Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pszczoła5

chusta raz jeszcze

Polecane posty

Doświadczone chustowe mamy! Z jakiego materiału chusty sprawdzają się najlepiej? Czy 100% len jest dobrym wyborem? Nie przetrze się, jak to len?Może lepsze są elastyczne? Na allegro ogromny wybór, nie wiem, na co zwracać uwagę...poza ceną rzecz jasna:)

Te lniane, tkane są lepsze, dłużej wytrzymają i są trwalsze, z tego co wiem, te elastyczne wyciągają sie po jakimś czasie i nie sa wygodne jak dziecko jest większe.

okokokokokok - dobrze pisze ;) 🖐️ pszczoła a na jakimś forum chustowym poczytałaś opinie na temat róznych chust? www.chusty.info/forum www.nosimy.prv.pl elastyczna już chyba nie dla Ciebie - w sierpniu urodziłaś prawda? len jest super ale więcej czasu potrzebuje aby ją \"złamać\" (o ile dobrze pamiętam ;) ) generalnie chustowe mamy chwalą chusty nati :) i są w przyzwoitej cenie. No i Chemical chciała swoja sprzedać, może skontaktuj się z nią? Pozdrawiam!

Dzięki dziewczyny....Trochę czytałam jakis czas temu o chustach, ale gubię się w tym gąszczu informacji. Mam pożyczoną nati, jest spoko, ale na allegro wypatrzyłam szytą lnianą, w bardzo przystępnej dla mnie cenie...I nie wiem, czy to nie ryzyko, kupić taką nie-firmową tanią chustę. Jak mogę skontaktować się z Chemical?? Tak, Ziarnko, urodziłam w sierpniu, pod koniec nawet:) Od początku mam pożyczoną chustę, ale dopiero teraz Lena pozwala się w niej nosić i jest fajnie:)

JA też mam Nati i jestem bardzo zadowolona. Naprawdę szybko ją złamałam i teraz jest super. Wiesz co z tego co czytałam, to może się okazać, że len jest niskiej jakości, że jest źle tkana, że może się wysnuwać itd. Na forach o chustach czytałam by nie kusić się na niską cenę, polecali Nati bo ejst w sumie niedroga i polska. A te tanie na Allegro, nie miałabym do nich zaufania.

Zaznaczę jedak, że w lecie spodziewam się, że w nati będzie bardzo ciepło, bo jest dość gruba, szczególnie w niektórych wiązaniach. :D Ale zawsze w sumie malucha można w bodziaka ubrać, pieluchę i skarpetki :D. Ciekawe jak mój Miki się będzie chciał nosić w lecie,

Oczko, tak myslalam o lecie..ale to chyba minus wszelkich wiązanych chust...nie ma ideałów:)

pszczoła - myślałam że masz maila do Chemical? nie masz? byłyście kiedyś na jednym topiku. Kurcze... ooo, napisz do mnie na gazetowego maila - nigdy go nie sprawdzam to chociaż raz będę miała okazję :P ziarnko_piasku@ gazeta.pl mam nadzieję ze mnie Chemical nie wyklnie :P ;)