Ciebie jest czu艂u, jest taki oddany, tak doskonale si臋 rozumiecie, kiedy艣 to 艂膮czy艂o go z ni膮, czy to przygas艂o czy umar艂o. To mo偶e 艣miesznie zabrzmi... ale ja nie popieram kochankowania. Je偶eli co艣 藕le si臋 dzieje trzeba ratowa膰 lub si臋 rozsta膰, 偶ycie jest kr贸tkie, po co jeszcze je kompliwowa膰 i pakowa膰 si臋 w wyniszczaj膮ce wszystkich sytuacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
opowiedzia艂 mi o swojej 偶onie o sobie wiem sporo tak jak on o mnie> moje 偶ycie dotychczas by艂o szare nudne i do d.... m膮偶 pi艂 a to zostawia sporo ran nie by艂 alkoholikiem ale da艂o popali膰 teraz uspokoi艂o si臋 偶a艂uje ale jest dobrze tylko dlatego 偶e go po prostu nie ma 偶e widujemy si臋 bardzo rzadko nawet wtedy nie nie ma motylk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸znie bywa
niu艣ka wygrzebac sie mozna nawet z bagna, tylko trzeba chwile pomyslec. a w ma艂偶enstwie twojego k. sa jakies szczeg贸lne powody do tego by by艂 z toba ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
偶yj膮 bo 偶yj膮 nie kochaj膮 si臋 od roku tylko s膮 by nie robi膰 ba艂aganu wok贸艂 siebie on potrzebuje przyjaci贸艂ki ja przyjaciela przez to w艂a艣nie zacz臋li艣my rozmawia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo to ciekawe
ona juz go nie kocha i wcale ze soba nie spia...;-) szczery kochanek, a to dobre :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
ech tam widzisz nie bzykaj膮 si臋 od roku czy szczery my艣l臋 ze tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸znie bywa
niu艣ka tak szczerze, wierzysz w ten roczny celibat?? wiesz co ja tez wierze mojemu m,ale gdyby mi pow ,偶e nie spa艂 ze swoja ex przez rok to bym go wy艣mia艂a. Okre艣l na ile mo偶esz mu wierzy膰 , tak dla samej siebie, nie tylko w tej sprawie i dziel to wszystko przynajmniej przez 2.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
dziel臋 my艣l臋 zastanawiam si臋 tak masz racj臋 wszystko rozumiem niby m膮dra a g艂upia stara baba > ech > dobra zamilkn臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia29
Juz 10 dni zyje bez mego K. i chociaz brakuje mi Go i to bardzo...jestem szczesliwsza...nie mowie ze szczesliwa:(ale ta tesknota za nim, za chwilami spedzonymi z nim byla tak ogromna ze nie umialam sobie z nia poradzic...mam nadzieje ze uda mi sie zapomniec o nim jak najszybciej....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸znie bywa
Niu艣ka to nie tak czy stara czy g艂upia, poprostu dla ciebie jest bezpieczniej w psychice jak bedziesz troszke z przymru偶eniem oka traktowa艂a jego wypowiedzi. Moze byc i tak ,ze jest szczery, ale jesli nie jest to uczucie zawodu nie st艂amsi ciebie.Tyle kobiet uwierzy艂o ,ze sa naj..ze zona to be, zo艂za i jeszcze lepiej, a potem d艂ugo liza艂y rany. I chociaz sama jestem po rozwodzie, moj obecny te偶 i wcale nie by艂am jakas tam wielka kochanka, bo akurat trafilismy na siebie na konc贸wce jego ma艂zenstwa to by艂am bardzo ostro偶na w wierze w kazde jego s艂owo . A jesli on szuka w Tobie podniety dla w艂asnego ma艂zenstwa??co wtedy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸znie bywa
aaa i nie milknij:-D dobrze sie z toba pisze-gada:-D

