Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurtkaaa

Ogladnijcie ale sie usmialam

Polecane posty

Gość piatka dla niej
heheh dobre a ten taniec pierwsza klasa :P

Gość o boze
i co tam ma byc ten ostatni filmik.....?? hmmm pomijajac to ze nie na temat to jakes kompletne dno reszta zajebista :D

Pierwszy filmik dobry, za to ten drugi mi się niepodoba. Państwo młodzi chyba na siłę chcieli być oryginalni;) ślub to zbyt wielka uroczystosć, żeby tak pajacowac, moim zdaniem tak to sobie można tańczyć na zwykłej imprezie.

Gość witajciieeee
a mi sie podoba :) nie wymyslili jakichs sztucznych ogni kabaretow czy innych glupot tylko swoj orginalny pierwszy taniec :) jak dla mnie super. Mysle ze tym sposobem pokazali jacy sa naprawde :) widac ze to szalone malzenstwo i nic nie bylo na sile tylko poprostu w ich typie :)

Gość jaaaaaaaiona
ten drugi taniec spoko tez mi sie podoba a nie jakis tam dretwy przytulaniec jak szalec to szalec zyje sie raz i raz bieze sie koscielny slub a jak komus sie taki taniec nie podoba to niech nie patrzy to ich wesele i ich decyzja co i jak zatancza

Juz to widziałam:) sama też zamierzam zatańczyć mieszankę stylów m.in. hip-hop skoro się potrfi tańczyć dlaczego nie. Wprawdzie lubię dancehall ale w takiej sukni nie da się:) pozdrawiam wszystkich nowoczesnych a tańce w stylu ,,Wielka miłość\" to dla mnie wiocha:)

Gość Anna M.
Hip hop w sukni ślubnej to jest dopiero wiocha. Zero klasy i dobrego wychowania, plus niedostosowanie zachowania do sytuacji.

Gość Gosiak1701
Taniec klasa,tym bardziej że my też chcemy tę piosenkę z " Uwierz w ducha" jako pierwszy taniec ale po tym kto wie.... ;D

Do Anny M Sama jesteś wiocha, Twój komentarz nieadekwatny, Tobie nie musi się podobać i nie Ty oceniasz czy wypada gratuluję bo chyba wszystko co robisz jest pod publikę