Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

spójrzcie na to!

Polecane posty

zartujesz sobie? suknia tak wielka ze az brzydka. i niewiem poco ta kobitka te grube nogi pokazala:-)

Gość nozka na nozke
Moze i robi wrazenie, ale nieporeczna jest. Fajna by wziasc w niej slub w kosciele i zaraz do domu przebrac sie:) Nie da sie ani poruszac w niej a co dopiero tanczyc w czyms takim do rana! Znam molda panne co miala troszke dluzsza suknie, ze wycierala cala podloge wokol siebie, efekt taki, ze pare godzin po weselu byla juz brudna od dolu:) Do tanca trzebaby pewnie niexle obkrecic ja wokol ramion co po pierwsze wyglada niezbyt fajnie, a po drugie napewno nieporecznie :)

Gość megeeee
mnie sie tez nie podoba...

Gość tea tree
suknia moze się podobać, choc w moim stylu nie jest w ogóle. Ale ten garnitur to masakra po prostu :D :O

Jaka panna młoda, taka sukienka :D :D :D

Gość Matwiąca się bardzo
I takie buty do sukienki ślubnej?

Gość nhdk
brzydsza byc nie mogla..

Gość olaolaaaa
to chyba jakis zart !!! suknia jest okropna !!! za duzo tego wzsytkiego przede wszystkim !!! a garniak pana mlodego juz w ogole jakas kpina!!! wyglada jak larwa motyla zaraz przed wykluciem

Gość Marta S.
Rozne maja ludzie gusta i ja bym ich nie komentowala, jesli sie tobie podoba to kupuj, bo w koncu to twoj wielki dzien i najwazniejsze, zebys sie dobrze czula w swojej sukience. Jedyny problem, to mysle, ze bedzie ciezko w niej tanczyc, no ale moze powinnas tez sobie znalezc druga sukienke na troche pozniej, zeby sie przebrac.

Gość Marta S.
Aha, tylko nie zmuszaj swojego przyszlego meza do tego garnituru, jesli to nie jego gust:)

Gość zizi26
pytanie dotyczylo sukni,nie ladnie tak krytykowac.te co tak pisza niech popatrza na siebie,nawet jak jest wszystko ok,to w glowie pusto.

Gość zolwikk
a tam gadasz. wszystko tam brzydkie jest nie da sie tego ukryc. i suknia i ta babka jakas przygrubiasta a sie chwali i ten garniak jak by w kosmos lecial.

Gość reat
Nie podoba mi się.

Gość wlasnie wrocilam z wesela
suknia jest piekna ale nie pasuje ten pannie. poza tym panna spieczona na solarce jak kurczak na roznie, troche przygruba do tej sukienki i jeszcze te telenione blond wlosy. ale ja na wlasny slub wypatrzylam sobie podobna :P