Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki12233233

Teksty waszych maluszków

Polecane posty

Gość Miki12233233

Mój starszy syn dzisiaj rozmawiał z kolegą a mały takie coś że o 20 chce zagrać w simsy to ten kolega mu mówi żeby mu powiedział że o 20 simsy już śpią a mały na to że ma dodatek nocne życie ;D:d A wy??

Gość nie rozmawiam z moim
penisem :p

Gość LOLOkkkk
mówi mi mama do kiba chce.A ja mu na to : siusiu? czy kupka? a on na: to nie zwykła kupka a gófno

Gość Miki12233233
podtrzymuje temat bo naprawde warto

Gość Miki12233233
Widac macie grzeczne dzieci :P

Gość poszukaj byly juz
takie tematy,nikt nie bedzie kilka razy pisal tego samego :-o

Oglądaliśmy kiedyś film, w którym w pewnym momencie zaczęła się dość erotyczna scena. Mówię zatem mojemu ośmiolatkowi, żeby wyszedł, na co on mi odpowiada -Oskar nazywa to "dupceniem" mamo.

Gość Miki12233233
:P

Gość Miki12233233
Piszcie bo to może być fajny temat

Gość Karolinna25
Jechałam tramwajem ze swoją 6-letnią pociechą, kiedy nagle on zaczął szarpać mnie za nogawkę i powiedział poważnym tonem: mamo, mamo, temu panu wystaje rozporek i chyba on ma tam to samo co wujek... śmiechu było co niemiara :D

Gość moj 3-latek
ja: - jak bylo w przedszkolu? Mały: Dziewczynki nie wiem kto go tego nauczyl, ale teraz zawsze pytam jak bylo w przedszkolu odpowiada tak samo :)

Gość moj 3-latek
Moja mama: - Wnusiu matka wrocila Moj synek biegnie do mnie krzycząc: o matka worcila!!!

Gość Miki12233233
Albo mojej siostry malutka taki tekst SIostra:Jak tam w przedszkolu Mała: A całowałam się z Jackiem z pierwszego stolika :P Siostrze szczęka opadła

Gość Miki12233233
moja sąsiadka opowiadała swojemu wnuczkowi bajke na dobranoc - ten słucha , ale jakos zasnąć nie moze - ona cały czas mówi i mówi, wymysla coraz bardziej niestworzone historie , a on patrzy tak na nią i w koncu wypalił: - babciu , ale ty pier...lisz!

Gość samotna mamuska
moj maly non stop powiada jak sie rpzebudzi, przed sniadanie, p sniadaniu, przed obiadem, po obiedzie, przed kolajca, po kolacji, przed spaniem i w czasie snu: kolala (czekolada)

Gość Miki12233233
Moja, wówczas 3-4 letnia, córka stanęła przed lustrem i zdjęła majtki. Pytam się jej dlaczego ogląda pupę. A ona mi odpowiedziała, że chce zobaczyć jakiego koloru są bączk

Gość ozdobna szpila do włosów
moja kuzynka podczas lekcji religii (6-7lat): ksiądz się pyta: kochaneczko powiedz co to jest grzech pierworodny? Na to Magda odpowiada: Grzech pierdo...ny,jest ..... Dostała 5! Ksiądz jej wiecej już nie pytał

Gość ozdobna szpila do włosów
piszcie

Gość GORACA DYSKUSJA
Witam. Dorzucę również coś niecoś. Moja córeczka - niespełna dwuletnia latorośl - pisząc coś długopisem po kartce, niechcąco popisała się po dłoni i rzekła: "kur.. przepraszam" Dopiero po chwili zorientowałem się, że powtórzyła to po mnie. Prowadząc auto, gdy ktoś wjechał mi z podporządkowanej krzyknąłem: "kur... !" i za chwilę dodałem :"przepraszam." mając na względzie obecność córeczki. Nie tłumaczy to mojego zachowania, ale sytuacja zabawna :). Pozdrawiam.

Gość Doncziaaaa
mamo mamo a dzisiaj w pszeczkolu kasia mnie ohujaja (tak uslyszalam) zapytalam wiec dziecko Co Kasia zrobila!!?? a moj Tomeczek na to Ohujała mnie !! a co to znaczy? yyy.yyy no nie wiem. :-O :-O

Kupiliśmy nowy telewizor. Moja córka po dłuższej chwili: mamo, a po co nam nowy telewizor, skoro leci w nim to, co w starym? :)

może ja malucha jeszcze nie mam ale chętnie powiem co odwalił moj siostrzeniec :) Któregoś dnia nie chciał zjeść obiadu,ciocia zwróciła mu uwagę i mowi że trzeba bo nie urośnie itp,itd. Mały krótko to skwitował : " niiech się ciocia ode mnie odpier...oli" :) dodam że młodziak ma 8 lat

Gość koniakowo
Dzieci śmieci...

3-letnia córka koleżanki weszła u dziadków na komodę. Jak babcia to zobaczyła to natychmiast kazała jej stamtąd zejść. A wnuczka na to: "Babcia nie chrzań!" :P

Gość Miki12233233
o widze ze temat sie kreci tak trzymac

Gość cdzsdrfz
moja 3 letnia wówczas siostrzyczka podczas podrozy do babci samochodem, mijamy tablice z nazwa gminy i mama glosno czyta napis "gmina .... wita", tata powtarza, potem brat "gmina .... wita", a mala rozglada sie przejeta dokola i w koncu pyta zupelnie powazna z oczami jak pieciozlotowki "gdzie gola kobita?"

Gość cdzsdrfz
albo 2letni brat. przed sportem po wiadomosciach zawsze leciala reklama sponsora- lech premium, w reklamie leciala piosenka na koniec "leeech premium sport", braciszek zawsze uradowany nucil pod nosem ku radosci calej rodziny, jaki to on bystry i rozspiewany, kiedys przypadkowo siedzial u mnie na kolanach w momencie reklamy i ja tak slucham a brzdac spiewa sobie "lospieldol spolt" l zamien na r i wyjdzie, jaki piekny hymn maly sobie ulozyl :D

Gość To i ja coś napisze
Synek mojej siostry kiedy byli w sklepie: Mały: mamo kup mi batonika Siostra: Kacperku ale chyba nie zasłużyłeś bo byłeś niegrzeczny Mały: A ty zasłużyłaś na to żebym ja był grzeczny ?? Ja myślę że trafnie postawione pytanie :D