Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo to

KOCHANKI II

Polecane posty

Gość spalcie sobie
spalcie sobie jonta to wam przejda hustawki i perspektywa się zmieni

Gość nie pomaga
:)

Gość do a ja wcale
ja też panicznie się tego boję, bo mimo uczuć, które pojawiły się między nami i tak nigdy bym mu nie zaufała, słyszałam wiele razy jak okłamywał swoją żonę przez telefon, robił to bez mrugnięcia okiem

Gość Chyba czas sie pozegnac

Gość Chyba czas sie pozegnac
z moim K. Stracilo to sens. Nie dzwoni a jak juz zadzwoni to nawet nie zapyta kiedy sie zobaczymy. Ja tez nie pytam. To wlasnie ta chwila zeby odejsc. Nie sadzicie????

Ja tez mam hustawke nastrojów. Po spotkaniu z k zamiast byc w euforii ja jestem na siebie wciekła bo zawsze przechodzi mi przez myśl że jest ze mną dla seksu a później idzie do żonusi i jej tam slodzi .Narazie nie mam siły to przerwac ale czuję się z tym źle.Coraz częściej myśle o jego żonie i jej współczuję ... ona myśli że ma wspaniałego mężusia

Gość karola30
Jejku jakie my jestesmy glupie i naiwne...faceci sie nami bawia,wykorzystują...a my cierpimy przez takich palantow,nie mamy sily i odwagi by powiedziec im ze maja spadac..ja tez jestem w takiej sytuacji,mecze sie,cierpie a mimo to tkwie w tym...to chore...

Gość luraaa
Jak ktoś jest bezwolną kukłą to cierpi.

u mnie bylo tak.. spotykalismy sie i nagle uslyszalam od niego, ze mnie juz nie chce wiedziec.. ze bedzie lepiej tak i ze to wszystko i tak bez sensu.. udawalam ze mnie to nie ruszylo.. ale zabolalo.. nagorsze ze widze czesto jego dziewczyne, pracujemy obok siebie.. nie wiem dlaczego, ale zawsze jak ja widze ona mnie zlosci.. moze bo tak duzo o niej opowiadal...

Gość Karola30
...podjelam decyzje...koniec mojego kochankowania...naprawde....

Gość typowy nalog
jak nie odstawicie uzywki nigdy wam nie przejdzie, wiec tylko odwyk:)

Gość Karola30
...ide na odwyk..pierwszy raz w zyciu jestem tak pewna tej decyzji...

Gość typowy nalog
Karola ale pamietaj..teraz czujesz bunt ale za kilka dni wroci tesknota i ten okres musisz przeczekac .

Gość Karola30
wiem:)czuje ze tym razem sobie poradze...naprawde to czuje:)chyba po raz pierwszy w zyciu jestem tego tak pewna...wiem ze bedzie tesknota...ale dam rade:)musze:)

Gość typowy nalog
nie gniewaj sie , ale wybaczysz jeszcze wiele razy:) , no chyba ze on Cie oleje czego z calego serca Ci zycze i nie mysl ze zlosliwie.

Gość Karola30
Nie tym razem bedzie inaczej. Powiem ci ze nie pierwszy raz mowie sobie i jemu ze to koniec ale tym razem bedzie inaczej...wiem to...i pewnie bedzie tak jak mowisz...oleje mnie...ja sobie tego tez zycze...bedzie mi latwiej...

Gość typowy nalog
Jakos Ci nie wierze ale trzymam kciuki:P

Gość a może tak........
karola 30 vel marysia 29 przestan sciemniac i pisac pod roznymi nikami.

Gość Karola30
Co za roznica jaki nick????

Gość a może tak........
co ty wogole kombinujesz, debili znalazlas ,porzeciez tak szczeniacką bajerke to masz tylko ty.

Gość karola30
Nic nie kombinuje.Po prostu pytam co za roznica.W sumie nie wiem o co ci chodzi no ale ok.Szczeniacka gadke?Nie sadze.Poczytaj sobie inne posty.Ale to twoje zdanie.Debili???To ty powiedzialas. Ja nie osadzam ludzi tak jak ty to zrobilas.

Gość a może tak........
wlasnie od dawna czytam twoje posty, mialas podobno nie pisac juz.... jestes tu niekwestionowaną gwiazdą.

Gość a może tak........
i moze tak naprawde na serio skorzystaj moze z porady specjalisty moze ci pomoze.

Gość a może tak........
maryska nie daj sie wiecej razy ogłupic

Gość Karola30
Do a moze tak-mam pytanie bylas czy jestes kochanka?jesli twoja odpowiedz brzmi tak to pewnie zdajesz sobie sprawe jak zakochanej kobiecie ciezko wytlumaczyc ze ten facet nie jest dla niej,ze nie warto...musi uplynac sporo czasu zeby to sobie uswiadomila...wiesz jak ciezko powiedziec zegnaj komus kogo kochasz i pomimo tego ze zdajesz sobie sprawe ze to nie ma sensu tkiwsz w tym chorym ukladzie????...ja tu pisze bo chce sobie to wkoncu uswiadomic...ze nie warto...ze trzeba odejsc...czytajac wasze posty mi to pomaga...uswiadamiam sobie ze kochankowanie nie jest tak piekne jak sie nam moglo wydawac na poczatku...ze to niszczacy zwiazek zwlaszcza dla zakochanej kobiety...

karola - czy twoj maz wie ze masz kogos, lub czy sie domysla? czy on zasluguje na zdradzanie? czy pogodzilabys sie z wiedza ze twoj maz moze miec kochanke i calymi dniami rozmysla o niej patrzac na ciebie?

Gość Karola30
Powiem Ci tak on tez mnie skrzywdzil i to bardzo:(((