Udost臋pnij ten post

niestety jest tak, ze kazda kochanka lapie sie dokladnie na takie same slowa o wyjatkowosci, milosci, zlej zonie od ktorej dlugo sie odchodzi, braterstwie dusz itd a prawda jest taka, ze te wszystkie slowa sa wypowiadane z dwoch powodow, po pierwsze, zeby latwiej zasypac wyrzuty sumienia (deprecjacja obecnego zwiazku) a po drugie by miec dostep do nowego ciala smutne to ale tak to wlasnie dziala i nie chce byc inaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porozdrapuj sobie jeszcze
t臋 wielk膮 "mi艂o艣膰" Mary艣ka szczeg贸lnie z jego strony do Ciebie porozdrapuj! ach jakie to pi臋kne i szlachetne uczucie by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiem co pisz臋
Niu艣ka..myslalam tak jak Ty..poczuc te motylki mo偶e ostatani juz raz...myslisz podobnie jak ja my艣la艂am..偶e nic juz mnie dobrego w zyciu nie spotka , wi臋c trzeba 偶y膰 chwila obecn膮.Moj m膮z nie jest alkoholikiem, ale nasze mal偶e艅stwo nie jest udane.Z k..tez nic nie planowali艣my , nic nie obiecywalismy sobie, a wierz mi za te chwile zap艂aci艂am bardzo drogo.Nie wyda艂o si臋 ,jak na razie, cho膰 nigdy nic nie wiadomo. Wiem jak trudno tak definitywnie zrezygnowa膰....ja walczy艂am z sob膮 przez ca艂y rok, straci艂am zupe艂nie ca艂y szacunek do siebie. Tak na dobr膮 spraw臋 nie bylo u nas 偶adnego rozstania, tak po prostu pisal coraz mniej , az kontakty zanik艂y.Prze偶y艂am to strasznie, wola艂abym szczer膮 rozmow臋..po prostu odchodz臋...ale by艂o ,min臋艂o..I jeszcze jedno..nie wierz , co Ci opowiada o swojej rodzinie , 偶onie. Nie zawsze to jest prawd膮.Nie zapomn臋 jakimi ja by艂am " karmiona" k艂amstwami....a potem, gdy co艣 naprawde szwankowalo w jego mal偶e艅stwie...pisa艂 , ze nie ma ochoty dalej 偶y膰..i nie mo偶e do mnie pisac , bo teraz walczy o swoje mal偶e艅stwo...JEDNO WIELKIE BAGNO...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo r贸znie bywa
no to sie wypowiedzia艂e艣 zawsze szczery- szczerze i bez obwijania w bawe艂n臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia29
Dla mnie to bylo piekne uczucie...ale bylo i minelo....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia29
I tez nie bylo s艂owa odchodze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez niestety potwierdze
jedno wielkie klamstwo, ktore trwalo 2 lata, niby nie klamal, niby byl szczery, nie oczernial nikogo, ale jak przyszlo co do czego nie bylo go obok. mialam ciezkie chwile w zyciu i potrzebowalam tylko buziaka i zeby mnie ktos przytulil i powiedzial bedzie ok, jednak nie bylo go tedy przy mnie, niby nie mogl, nie wazne, dla mnie licza sie fakty, nie bylo go jak go potrzebowalam, wiec powiedzialam koniec moj drogi panie. dlugo mu ufalam i wierzylam, nie w slowa, bo az tak bardzo perfidny nie byl by lgac w zywe oczy, ale w gesty, ktore jednak byly widocznie zawsze, tylko co z tego kiedy w momencie najwiekszej potrzeby go zabraklo. kochankowanie to wpsieranie sie, rowniez, a tego zabraklo. wparcia. niby bylo telefoniczne, czy sms- powiedzialam ze tak rozmawiac nie bede o swoich problemach, odpisal ze nie ma jak sie z domu wydostac. nastepnym moim krokiem bylo... zegnaj. jak to sie mowi prawdziwch przyjaciol poznaje sie w biedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia29
I co tak sobie odpuscil????nie probowal wyjasniac,dzwonic...nic???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez niestety potwierdze
jasne ze tak, jak poparzony, musialam zmienic numer, ale juz musztarda po obiedzie...potzrebowalam go wczesniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia29
jestes twarda:)podziwiam Cie...jak bym pewnie sie zlamala...mieczak jestem i tyle...ale narazie wytrzymuje bez niego i jest ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niu艣ka39
W艂a艣nie ma艂e wyja艣nienie to nie tak 偶e m贸wi 偶e 偶ona be opowiedzi艂 mi szczerze dok艂adnie jak si臋 posypa艂o u nich to on by艂 winny jest tego 艣wiadomy > s膮 ze sob膮 bo tak wygodnie > ech spr贸buj臋 si臋 od niego uwolni膰 mo偶e macie racj臋 偶e wszyscy s膮 z tej samej gliny 偶e warto zbajerowa膰 rozkocha膰 tak膮 dzik膮 40stk臋 > ju偶 jestem rozbita co b臋dzie gdy wkradnie si臋 mi艂o艣膰 bardzo ro偶nie bywa sama jeste艣 teraz szcz臋艣liwa masz nowe 偶ycie czemu innym odradzasz?

Udost臋pnij ten post