Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giulia1988

A WASI FACECI ???JAK TO JEST Z ICH CHARAKTEREM?

Polecane posty

Gość giulia1988
Bede pracowac nad soba,byle on byl szczesliwy.Byle nie mial pretensji,ze go kontroluje,czy cos.Ale dlaczego ja mam isc na kompromis ,a on tego zrobic nie moze?eh

Szurum, decyzje o slubie po tak krotkim czasie, jak i stwierdzenie, ze sie kogos kocha, uwazam za przesade, i zdania nie zmienie. Niemniej jednak, szczescia zycze.

Gość giulia1988
karolina020 pewnie masz racje.Tak zrobie.Moze to ja powinnam byc bardziej oschla?Przestac sie tak do niego kleic?Moze zabraknie mu tego i sam tak zacznie robic.

Gość karolina020
wlasnie tak moze byc

Gość karolina020
czasami jest tak ze im sie bardziej czegos pragnie tym bardziej na odwrot wychodzi, wiec olewaj go bardziej.

Gość szurum
te verde - dzieki :) powiem, ze znamy się o niebo dłużej niż te pół roku....jak powiem, ze kilka lat to nie przesadzę :) Długo się znamy jako koleżanka i kolega, więc to nie jest znów takie szaleństwo, że po zostaniu parą szybko podjeliśmy wiążące decyzje :)

Gość giulia1988
Dzieki,od dzis tak bede postepowac :)

Gość karolina020
giulia zeby nie byc goloslowna to powiem ci ze na poczatku naszego zwiazku ja bardziej kleilam sie do swojego chlopaka i wyrazniej czulam ze mi bardziej na nim zalezy niz jemu na mnie, ale pozniej sie to zmienilo

Gość karolina020
czemu tak uwazasz te verde?

Gość karolina020
juz lece ale pozniej zajrze napewno. powodzenia wszystkim w zyciu zycze

Bo zwiazek to nie gra strategiczna, bo to, co dziala na jednego, nie musi dzialac u innych, bo chlopak moze sie zniechecic do dziewczyny przez takie zmiany zachowania, bo to bedzie nienaturalne i niezgodne z jej charakterem, w koncu dlatego, ze ona jest dosc niedojrzala i chyba nierozsadna, wnioskujac z jej postow, i moze tylko temu zwiazkowi szkody narobic.

Gość giulia1988
A u mnie znow na odwrot- na poczatku zwiazku to on za mna biegal i szalal,kleil sie,a teraz zmiana. Z jednej strony widze,ze moj chlopak lubi kiedy ja go dotykam ,przytulam(jdynie calowanie w usta odpada),czasem mam wrazenie,ze lubi kiedy jestem zaborcza(czasem to lubi),wiec jestem ciekawa jak zareaguje na moja zmiane.

Gość giulia1988
karolina020- pap i dzieki :) rowniez zycze szczescia w zyciu ,milosci.ja tu pozniej bede :)

Pomysli, ze jestes niezrownowazona, albo ze juz go nie chcesz :o Jak mozesz byc z facetem, ktory nie chce Cie calowac?

Gość giulia1988
On lubi ale po % ;/ Wtedy to ojjj mam calowania ile chce :( Do tej pory bylo tak,ze jakos wymuszalam to na nim,ale od roku on wogole nie chce.Raz na spotkanie sie calujemy,a pozniej gdy chce znow,on mowi,,juz bylo'' :(

Gość szurum
nie no.... zmieniam zdanie co do niego!!! wcale nie chce się całować???? to dla mnie dziwne..... nie klei się do Ciebie??? w związku musi być pociąg seksualny!!!

Gość giulia1988
Klei ,klei.Ale jesli chodzi o calowanie w usta to odpada..Po szyji owszem,czy po karku.Ale usta odpadaja :(

Gość giulia1988
tzn.kiedys pisalam ,ale o tym ,,Kocham Cie''hehe pytalam dziewczyn jak czesto ich chlopak im to mowi :) A o calowaniu nie.A tez ktos mial taki problem jak ja?

Gość szurum
może masz nieświeży oddech???

Gość giulia1988
Mam swiezy,myje zeby,chodze do dentysty,zeby mam zdrowe.Poza tym zawsze przy nim mam gume do zucia,on zreszta rowniez.On sie tlumaczy tym tak ,,Nie lubie sie calowac,bo brzydzi mnie jezyk,taki slimak'' :(

Gość karolina020
ojjj dziwny ten twoj chlopak z jednej strony... odezwij sie za jakis czas i napisz co u ciebie. pozdrawiam

Gość trum trum trum
giulia1988 - mnie tez urzekła Twoja historia ;)

Gość fghdfghtgfhfdg
giulia1988 i jak? Zmienilo sie cos?? Napisz cos...