Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tea tree

dziwny okres, pomóżcieeeeeeeee

Polecane posty

Gość tea tree

w zeszły czwartek dostałam okres. W czwartek i piatek miałam najobfitsze krwawienie, w sobote krwawienie, ale juz troszkę mniejsze. W niedziele plamienie. w poniedziałek i wtorek takie małe plamki, dosłownie resztki. A dziś mam znów takie srednie brązowe plamienie, jakby brązowy śluz. Dlaczego tak długo mam te plamienia? Dodam, ze ostatni cykl był bezowulacyjny i okres spóźnił mi sie 9 dni. Prosze o odpowiedzi.

Gość tea tree
Ja w czerwcu odstawiłam tabletki. Do trzech cykli było ok, a potem zaczęły się nieregularne, od 28 do 37 dni, bóle brzucha, żyły na piersiach. Już się obawiałam, zę ejstem w ciązy, ale wspólzyłam ostatnio 12 października, miałam od tamtej pory 3 okresy i zrobiłam 3 testy. No i lekarka 23 grudnia też ciaży nie stwierdziła, wiec to musza byc jakies zaburzenia. No i teraz jeszcze to plamienie dziwne. Idę w piatek na badanie prolaktyny

Gość tea tree
a to byłby za duży raczej, czy za mały, sądząc po objawach?

Dziewczyno i czego Ty się dziwisz? Brałaś tabletki, przestałaś i normalne jest, że przez jakiś czas Twój organizm będzie się przestawiał na swoje tory. Dodatkowo boisz się wpadki, więc stres również przesuwa okres. Moje okresy zawsze trwają ok tygodnia, z czego samo krwawienie 2-3dni, a później tylko plamienie. Normalne. A jeśli uważasz, że coś z Tobą nie tak to idź do lekarza, on zaleci odpowiednie badania i/lub leczenie.