Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka-rebeka

poradnia laktacyjna

Polecane posty

Gość rebeka-rebeka

hej, wiecie może ile kosztuje wizyta w poradni laktacyjnej?? karmienie piersią wymyka mi się spod kontroli i powoli sie w tym wszystkim gubie.... może któraś z was korzystała z takiej porady, jakie były efekty?? warto??

Ja korzystałam, zapłaciłam 50 zł, uważam że warto było, chociaż nie udało mi się długo pokarmić. Kobieta znała się na rzeczy, tłumaczyła wszystko, pokazywała co i jak, miała dwójkę małych swoich dzieci, więc wiedza była poparta praktyką. www.laktacja.pl pod tym adresem znajdziesz konsultanta z Twojego miasta. I przede wszystkim się nie denerwuj. Będzie ok!

Gość rebeka-rebeka
fressia, dzieki za info:) musze spróbowac, bo poczatki były dobre a teraz sie wszystko spieprzyło....

Ja też korzystałam i ta sama cen. Dzięki pomocy przedłużyłam karmienie o 4 m-ce.

Gość meaaa
u mnie w szpitalu poradnia laktacyjna działa 24h na dobę i jest całkowicie bezpłatna bardzo mi pomogli

ja ostatnio też byłam w poradni przyszpitalnej. całkowicie darmowa a pomoc świetna :) tylko dzięki wspaniałej położnej nadal karmię :D i mam nadzieję karmić jeszcze kilka miesięcy