Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynasza klasaaa brr

PYTANIE ODNOSNIE NASZEJ KLASY !

Polecane posty

Macie swoje konto na naszej-klasie?Ja mam ,ale chyba je usune.Po pierwsze nudzi mnie ten poral,te glupie minki dziewczyn do lustra i przechwalanie sie,kto ma lepsze ciuszki.A poza tym od kiedy mam nk,zaczeli do mnie wypisywac moi byli,albo koledzy,ktorzy ciagle mnie adoruja.Byloby to mile,gdybym byla sama,ale mam chlopaka od 3 lat i wkurza mnie to,ze oni z niezlym tupetem zapraszaja mnie na piwo.A kiedy odmawiam,to sie obrazaja,pff.Malo tego-jeden koles,ktorego nie znam osobiscie,ciagle pisze mi komentarze,ze jestem Gwiazdka.I co pomysla znajami?Moj chlopak ma tego dosc,bo powstaja plotki.Ja rowniez mam tego dosc,zaczelam byc niemila dla innych chlopakow.Chce usunac nk.Ale chc,zeby moj chlopak rowniez.On jednak nie chce.Moze sama mu usune?Znam haslo do niego.

Gość podnisę stary topik
ja zrobię to samo ,juz rozmawiałam o tym z moim facetem ,raz chce usunąć raz n ie chcę ...ale jak się upre to będzie musiał usunąć.....bo inaczeja sama to zrobie

Moj tak samo,raz chce,a raz nie.Ale skoro ja usuwam,to on rowniez.Uwazam,ze nasza klasa schodzi juz na psy.

Czy Ty zwariowałaś? Niby dlaczego on ma usunąć swoje konto? że niby Ty usuwasz? On też może mieć własne życie, znajomych, odrębne zdanie nt. naszej klasy. A poza tym to nie wiesz, że są takie specjalne ustawienia prywatności na naszej klasie, że można ukryć co tylko się chce, zabronić dawania komentów obcym? A jak Cię ktoś denerwuje to go o tym powiadom albo umieść na czarnej liście.

"On jednak nie chce.Moze sama mu usune?Znam haslo do niego" zrobisz mu przysługe :D usun mu jeszcze gg, zlikwiduj adres meilowy odłacz lapa od routera.... a pozniej sama sie usun w cien jego zycia.... zrobisz mu wielka przysługe

Mam juz to ustawione,ale chodzi o to ,ze odzywa sie do mnie,np.kolega z dawnych lat,zaprasza mnie do znajomych ,po czym jedzie swoimi glupimi komentarzami,todziez wiadomosciami prywatnymi.Nie chce mi sie juz odpisywac,,Dzieki ,ale nie,mam chlopaka'',bo to sie staje nudne.Na nk mam fotki praktycznie tylko z chlopakiem,a inni maja na tyle tupet,ze mimo wszystko pisza ,,Oh Moja Gwiazdeczka:*'',albo wprost zapraszaja na piwo.A pozniej moj chlopak ma pretensje,ze jego koeldzy mysla,ze moze dzialam na dwa fronty :(

tudziez *

Na cale szczescie do mojego chlopaka nikt nie pisze,jednak jesli ja usune,to wolalabym aby i on to zrobil.Tak dla pewnosci.

Ufam mu ,ufam,ale wkurzam sie o inne dziewczyny,ktore na szczescie nic nie pisza do niego,ale na fotce pisaly.Moj chlopak to olewal,ale ja mimo wszystko tak mam ,ze wkurza mnie takie cos :P

Na szczesci fotke usunelismy juz jakos z 2 lata temu :P.Dziecinada jak dla mnie.

ale wkurzam sie o inne dziewczyny,ktore na szczescie nic nie pisza do niego,ale na fotce pisaly.Moj chlopak to olewal,ale ja mimo wszystko tak mam ,ze wkurza mnie takie cos faktycznie dziecinada :P i to na maxa :P

Wiem,ale ten typ tak ma :P

chyba typka... bo ja pisze o tobie :P jak mozna wogole miec do kogos komu sie ufa i sie go kocha jego hasło do prywatnych spraw...? Jak mozna iwigilowac w czyjas prywatnosc ? jak mozna sledzic poczynania swojej połowki na necie ? dla mnie jest to jednoznaczne z brakiem zaufania i ciagłego kontrolowania które z partnerstwem ma tyle wspolnego co wojska polskie z wojna w salwadorze w latach 80 "

Ja wiem,ze piszesz o mnie,hehe :P Jestem TYPEM kobiety :P Mam haslo,poniewaz to ja jemu zakladalam nk ;p Takze wiesz .

Ja miałam ten sam problem, musiałam skasowac konto na nk bo ludzie przestali miec jakiekolwiek ograniczenia i pomimo, że ostro spławiałam jakoś mnie znajdywali, pisali :/ po skasowaniu konta mam święty spokój. Mój facet ma stare swoje konto, bez zdjęcia, danych, ma kilku znajomych ze szkoły i tyle. Ale nie powiem żebym czasem nie myslała o tym po co mu one :P Sam mówi, że nie jest mu potrzebne i chce skasować, ale nie naciskałam nigdy i nie mam zamiaru naciskać. W każdym bądź razie nasza-klasa to portal matrymonialny. Sama patologia jak dla mnie i wielkie targowisko próżności.

21

Forest Gump - zgadzam sie z Toba.Ostatnio nawet jakies lesbijki do mnie pisza,czy sie poznamy :/ Ja jestem pewna na 100% ,ze chce usunac swoje konto.A jak z moim chlopakiem?Naciskac go na to?Czy nie?

Gość lo matko
!!!!!!!! To ty jeszcze idz sie klockami pobawic a nie zawracasz tutaj glowe glupotami a jak zmadrzejesz to wpadnij moze cos madrego powiesz a na razie 🖐️

Czyli z ciebie taki dasmski Wiktor Frankenstein..:P stworzyc potwora i go pozniej zgładzic .... bo istnieje zagrozenie unicestwienia społeczenstwa :P ....brak kontroli nad dziełem ...

Hehe,o to sie nie martw :P

nie czytaj wiadomości, które do ciebie piszą byli, nie pokazuj ich chłopakowi, skoro go one denerwują; nie reaguj na zaczepki... mam konto na n-k głownie do kontaktowania się z ludźmi z klasy, "odnalazłam" rodzinę, której nie widziałam ponad 10 lat... jakoś nie narzekam, ani nie narzeka mój mąż, który konta nie - a przynajmniej oficjalnego :) niektórymi zabawkami trzeba umieć się bawić...

Gość ale ty głupia jestes.......
a nie możesz zablowkowac swojej stroony, żeby mogli jąa oglądac tylko znajomi? ale nie, gwuazda musi mieć otwarty profil, zeby włazili na niego i komentowali. ales ty durna.

Gość takie_tam
brat_niedzwiedz - Ty to fajny facet jestes! Dowcipny! :)

Gość jaitylewystarczy
jaka idiotka.

Gość FazZi
Zablokuj galerię dla obcych, a komentarze mozesz usuwać lub tak samo zablokować. Tak samo mozesz zablokować dana osobe od której nie chcesz miec nieprzyjemnych lub natarczywych komentarzy

W ogóle nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Jakim prawem chcesz mu usuwać konto? Czy on już nie ma prawa mieć swojego konta? Chcesz go zamknąć w złotej klatce? Zachowujesz się infantylnie. W podstawówce był zwyczaj, że jak ja pokłóciłam się z Basią, to żądałam od Ani, żeby się do niej nie odzywała. Nie chcesz idiotycznych komentarzy, to zamknij galerię dla znajomych, a idiotów nie akceptuj jako swoich znajomych. Ewentualne komentarze, które Ci nie opowiadają, kasuj. I po problemie.