Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asipielka

kłucie i ból w początkach ciąży

Polecane posty

Gość asipielka

boje się często boli mnie w podbrzuszu na samym dole jak na @ i kłuje też takw pochwie i w pępku jestem w 6 tygodni do gin ide za tydzień powinnam się bać !!???

Gość asipielka
boje sie bo to pierwsza ciaza a tyle słyszalam o poronieniach

na 100% mialam takie klucia i wiem ze dziewczyny tez tak maja... wszystko sie rozciaga, rosnie :-) nie zamartwiaj sie tak, nie jestes w stanie przewidziec i zapobiec wszystkiemu. ja w 5 tyg. dostalam ospy. tez balam sie, ze strace ciaze. A jednak przezylismy to i to w doskonalej formie. I ja, i nasz syn :-D

ja miałam dokładnier tak jak ty bóle w podbrzuszu i kłucia... to normalne, samo przejdzie za tydzień, może dwa... może byc i tak, że całą ciążę będziesz odczuwała mniejsze lub większe pobolewania... ja teraz jestem w 13 tyg i wóciły mi lekkie bóle ale to jest związane z powiększaniem się macicy... jeśli tylko nie masz plamień to wszystko jest ok, zapytaj na wizycie gina, na pewno Cię uspokoi... życzę 9 miesięcy bez dolegliwości :)

ja miałam dokładnier tak jak ty bóle w podbrzuszu i kłucia... to normalne, samo przejdzie za tydzień, może dwa... może byc i tak, że całą ciążę będziesz odczuwała mniejsze lub większe pobolewania... ja teraz jestem w 13 tyg i wóciły mi lekkie bóle ale to jest związane z powiększaniem się macicy... jeśli tylko nie masz plamień to wszystko jest ok, zapytaj na wizycie gina, na pewno Cię uspokoi... życzę 9 miesięcy bez dolegliwości :)

Gość fjola
a ja juz sama nie wiem mczy jestem w ciazy, niby test wyszedl negatywnie potem troche plamilam, ale caly czas mnie jakby ciagnie w dole brzucha a piersi nie mieszcza mi sie w zaden stanik, czuje jakbym tam cos miala...

Gość fjola
co myslicie? okres mialam dostac 25.12, a test robilam 26, natomiast 27 plamilam przez kilka godzin i to wszystko