Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieczka

poradzcie, co mu podac, 5 miesiecy

Polecane posty

u mojego 5 miesiecznego synka wykryto anemie. przepisala mu lekarka zelazo i kwas foliowy, ale co we wlasnym zakresie moglabym mu juz podac, co by pomoglo? do zupek dodaje mu juz miesko od niedawna, czasem zmiksuje tez ugotowanego buraczka. Co bym jeszcze mogla zrobic???? hmmm... poradzcie

Gość ile waży Twój synek
i jak wykryto u niego anemię?

8 kilo wazy, wykryto przypadkowo 2 tyg temu jak byl przeziebiony to mial robione badania krwi

Gość ile waży Twój synek
a to sporo waży a butlą karmisz czy piersią? i czy synek jadł normalnie?

pirsia przez pierwsze 2 miesiace, potem juz tylko butelka. A jak wykryto ta anemie to jadl juz tez zupki ale bez mieska, w sumie chetnie je, nie narzeka

Gość annaoj84
musisz sprawdzić czego ma najmniej. buraczek jest bardzo dobry śmiało możesz go podawać ale nie ma wszystkich składników w sobie. przejżyj badania i pod tym kątem rozszeżaj dietę. 5 miesięcznemu możesz juz podawać sporo warzyw. wejdź na tę stronę http://www.osesek.pl/co-kiedy-w-diecie-dziecka/ jak nie jesteś w stanie wszystkiego kupić bądź nie masz zaufanych sprzedawców to nie bój sie kupować posiłków w sloiczkach. mój mały wcina gerbera aż sie trzęsie.

Gość babajagaa.........
moj syn jadł owoce ,warzywa ,zupy z miesem i miał anemie , niezawsze urozmaicona dieta pomoze

Gość babajagaa.........
i Buraka mozna podawac dopiero po 7 MIESIĄCU!!!!!!!

Gość nikkolona
ja też dawałam czasem w zupkach, np. w marchewkowej gerbera troszkę butaczka utartego i ugotowanego wcześniej i nic nie było małemu.

Gość nikkolona
ja też dawałam czasem w zupkach, np. w marchewkowej gerbera troszkę butaczka utartego i ugotowanego wcześniej i nic nie było małemu.