Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepiękna

800-1000 kcal biore własne sprawy w swoje ręce!!!!!!!!

Polecane posty

No ja tez jestem! wybaczcie,a le neta nei mam u siebei na kompie i jakoś tak niewiem. Ja się dziś podłamałam, ale to nic dziś będzi elepiej! Musi być:) A tak naprawde to jakoś strasznie nie nagrzeczylam, poprostu moja kolacj abyla cięższa (ale nei bardzo kaloryczna) ale myslalm ze to nic skoro bylam na basenie i w saunie. Jednak mialo znaczenie:D

Gość bedepiękna
Witam Ananas. Bedzie lepiej na pewno. Tylko trzeba pamietac o ty m ze zawsze moze cos diete zakłócic i nie mozna na to zważać tylko isc dalej:-)

Gość bedepiękna
Ja jakos jade przyznaje sie ze w weekend przekroczylam troche bo zjadłam tak ok 1200 kcal ale juz trudno od tego nie przytyje a dzis jeszcze 280 moge zjesc:-)

Gość bedepiękna
Aha Ananas jak masz na imie ja jestem Ania

Gość bedepiękna
Gdzie jestes Ananasku?

Hej :) Ja założyłam własny topic , bo myslalam ,ze ten umarł hehee :)) Ps. Trzymam się dzielnie ;))

Ja również Ania:d ala znajomych An:D Bo krócej. Nie było mnie bo jadłam pomarańcze:D Była pora jedzenia:D

Gość bedepiękna
Aha Bardzo mi miło An powem ci jedną rzecz musimy przetrwac:-) bedzie robic sie coraz cieplej coraz mniej ciuszków nosic :-( wiesz o co mki chodzi... Pękająca to wracaj do nas!!!! A jak masz na imię?

No właśnie! Ja od wakacji 2007 przytylam 10kg! koszmar. Tzn wtedy też byłam na diecie ale to tak zapobiegawczo i schudłam 4 czy 5kg. Z tego niestety nie wynikneło nic no i rok temu nagle jakoś przybrało mi sie 3kg i było coraz gorzej. W ciuszki sie nei mieszczę, a nowych zawiele nie kuuje bo ciąglę sobei obiecuje "schudnę". I tak od roku "chudnę":D A poza tym lece do Polski w marcu i chcialabym sie lepiej zaprezentować:) A jaką Ty masz motywacje?

Gość bedepiękna
Wiesz ja jakiejsz konkretnej motywacji nie mam ale ja mam male dziecko i nie chce wychodzic latem do piaskownicy i byc taka skrepowana...