Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaaaaazłaa

lekarz mowi do mnie grubasie

Polecane posty

Gość karolinkaaaaaazłaa

Hej. Kurcze zla jestem, chodze prywatnie do ginekologa, wydawalo mi sie ze to spoko gosc a ten wyjezdza do mnie po raz kolejny "grubasie"..jestem w 14 tygodniu ciazy i waze okolo 68-69 kg..kuźwa , fakt nie jestem jakas szczupla laską ale moze bez przesady...Dziewczyny co sadzicie???

powiedz mu "konowale" ciekawe czy ma aż takie poczucie humoru :P

Gość griszka
:D MaMani :D

Sądzę, że to kolejny d... Przecież nie ważysz 100kg! I do tego jesteś w ciąży... Masz prawo być zła, a on nie ma prawa tak na Ciebie mówić.

Na kobiety w ciąży często mówi się \'grubasie\', ja jestem chuda i tak do mnie się mawia ;) nie obrażam się za to, bo wiem, ze np mój mąż mówi to pieszczotliwie ;)

Gość karolinkaaaaaaaaazłaa
Kurcze, no wscieklam sie bo z jakiej racji tak do mnie gada...nie to ladne co ladne a to co sie komu podoba....mojemu mezowi sie podobam i wystarczy.....kuźwa zmienię chyba palanta...

Gość mjaaaaaaaaaaaaa
Karolinka przeciez to normalna waga!!!Co druga polka tyle wazy!!Bez przesady gruba to 80-90 kg!Pozatym Ty jestes w ciazy:/Wez mu powiedz tez grubasku...nie wazne jak wyglada...olej dziada jakis idiota!

Gość karolinkaaaaazłaa
Ale on tego nie mowi zartobliwie, zapewniam Cie.Gada "a ty wiesz ze grubas jestes"...bo zważył mnie i wyszlo 68,5...no jasna cholera mnie wzięła...

A może mądrzej byłoby mu po prostu powiedzieć, że nie lubisz, kiedy tak mówi? Jakie to chore, ze zamiast powiedzieć osobie zainteresowanej plotkuje się i wyzywa ją za plecami, a on nie ma pewnie pojęcia, że kogoś zranił. Ja bym wolała wiedzieć i móc przeprosić, jeśłi to faktycznie największy problem u lekarza.

Gość k0983
wejdz na strone www.znanylekarz.pl/ i wystaw mu odpowiednią opinie. haha to sie idiota zastanowi

Gość inka uyu
Na mnie tez mówia grubasie.. bo to juz 8 mies.. i mam brzusio a tu jestem szczupla bo mi poszlo 10 kg w brzusio( 64 kg w 8 mies ciazy)

Gość karolinkaaaazłaaa
No fakt, moze i powinnam mu powiedziec ale mysle ze nie bede sie prosic zeby gadał do mnie jak do czlowieka i takich okresleń nie używał.A tak swoja droga to chyba rzeczywiscie palant bo stracił pacjentke , ktora co 2 tygodnie zostawiala mu w gabinecie po 150 zlotych...wystarczy....szukam innego lekarza..:)

Gość emiiiiiiiiiiiiiiii
ja bym zmienila lekarza, to jak cie nazywa duzo mowi o nim...........

Gość karolinkaaaaazłaaa
A tak swoja droga, tak mnie zdołował że zaczelam sie zastanawiac czy moze rzeczywiscie nie waze za duzo...kurcze dziewczyny, nie naleze do szczuplych lasek, zazwyczaj waze okolo 62-63 kilo i mam kompleksy..a ten mi tu jeszcze nagadal....gdyby nie ciąza to pewnie siedziałabym tydzien i nic nie jadla ....czy ja naprawde jestem gruba????

karolina :D "grubasie" to jeszcze pieszczotliwie :d powiedzialąbym co moj mi walnal - nie na temat wagi :D:D:D ale sie potem zastanowil i zaczal odwracać kotka do góry ogonem :D:D:D tyle ze mi w zasadzie to wisi co pan doktor sobie o mnie i o mojej rodzinie myśli :P

a na mnie wszyscy mówią chudzielec i co? mam się obrażać? bo chude to można \"przezywać\" a grube to już nie? trochę dystansu do siebie... skoro tak Cię to zabolało, to chyba coś w tym jest :O bo inaczej byś olała

Gość raczej to przejściowe
Karolinka zmień lekarza. Sama chodziłam państwowo ale nigdy do mnie lekarz tak nie powiedział, mi to w głowie się nie mieści żeby tak lekarz mówił do pacjentki. Jak mu nie zależy na pacjentce to niech sobie gada tak dalej. Może to i żartami tak mówił ale jedno jest pewne żadna kobieta nie lubi słuchać tego typu tekstów.

gryzelda wszyscy tzn kto? bo ja widze róznice miedzy takimi przydomkami z ust rodziny i znajomych a urzedników czy lekarzy. jesli waga kolezanki wedlug ginekologa zagraza ciązy mógl to powiedziec w taki wlasnie sposób a nie "grubasie" a z tego co czytam dziewczyna ma normlaną wage wiec sorki ale to ginekolog nie dietetyk!

Gość frufru
a mój na ciężarówki mówi właśnie tak, \"ciężarówka\"i generalnie trochę z nich żartuje. bo uważa że kobiety w ciąży przeważnie mają w sobie zero luzu, sa spięte i nerwowe i chcą być traktowane śmiertelnie poważnie, a to wcale nie jest pozytywne. jak Ci to przeszkadza to może zacznij od powiedzenia lekarzowi żeby tak nie mówił bo Ci przykro? gębę masz, jo?...

Gość karolinkaaaazłaaaa
gryzelda..no wlasnie zabolało, mam kompleksy i tyle na punkcie wagi i wygladu....tak samo zabolałoby "chudzielcu"...nie dziel ludzi na grubych i chudych bo w tym topiku nie o to chodzi....

Gość pinkiiiiii girll
karola nie jestes gruba! To przecietna normalna waga a ile masz wzrostu? Jesli 168-175 to na pewno BMI jestok.Pozatym to ciaza.. glupi dziad tyle

Gość Jessy27
no troche spora jesteś ja w 9 tym miesiącu wazyłam 54 kg,więc nazwa jak najbardziej uzasadniona:)

Gość karolinkaaaazłaaa
Mam 165 cm wzrostu....dzięki dziewczyny poprawilyscie mi humor..glupi dziad i tyle...

jessy no ale ty jestes wyjatkową kobietą o wyjątkowo idealnej sylwetce wiec gdzie nam śmiertelniym do twojej Boskiej wagi :P w 9 miesiacu :D

Gość karolinkaaaaaazłaaa
MaMani....dzięki:)

Gość pinkiiiiii girll
Ja teraz waze 60 kg przy 170 cm..w ciazy przytylam normalnie bo 12 kg... z 65(wtedy wazylam) wskoczylo mi do 77 kg.. i po porodzie bylo mnie 10 kg mniej za tydz juz 14 kg miej.. az po mies wazylam 57 kg!... Ten lekarz to idiota!

Gość pinkiiiiii girll
w 9 mies 54 kg:> to niemozliwe chyba? masakra..wspolczuje:*(

Gość karolinkaaaaaazłaa
pinkiii girl...oby, mam nadzieje ze ja tez szybko dojde do mojej poprzedniej wagi...Kochane jestescie dziewczyny:)