Gość zabawna jestes Mayor Napisano Styczeń 8, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala fu 0 Napisano Styczeń 8, 2009 czesc...Mayor of London ..jak tam lecisz w tym roku moze do egiptu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jekaterina 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Czytalam ten artykul.Zreszta dzis w innych bulwarowkach tez bylo o Polakach,ktorzy wracaja.Czepiaja sie ,bo Polakow bardzo duzo przyjechalo po wejsciu do UE i jestesmy zauwazalna grupa.Inna sprawa,ze w calej UK sa tlumy emigrantow ze wszystkich stron swiata i pewnie wiekszosc z nich pobierala lub bedzie pobierac zasilek.I mam takie jedno marzenie: jakby tak ktoregos dnia wszyscy Polacy,Slowacy,Czesi,Chinczycy,Pakistancy i reszta ludu przyjezdnego wyjechala!!Ten kraj padlby na pysk! Aha,jakby ktos pytal: nie jestem w ciazy,dzieci nie planuje,nie pobralam nawet funta jakiegokolwiek benefitu i niedlugo stad wyjezdzam.Pozdawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Kiedy trzeba to jestem zabawna, owszem. Mnie trzymac krotko? Kochany, to ja trzymam krotko mojego mezczyzne. Mala, nie wiem czy polece. Teraz nie, ale moze latem. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alijah 0 Napisano Styczeń 8, 2009 Też przez to przechodziłam. Rok w Irlandii, w małym zacofanym miasteczku. Cel zarobić jak najwięcej i powrót do domu, skończyć magisterkę. Non stop słyszałam że jestem z biednego kraju, że w Polsce nie mamy nic, mieszkamy w ziemiankach!!!!, raz nawet dowiedziałam się że po Polsce biegają luzem misie polarne. Nie komentowała, bo jak można rozmawiać z człowiekiem na poziomie małpy, lub niżej. Kiedy mówiłam dziewczyną w pracy że kończę jeden z najlepszych uniwersytetów w Polsce, śmiały się, że one i tak mają wyższe wykształcenie po college. I maiłam to w nosie. Bo ja znam swoją wartość, wiem jak naprawdę jest w naszym kraju, że jest coraz lepiej, ludzie, ci którzy chcą żyć godnie, tak właśnie żyją. A Irlandia i Anglia już niebawem zmierzą się z mega kryzysem, bo ich gospodarka nie ma żadnego zabezpieczenia. Dziś np dowiedziałam się że irlandzki odziała Dell przenoszony jest do Polski:) 1800 miejsc pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wszystko inne Napisano Styczeń 8, 2009 made in china...... i to nie znaczy ze tam jest dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mayor-ma racje Napisano Styczeń 8, 2009 Oczywiscie.Marnemu dziennikarzynie nalezaloby porzadnie obic morde w ciemnej ulicy. Poznalby przy okazji rowniez i inna prawde o Polakach. Nasi chlopcy potrafia rowniez niezle dac po ryju.Zapamietalby to dobrze i zamknal pysk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mayor-ma racje Napisano Styczeń 8, 2009 Podajcie swoje gg, bo póki co mam na liście tylko Lecha Wałęsę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yardleyka1 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Jekaterina ma racjé, ja wierzé w Jej wrózby. Mnie ten artykul tez zniesmaczyl, o jakich benefitach pobieranych w Polsce przez rodziny dziennikarz napisal?Mayor Ty dobrze znasz angielski moze machnij jakis liscik do Metra(serio). Pakistanki maja po 5 dzieci i przewaznie siedzá w domu (bo Pan i wladca do pracy nie pozwoli isc)Polki czesto pracujá za marne grosze (nasza nie kurowatosc domowa nam na to nie pozwala), fakt gdyby napisali o inszych narodowosciach (Pakistany, Hindusi)zaraz o rasizm by ich posadzono. Bardzo niespawiedliwy artykul i krzywdzacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach